MoviemakerGr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ωραία ευχαριστώ!Το patch αυτό επειδή δεν μπορώ να το βρω κάπου για την μητρική και θα αναγκαστώ να το "φτιάξω" μόνος μου,υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει η μητρική κατά το update;; Ναι θα πρέπει να το φτιάξεις μόνος σου,καλό είναι να υπάρχει μια εμπειρία στις παρεμβάσεις bios που πάντα ενέχουν κινδύνους. Με τις "προστασίες" της Asus για επαναφορά bios αυτός ο κίνδυνος γίνεται μικρότερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Από σήμερα διαθέσιμο επίσημα και Δωρεάν το Yosemite 10.10. left.jpg Το άλλο σπουδαίο νέο είναι ότι η nVidia έχει κυκλοφορήσει ήδη Web Beta Drivers για το Yosemite. Σύντομα θα μάθουμε από "πρώτο χέρι" αν σε αυτούς περικλείονται και οι καινούριες κάρτες της Σειράς 9xx. Downloading Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω για την απαντηση.θα ξεκινησω το διαβασμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τα καλά του Clover Update από Beta όπως το original. (χάλια η φώτο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Οι απαντήσεις που ξέρω ότι πολλοί περιμένουν. 1) Υποστηρίζονται οι κάρτες nVidia της σειράς 9xx by default στο Yosemite ? Απ. > Όχι δεν υποστηρίζονται τουλάχιστον προς το παρόν. 2) Θα βγάλει η nVidia web drivers που θα τις εμπεριέχει ? Απ. > Έτσι δείχνει μιας και εμπεριέχονται ήδη στους beta drivers που έχουν κυκλοφορήσει για το Yosi, 3) Να πάρω τώρα nVidia 9xx η να περιμένω ? Απ. > Να περιμένουμε θα έχουμε διπλο κέρδος ένα θα σταθεροποιηθούν οι τιμές και η διαθεσιμότητα και δυο θα είμαστε σίγουροι για την επένδυση μας. 4) Έχω ήδη την 970 μπορεί να παίξει ικανοποιητικά στο Yosi ? Απ. > Ναι μπορεί με τους beta drivers που υπάρχουν αρκεί να ξέρουμε να παρακάμψουμε τις "ασφάλειες" που έχουν ώστε να μπορέσουμε να τους εγκαταστήσουμε.(screenshot) 5) Πια είναι η καλύτερη επιλογή κάρτας επιδόσεων αυτή την στιγμή για το Yosemite ? Απ. > Σήμερα η καλύτερη συμβατότητα είναι με την σειρά 7xx που μπορεί να είναι και μια VFM αγορά μιας και υπάρχουν στις αγγελίες σχεδόν καινούριες. Υ.γ οι απαντήσεις προέρχονται από δικές μου δοκιμές και διαθέσιμες κάρτες.αν κάποιος έχει τις ανάλογες δικές του απαντήσεις για συμβατότητα με τις κάρτες της Amd ας συμπληρώσει αυτό το ποστ,ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Booyaka Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους, Είμαι πολύ νέοπας στο θέμα των Hackintosh και διαβάζω εδώ και καμιά εβδομάδα αρκετά fora σχετικά με συμβατότητες υπολογιστών. Έχω έναν αναβαθμισμένο Acer Extensa 5620Z και θα ήθελα να δοκιμάσω να του βάλω OS X. Το θέμα μου είναι πως έχω ψιλοχαθεί μεταξύ παλιών και νέων post και δεν ξέρω τί έκοδση να δοκιμάσω να βάλω, μπας και δουλέψει. Διαβάζω ότι κατά κύριο λόγο δεν υποστηρίζεται η mini PCIe του Wifi (Atheros AR5007EG) καθώς και το trackpad και το keyboard αρκετές φορές. Άλλες πάλι φορές διαβάζω ότι έχουν βγει kext που θα με βοηθήσουν να κάνω τη δουλειά μου... Θα μπορούσε κάποιος γνώστης να προτείνει κάποια έκδοση (μάλλον για Snow Leopard το κόβω) να δοκιμάσω; Το laptop φοράει μητρική Columbia 48.4T301.01N, Core 2 Duo T7700, 3GB RAM, SSD OCZ Vertex 3. