Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δοκίμασα ήδη να το ξανακάνω 3.1, χωρίς επιτυχία...

Με βγάζει στη login screen αλλά μετά η οθόνη μαυρίζει.

Όταν κάνω boot σε single user, μου βγάζει waiting for accelarator to start 2-3 φορές και ύστερα started, μάλλον έχει κάτι να κάνει με τη κάρτα γραφικών (gtx650) αλλά δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο...

Οκ ύστερα από ολική διαγραφή του smbios.plist κατάφερα να κάνω boot όμως μόνο η intergrated κάρτα γραφικών δίνει εικόνα, παρόλο που και οι δύο τρέχουν τώρα...

wtf is going on  -.-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η διαγραφή μου δούλεψε, την έκανα γιατί όπως είπα και παραπάνω το installation μου δούλευε χωρίς τίποτα έξτρα από patches  , απλά ήθελα να μπουν οι default τιμές.

μέσα στο πανικό μου ξέχασα να δοκιμάσω το πιο απλό, το οποίο είχα σημειώσει Link.png Site: εδώ

PCIRootUid=0 

Βέβαια τώρα σταμάτησε να λειτουργεί το 2ο monitor, αλλά τουλάχιστον έχω τα αρχεία μου πίσω...

Edit:

Από ότι φαίνεται η όλη περιπέτεια είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει να δουλεύει η έξοδος vga όταν είμαι στο OSX...πως γίνεται αυτό;

edit2:

εκτός από το πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών έχω και ένα έξτρα θέμα με τον 2ο σκληρό (ntfs).

To ένα partition του εμφανίζεται κανονικά στον finder, όμως το δεύτερο ενώ μπορώ να το βρώ μέσω terminal, δεν μπορώ να το κάνω map στον finder, αν και αν κάνω open ένα αρχείο από το terminal, ανοίγει κανονικά ο vlc πχ

================================================================================

Οκ κατάφερα επιτέλους να επαναφέρω το setup μου στα φυσιολογικά του.

Όμως έχω το παρακάτω weird bug:

http://prntscr.com/4q90wn

Ο δεύτερος σκληρος μου, αποτελείται από 2 partitions.  To πρώτο (untitled) έχει ένα windows 8 installation ενώ το δεύτερο (Data) είναι για δεδομένα.

Επειδή στο 2ο βάζω torrents κλπ, θέλω να έχω write access σε αυτό, οπότε έχω κάνει update το fstab κατάλληλα. Παρόλα αυτά, ενώ μέσω του symlink που έφτιαξα στο desktop μπορώ να μπώ σε εκείνο, καθώς και μέσω του terminal μπορώ να ανοίξω κάθε αρχείο του, από ένα απλό παράθυρο του finder δεν μπορώ!

Έχει κανεις ιδέα πως μπορώ να το φτιάξω αυτό; Ουσιαστικά το πρόβλημα μου είναι ότι το δεύτερο partition δεν αναγνωρίζεται ως volume, hard disk η όπως τέλος πάντων το osx αναφέρεται σε αυτά..

http://prntscr.com/4q90wn

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα windows είμαι οκ...

Για  ntfs δε χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα, το έχω κάνει από το fstab  όπως δείχνει το παρακάτω guide:

http://learnaholic.me/2013/11/11/enable-ntfs-write-on-mac-os-x-mavericks/

edit:

Τελικά νομίζω ότι αυτό δημιουργείται από το fstab και συγκεκριμένα την εντολή  nobrowse..

Το θέμα είναι ότι πριν χρησιμοποιούσα τον seagate ntfs driver for osx και δεν δουλευε, γι'αυτό και κατέφυγα σε αυτή τη λύση..

Εσείς ποιο software χρησιμοποιείτε (κατα προτίμηση free ή "free από θείο") ;

Επεξ/σία από Brisingr

http://www.niresh.co/hackintosh-downloads/file/506-free-ntfs-driver-for-mac-os-x/

λίγο πολύ όλα τα  έχω δοκιμάσει

σου είπα να κάνεις chk dsk μήπως σου έχει χαλάσει το ntfs το mac μετά μπορεί να μην έχεις πρόβλημα

Παιδες ξερει κανεις καναν ευκολο σχετικα τροπο να περασω σε ενα Netbook Asus 1000H που χω και καθεται Snow Leopard?

(Εχω iMac σπιτι και DVD Snow Leopard 10.6 που χα αγορασει οταν ειχε πρωτοβγει)

Ειδα στο Internet τρελη μανουρα (10.6.3->10.6.7->10.6.8 με ενδιαμεση αλλαγη kernels και ξενερωσα..)

Ευχαριστω για το Link, ομως αυτος ο οδηγος δεν ισχυει καθως τον τσεκαρα προ ημερων και εχουν διαγραφει τα απαραιτητα αρχεια απ το rapidshare. 

Ευχαριστω για το Link, ομως αυτος ο οδηγος δεν ισχυει καθως τον τσεκαρα προ ημερων και εχουν διαγραφει τα απαραιτητα αρχεια απ το rapidshare. 

ενα search στο google για τα αρχεια

ενα search στο google για τα αρχεια

η iatkos σε usb και εισαι οκ το guide λεει τα υπόλοιπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...