darkthan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insanelymac.com/forum/topic/180272-ati-radeon-9600/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ωραια λιπων μπορει να τρεξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και μας προϊδεάζει και για επόμενη,η Yosemite GM είναι γεγονός και δόθηκε πριν λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και μας προϊδεάζει και για επόμενη,η Yosemite GM είναι γεγονός και δόθηκε πριν λίγο. GM.jpg GMD.jpg δλδ παμε για την ανακοίνωση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 28η Του Αγ.Δημητρίου θα το έχεις τολμώ να κάνω μια πρόβλεψη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 28η Του Αγ.Δημητρίου θα το έχεις τολμώ να κάνω μια πρόβλεψη.. 26 είναι του Αγίου Δημητρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τριήμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Παίζει kext για Atheros 9271 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εχει κανεις χρονο απο αυριο μεχρι και το ΠΣΚ να φτιαξουμε ενα Hackintosh με m/b την Gigabyte Z97 SOC (εχει εξοδο Display Port για να αξιοποιησω και το 4K monitor μου samsung U28D590) , οποιαδηποτε αλλη προταση καλοδεχουμενη ..η προοπτικη ειναι στο μελλον να μπει και μια GTX970 μολις γινουν διαθεσιμοι drivers για το Mac OS . CPU 4790K και ολα τα υπολοιπα κουτια , ssd κ.λ.π τα εχω .. ΤΟ κουτι το στηνω εγω αλλα θελω βοηθεια στο σεταρισμα του Mac OS X .. δεχομεθα pm με προσφορες , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μια ερώτηση κι από μένα,υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να υποστηριχθούν επεξεργαστές τύπου Intel J1800-J1900 (Bay Trail-D) σε κάποια μελλοντική έκδοση MacOSX;;Ή γίνεται και από τώρα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Προσπαθώ να περάσω τα mavericks του niresh σε σταθερό που έχει για κάρτα γραφικών την ati radeon sapphire hd 5570. Μετά από λίγη έρευνα καταλήγω πως μάλλον η κάρτα δεν υποστηρίζεται επαρκώς. Στην τελευταία μου απόπειρα μάλιστα κατάφερα να κάνω το μηχάνημα unbootable Εδώ έχει μια λίστα με συμβατές κάρτες, αλλά δεν θέλω να διαθέσω πολλά λεφτά επειδή το σύστημα είναι σχετικά παλιό (το πολύ 50-55 ευρώ). Μια μικρή αναζήτηση στα Ελληνικά καταστήματα βλέπω πως η GeForce GT 620 καλύπτει τις απαιτήσεις μου. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω από την λίστα είναι αν όλες οι gt 620 δουλεύουν, μιας και στα καταστήματα υπάρχουν αρκετές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Όλες ναι,αν πέσεις σε καμιά που δεν δουλεύει παίξε και Joker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 για ψάξε κάλα η κάρτα σου υποστηριζετε http://www.tonymacx86.com/wiki/index.php/Graphics_Card_Database Προσπαθώ να περάσω τα mavericks του niresh σε σταθερό που έχει για κάρτα γραφικών την ati radeon sapphire hd 5570. Μετά από λίγη έρευνα καταλήγω πως μάλλον η κάρτα δεν υποστηρίζεται επαρκώς. Στην τελευταία μου απόπειρα μάλιστα κατάφερα να κάνω το μηχάνημα unbootable Εδώ έχει μια λίστα με συμβατές κάρτες, αλλά δεν θέλω να διαθέσω πολλά λεφτά επειδή το σύστημα είναι σχετικά παλιό (το πολύ 50-55 ευρώ). Μια μικρή αναζήτηση στα Ελληνικά καταστήματα βλέπω πως η GeForce GT 620 καλύπτει τις απαιτήσεις μου. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω από την λίστα είναι αν όλες οι gt 620 δουλεύουν, μιας και στα καταστήματα υπάρχουν αρκετές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 μήπως φταίει κάτι άλλο στον υπολογιστή σου; αν θες γράψε μας τι σύστημα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Motherboard: Gigabyte ga-965p-s3 CPU: Core 2 duo 6400 4 giga ram Sapphire ati radeon 5570 Δοκίμασα αυτό που παράθεσε ο darkthan αλλά δεν είδα διαφορά. Υποψιάζομαι ότι κάτι δεν έκανα σωστά στην εγκατάσταση. Όταν πάει να εκκινήσει το λειτουργικό μου βγάζει μαύρη οθόνη. Εκκινεί μόνο αν βάλω το usb, Θα δοκιμάσω να κάνω clean install την ίδια έκδοση (mavericks) μέσω του myhack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα