aerocool Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλησπερα... Εγκατεστησα το Mavericks και ολα δουλευουν τελεια εκτος απο το App store μου βγαζει το μηνυμα: "Your device or computer could not be verified. Contact support for assistance."Εχω δοκιμασει οτι εχω βρει στο internet και δεν μπορω να μπω στο app store... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δες εδώ > http://www.insanelymac.com/forum/topic/298027-guide-aio-guides-for-hackintosh/?do=findComment&comment=2020598 το Appstore είναι το εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aerocool Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δες εδώ > http://www.insanelymac.com/forum/topic/298027-guide-aio-guides-for-hackintosh/?do=findComment&comment=2020598 το Appstore είναι το εύκολο. Το Appstore ειναι το ευκολο αλλα μονο που εγω χρησιμοποιω usb lan adapter της apple γιατι την ethernet δεν μου την βρησκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εμ,παλικαράκι μου τότε το τέλειο που γράφεις πιο πάνω δεν είναι και τόσο.. Τι υπολογιστή έχεις και ποια Ethernet ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aerocool Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Motherboard: asus striker ii exreme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε αυτό το kext που έχουν εδώ... αν είσαι τυχερός και δουλεύει στο Mavericks. γενικά ριξε και μια ματια στο νήμα να δεις τι λένε > http://www.insanelymac.com/forum/topic/40851-attansic-l1-driver-project/page-30?do=findComment&comment=1760090 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 @moviemaker διανυχτερεύει βλέπω το μαγαζί ε; στήνεις κανα καλό πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μπα αϋπνίες κ γεράματα E μετά από αυτό που είδες δύσκολα να ξανα εντυπωσιαστούμε both. Ένα i5 και ένα i7 πάντα θα τα έχω,είναι το standaraki μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τα Γεραματα θελουν μπανια σε ιαματικα λουτρα Κυριακο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aerocool Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Τιποτα δεν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aerocool Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Η λύση βρέθηκε... Λείπανε δύο γραμμές από το org.Chameleon.boot.plist <key>PCIRootUID</key> <string>1</string> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ενδεχομένως να χρειαστεί να βάλεις και ένα efistring τότε.. Χρησιμοποίησες το kext που είχε to link ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aerocool Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Όχι δεν έβαλα το kext... Έβαλα μόνο αυτές της δύο γραμμές και δούλεψε... Λες να χρειάζεται και τίποτα άλλο; efi string? Τι να γράψω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Πριν τους πειραματισμούς δοκίμασε να φτιάξεις τώρα το appstore αν το έχεις φτιάξει ήδη μείνε όπως είσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παιδιά καλησπέρα έχω δοκιμάσει κ εγώ το Hackintosh (Leopard, Snow Leopard, Lion, Mountain Lion) σε Hp dv5 1145ev. Δουλεύει σχεδόν τέλεια αλλά δεν έχω drivers για την κάρτα wifi (intel wifi link 5100agn) και από όσο έχω ψάξει δεν έχουν βγει drivers απλά όλοι την αλλάζουν. Ποια προτείνεται να βάλω? Επίσης κάνω εγκατάσταση το HDA για τον ήχο δουλεύει αλλά κάνει το εξής: τέρμα χαμηλά η ένταση κάνει εκκίνηση το Laptop και βάζω βίντεο να δω και ακούγεται τέρμα την ανεβοκατεβάζω και δουλεύει κανονικά. Και με το Apple ID τι γίνεται? Έμαθα ότι έχουν αρκετοί πρόβλημα ακόμη και με Apple υπολογιστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα