Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και μας προϊδεάζει και για επόμενη,η Yosemite GM είναι γεγονός και δόθηκε πριν λίγο.

attachicon.gifGM.jpg

attachicon.gifGMD.jpg

δλδ παμε για την ανακοίνωση....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει κανεις χρονο  απο αυριο μεχρι και το ΠΣΚ να φτιαξουμε ενα Hackintosh

με m/b την Gigabyte Z97 SOC  (εχει εξοδο Display Port για να αξιοποιησω και το 4K monitor μου samsung U28D590) , οποιαδηποτε αλλη προταση καλοδεχουμενη ..η προοπτικη ειναι στο μελλον να μπει και μια GTX970 μολις γινουν διαθεσιμοι drivers για το Mac OS .

CPU 4790K    και ολα τα υπολοιπα κουτια , ssd  κ.λ.π τα εχω ..

ΤΟ κουτι το στηνω εγω αλλα θελω βοηθεια στο σεταρισμα του Mac OS X ..

δεχομεθα pm με προσφορες  :-D

Μια ερώτηση κι από μένα,υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να υποστηριχθούν επεξεργαστές τύπου Intel J1800-J1900 (Bay Trail-D) σε κάποια μελλοντική έκδοση MacOSX;;Ή γίνεται και από τώρα;;

Προσπαθώ να περάσω τα mavericks του niresh σε σταθερό που έχει για κάρτα γραφικών την ati radeon sapphire hd 5570. Μετά από λίγη έρευνα καταλήγω πως μάλλον η κάρτα δεν υποστηρίζεται επαρκώς. Στην τελευταία μου απόπειρα μάλιστα κατάφερα να κάνω το μηχάνημα unbootable :P

Εδώ έχει μια λίστα με συμβατές κάρτες, αλλά δεν θέλω να διαθέσω πολλά λεφτά επειδή το σύστημα είναι σχετικά παλιό (το πολύ 50-55 ευρώ). Μια μικρή αναζήτηση στα Ελληνικά καταστήματα βλέπω πως η  GeForce GT 620 καλύπτει τις απαιτήσεις μου. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω από την λίστα είναι αν όλες οι gt 620 δουλεύουν, μιας και στα καταστήματα υπάρχουν αρκετές.

για ψάξε κάλα η κάρτα σου υποστηριζετε http://www.tonymacx86.com/wiki/index.php/Graphics_Card_Database

Προσπαθώ να περάσω τα mavericks του niresh σε σταθερό που έχει για κάρτα γραφικών την ati radeon sapphire hd 5570. Μετά από λίγη έρευνα καταλήγω πως μάλλον η κάρτα δεν υποστηρίζεται επαρκώς. Στην τελευταία μου απόπειρα μάλιστα κατάφερα να κάνω το μηχάνημα unbootable :P

Εδώ έχει μια λίστα με συμβατές κάρτες, αλλά δεν θέλω να διαθέσω πολλά λεφτά επειδή το σύστημα είναι σχετικά παλιό (το πολύ 50-55 ευρώ). Μια μικρή αναζήτηση στα Ελληνικά καταστήματα βλέπω πως η  GeForce GT 620 καλύπτει τις απαιτήσεις μου. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω από την λίστα είναι αν όλες οι gt 620 δουλεύουν, μιας και στα καταστήματα υπάρχουν αρκετές.

Motherboard: Gigabyte ga-965p-s3

CPU: Core 2 duo 6400

4 giga ram

Sapphire ati radeon 5570

Δοκίμασα αυτό που παράθεσε ο darkthan αλλά δεν είδα διαφορά.

Υποψιάζομαι ότι κάτι δεν έκανα σωστά στην εγκατάσταση. Όταν πάει να εκκινήσει το λειτουργικό μου βγάζει μαύρη οθόνη. Εκκινεί μόνο αν βάλω το usb, Θα δοκιμάσω να κάνω clean install την ίδια έκδοση (mavericks) μέσω του myhack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...