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 vlc ????? Ναι παίζει το vlc και ο mediaplayerx (ή πως αλλιώς το λένε ) απροβλημάτιστα. Βρήκα λύση και για το shutdown. Εγκατέστησα το evoreboot από το multibeast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 @ Booyaka μάλλον για snow leopard το βλέπω λόγω κάρτας γραφικών. Βρήκα Site: αυτό το λινκ για το συγκεκριμένο λάπτοπ, ο μόνος τρόπος να δούμε τελικά τι παίζει και τι δεν παίζει είναι να το δοκιμάσεις ο ίδιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ......... 5) Πια είναι η καλύτερη επιλογή κάρτας επιδόσεων αυτή την στιγμή για το Yosemite ? Απ. > Σήμερα η καλύτερη συμβατότητα είναι με την σειρά 7xx που μπορεί να είναι και μια VFM αγορά μιας και υπάρχουν στις αγγελίες σχεδόν καινούριες. Υ.γ οι απαντήσεις προέρχονται από δικές μου δοκιμές και διαθέσιμες κάρτες.αν κάποιος έχει τις ανάλογες δικές του απαντήσεις για συμβατότητα με τις κάρτες της Amd ας συμπληρώσει αυτό το ποστ,ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα. Μία ερώτηση. Γνωρίζουμε αν στα Yosi χρειάζεται patchαρισμα για ναπαίξει ήχο μεσω HDMI, όπως στα Mavericks???? Επίσης, αν βρώ οδηγο εγκαταστασης της beta θα είναι ή ίδια διαδικασία και στην τελική εκδοση???? Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ναι παίζει το vlc και ο mediaplayerx (ή πως αλλιώς το λένε ) απροβλημάτιστα. Βρήκα λύση και για το shutdown. Εγκατέστησα το evoreboot από το multibeast. λογικά είσαι super μην πειράζεις τίποτα άλλο και κοίτα να το χαρείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Booyaka Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 @ Booyaka μάλλον για snow leopard το βλέπω λόγω κάρτας γραφικών. Βρήκα Site: αυτό το λινκ για το συγκεκριμένο λάπτοπ, ο μόνος τρόπος να δούμε τελικά τι παίζει και τι δεν παίζει είναι να το δοκιμάσεις ο ίδιος. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το έχω βρει και εγώ το εν λόγω link και το έχω διαβάσει μερικές φορές. Μάλλον θα ακολουθήσω την διαδικασία να δω τι γίνεται. Το "θέμα" μου είναι ότι είναι κάπως παλιό το link και ευελπιστώ να υπάρχουν πλέον drivers, τουλάχιστον για trackpad, keyboard και wifi που είναι άμεσης προτεραιότητας. θα δοκιμάσω και ο θεός βοηθός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μία ερώτηση. Γνωρίζουμε αν στα Yosi χρειάζεται patchαρισμα για ναπαίξει ήχο μεσω HDMI, όπως στα Mavericks???? Επίσης, αν βρώ οδηγο εγκαταστασης της beta θα είναι ή ίδια διαδικασία και στην τελική εκδοση???? Thanks Ναι κ στα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ναι κ στα δυο. Το καλό είναι ότι ακομα δεν εχω βρεί χρόνο για να κανω εγκατασταση τα Mavericks μεσω clover. Οπότε θα παω μαλλον κατευθείαν σε Yosi. Το κακό είναι ότι ακόμα δεν εχω βγάλει ακρη για το ήχο μεσω HDMI Θα δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brisingr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ερώτηση για το upgrade: 1) Είμαστε safe με ένα απλό backup ή λόγο hackintosh πρέπει να λάβουμε έξτρα μέτρα; 2) Όσοι πέρνουμε error This version of OS X 10.10 cannot be installed on this computer. (γιατί το pc γίνεται recognised ως iMac 2001 το οποίο δεν παίρνει Yosi) τι κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοείς ? To Yosi είναι ένα καινούριο λειτουργικό άρα στα hackint0sh μηχανήματα θέλει καινούρια εγκατάσταση. Δεν γίνεται με ενα Update/Upgrade όπως στα Apple μηχανήματα,πολύ περισσότερο το Yosemite που έχει μεγάλες αλλαγές όσο αφορά τον bootloader και την kext library/caches/kernel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα