coffeex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 κανενα τροπο free και δοκιμασμενο να διαβαζει NTFS ? Διαβάζει κανονικά NTFS απλά δεν γράφει χωρίς κάποιο extra πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamka Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 να γραφει σε NTFS ηθελα να πω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλά τόσο καιρό περίμενες να δουλέψουν οι Maxwell και η 750Τι και τώρα ρωτάς πάλι για Kepler ? Ναι έτσι λένε όλοι ότι δουλεύει. Επίσης Χρόνια πολλά και στην Πρωτεύουσα σας.. ειναι μπελας ακομα ο maxwell δλδ τον βαζω κανονικα με multibeast ουτε κωδικα ουτε τπτ ετσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ειναι μπελας ακομα ο maxwell δλδ τον βαζω κανονικα με multibeast ουτε κωδικα ουτε τπτ ετσι ? Ναι βρε αφου την προτείνει κ ο φίλος σου ο Τονυ Κακώς όμως για εμένα δεν κοιτάς την 750Ti τώρα. Σιγά τον μπελά να βάλεις τους Drvrs της nVidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά είμαι τελείως άσχετος αλλά πρόσφατα είδα ένα video στο youtube και λέω να ασχοληθώ με το Mac OS X. Ξέρουμε αν στο Pc της υπογραφής θα τρέχει; Λέω να χωρίσω στην μέση τον 120άρη SSD μου και να το εγκαταστήσω εκεί. ΥΓ:Πρέπει πραγματικά να έχω κι ένα mac για να το κάνω όπως λέει το video ή το βρίσκω και μέσω internet το Yosemite; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ναι βρε αφου την προτείνει κ ο φίλος σου ο Τονυ Κακώς όμως για εμένα δεν κοιτάς την 750Ti τώρα. Σιγά τον μπελά να βάλεις τους Drvrs της nVidia. απο οτι διαβασα πρεπει να μπεις μεσα με αλλη καρτα και μετα να βαλεις τους drivers και επισης να ενεργοποιησεις opencl , ναι την προτεινει ο tony αλλα δεν λεει για ποια εκδοση του λειτουργικου, στο mav ηταν οκ δεν ηξερα για τα yosemite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagelis Gk Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 http://www.kompodema.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=325ξερετε αν θα υποστηρίζει τα os x mavericks χωρις κανενα θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 http://www.kompodema.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=325ξερετε αν θα υποστηρίζει τα os x mavericks χωρις κανενα θεμα? Δεν ανοίγει το link σου φίλε μου. New NVidia Drivers για το Yosi 343.01.01f02 Site: http://us.download.nvidia.com/Mac/Quadro_Certified/343.01.01f02/WebDriver-343.01.01f02.pkg (όσο δεν βγάζουν και cuda θεωρήστε τους Beta) (διορθώνει εν μέρη ? και το θεμα του powermanagement.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosargiriou7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 yeap! και σε μένα φαίνεται να διορθώθηκε το power management βεβαια εξακολουθεί να μου εμφανίζει το μήνυμα "CUDA Update Required" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά.Έχω στημένο εδώ και λίγους μήνες hackintosh Mavericks 10.9.1 και λειτουργεί κομπλέ.Έχω παραγγείλει έναν Samsung SSD Evo 840 120GB και θέλω να κάνω fresh install με Yosemite.2 ερωτησούλες έχω προς το παρόν.1) Που ειναι αποθηκευμενα στο υπαρχον συστημα μου ( Mavericks 10.9.1 ) τα kexts για να τα παρω να μην παιδευομαι να τα ξαναβρισκω για το Yosemite ?2) Πρεπει να προσεξω κατι τωρα που θα γινει εγκατασταση σε SSD ? Κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω επιπλέον ?Ευχαριστώ πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά. Έχω στημένο εδώ και λίγους μήνες hackintosh Mavericks 10.9.1 και λειτουργεί κομπλέ. Έχω παραγγείλει έναν Samsung SSD Evo 840 120GB και θέλω να κάνω fresh install με Yosemite. 2 ερωτησούλες έχω προς το παρόν. 1) Που ειναι αποθηκευμενα στο υπαρχον συστημα μου ( Mavericks 10.9.1 ) τα kexts για να τα παρω να μην παιδευομαι να τα ξαναβρισκω για το Yosemite ? 2) Πρεπει να προσεξω κατι τωρα που θα γινει εγκατασταση σε SSD ? Κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω επιπλέον ? Ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλήμερα. Τα kexts ειναι στο System/Library/Extensions αλλα δεν παίζει να βάλεις kexts προηγούμενου λειτουργικού στο επόμενο και πολύ περισσότερο στο Yosi που άλλαξε η διαχείριση τους. Το AHCI αν έχεις ενεργοποιημένο στον controler και μετά ενεργοποιήσεις και το Trim δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για τον SSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Οπότε MoviemakerGr τι προτείνεις να κάνω για τα kexts γιατί όταν εγκατέστησα τα Mavericks παιδεύτηκα πολύ με την κάρτα ήχου ( Gigabyte G31M-S2L ) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Θα περιμένεις να φτιάξουν το αντίστοιχο kext για Yosi προφανώς. > http://www.hackintoshosx.com/files/file/3567-new-109-alc662-fully-working/ Καινούρια εγκατάσταση με DSDT χρειάζεσαι για να περάσεις στο Yosi επιτυχώς. Η αντιστοιχία της μητρικής σου με τα σύγχρονα λειτουργικά έχει χαθεί λίγο,όσο αφορά το Hackint0sh, για εμένα και το Mavericks πολύ ήταν για αυτή την μητρική το Mountain καλύτερο,αλλά αφού δούλευε και ήσουν ευχαριστημένος δεν μου πέφτει και λόγος σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Σημερα σκοπευω να περασω clover "γαλλο" Δεν το ξερω το συστημα ετσι καθολου οποτε εχω δυο ερωτησεις 1. postinstall modification πως κανουμε αν χρειαστει; 2. Οταν βγαινουν τα updates του OSX τι κανουμε; Τα περναμε οπως ειναι και μετα θα τρωμε kernel panic η υπαρχει καποιος αναλογος τροπος οπως με το multibeast που το τρεχουμε μετα το Update και ειναι ολα ωραια και καλα; Το multibeast θα δουλευει σε clover (φανταζομαι πως οχι); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazoo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Η GT630 2G παίζει σε Yose? Drivers απο nVidia και GE=Y και τέλος ή θα μου βγάλει την πίστη όπως την ATi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα