Piterakos83 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 εγώ θα σου έλεγα αφού έχεις ίντελ και άσους να δοκιμάσεις πρώτα με τη μέθοδο unibeast και αν δε δουλέψει τότε ψάχνεσαι με niresh. (δεν την υποβαθμίζω απλά πιστεύω ότι περιπλέκει λίγο τα πράγματα σε συμβατά συστήματα, ενώ είναι φανταστική σε μή συμβατά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Κατεβαζω μια bootable εκδοση απο mavericks που βρηκα σε torrent τωρα να δοκιμαδω και με την μεθοδο multibeast και ελπιζω να εχω καλυτερα αποτελεσματα. Υπαρχει καποιος οδηγος για αυτον τον τροπο;γτ δν εχω βρει κατι αναλυτικο στο νετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 κοιτα καλητερα να βαλεις κονικη εκδοση και οχι niresh αλλα αν τα βρεις σκουρα περνα niresh με της εντολεσ που σου ειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 papp0us την εγκατάσταση την έκανες με niresh ή με την κανονική εκδοσή ???? Με niresh. Το θεμα με το boot το έλυσα. Το WiFi dongle " δουλεύει". Μου κάνει κάτι κόλπα που και που αλλά κατά βάση λειτούργησε. Το Μονο θέμα που έμεινε είναι ότι δεν αναγνωρίζει το μεγάλο ntsf partition(1.6 tb). Στο disk utility το βρίσκει σαν παρτισιον αλλά το δείχνει κενό Και αφορμαριστο. Το μικρότερο partition του ίδιου δίσκου το έχει βρει κανονικά. Επίσης την hd5670 που έχω την έχει αναγνωρίσει ως hd5000 . από τη στιγμή που οι αναλύσεις παίζουν κανονικά στις οθόνες και Παιχνίδια δεν παίζω, να κάνω την πάπια Ή να δοκιμάσω να περάσω κάνα next; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 εγώ θα σου έλεγα αφού έχεις ίντελ και άσους να δοκιμάσεις πρώτα με τη μέθοδο unibeast και αν δε δουλέψει τότε ψάχνεσαι με niresh. (δεν την υποβαθμίζω απλά πιστεύω ότι περιπλέκει λίγο τα πράγματα σε συμβατά συστήματα, ενώ είναι φανταστική σε μή συμβατά) κοιτα καλητερα να βαλεις κονικη εκδοση και οχι niresh αλλα αν τα βρεις σκουρα περνα niresh με της εντολεσ που σου ειπα Κατέβασα την mavericks Retail σε .dmg και την πέρασα στο στικάκι με USB IMAGE TOOL alla kai me Win32DiskMaker και όταν πάω να μπουτάρω από το στικάκι απλά δεν ξεκινάει. Με Transmac που πάλεψα λέει ότι χρειάζεται χώρο 17κάτι γίγα για να το βάλει οπότε και το άφησα. Τι πάραλείπω; ξέρει κανένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Edit στο προηγουμενο μνμ.αφου παλεψα με διαφορους τροπους την εκδοση που ειχα κατεβασει να την κανω bootable χωρις επιτυχια, δοκιμαζω τωρα την iatkos M. Το βραδυ θα προσπαθησω να το ξεκινησω με αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδιά,εγώ θέλω να δοκιμάσω τα Snow Leopard στο NB200 μου αλλά η iAtkos S3 που κατέβασα είναι σε μορφή ISO και δεν μπορώ να την βάλω σε USB ώστε να κάνω boot από κει.Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα εγκαταστήσω χωρίς να αγοράσω external dvd drive;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 papp0us για αρχει το πρόβλημα με τα παρττισιον είναι τα δικαιώματα αν πας στο δίσκο και πατήσει πανό του δεξί κλικ θα δεις κάτι για πληροφορίες πάτα πάνω και στην καρτέλα που θα σου ανοίξει στην κάτω δεξιά γωνιά θα δεις ένα λουκέτο πάτα πανό του θα σου ζήτηση τον κωδικό σου βλατον μετά πηγαινε σε μια καρτέλα που λέει για τα δικαιώματα και αλλάξετε τα για την κάρτα θες http://www.hackintoshosx.com/files/file/347-hd5670-codename-juniper/αυτό ένα δεν λειτουργήσει πρέπει να βάλεις το clover για bootloder και να του προσθεσης κάτι εντολές sakisosf http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-non-apple-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/page-91?do=findComment&comment=53260719 δες το οδηγο μου για εντολες δοκιμασε graphicsEnabler=NO -v και πεσ τι εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) tasos555 εγκατέστησα niresh τελικά, δουλευουν κανονικά χωρίς προβλήματα, αναγνωρίζει τα πάντα πλήν της κάρτας γραφικών. Πέρασα το κεξτ για την 6770 επανεκκίνηση και δεν δούλεψε πάλι τα ίδια με χάλια γραφικά. ενεργοποιώ το graphicsEnabler και παίρνω kernel panic. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Επίσης δεν μπορώ να bootarω απευθείας από τον δίσκο Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2014 από mourgolukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 για δεσ εδω και πεσ μου τι εγινε http://www.hackintoshosx.com/files/file/3778-radeon-hd-6770-full-qeci-for-mavericks/ για το δευτερο θεμα με το δισκο καλο θα ηταν οταν μπεις στα mac απο το usb να περασεισ ενα bootloder http://www.hackintoshosx.com/files/file/4118-chameleon/ και για να προστεσησ εντολεσ βαλε αυτο http://www.hackintoshosx.com/files/file/4132-chameleon-wizard/ προσοχη οταν περασεισ το bootloder δεσ τι επειλογεσ εχεισ βαλει γιατι μπορει να χαλασεισ το hackintosh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pan726601 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Παιδιά έχω το συγκεκριμένο σύστημα, που μπορώ να δω εάν είμαι συμβατός acer aspire 5750g Intel® Core i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz 4096MB RAM Intel® HD Graphics 3000 ssd 120gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Παιδιά έχω το συγκεκριμένο σύστημα, που μπορώ να δω εάν είμαι συμβατός acer aspire 5750g Intel® Core i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz 4096MB RAM Intel® HD Graphics 3000 ssd 120gb εισαι συμβατος.τσεκαρε μια http://www.tonymacx86.com/mavericks-laptop-support/112684-acer-aspire-5750g-mavericks-10-9-clover-install-guide.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pan726601 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 αν και τα βλέπω λίγο παλούκι, θα προσπαθήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 papp0us για αρχει Κανε την αρχ(ή) και βάλε ενα spellchecker ή μάθε να γράφεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 είπα να κάνω ένα ακόμα οδηγό για το πως θα αλλάξουμε δικαιώματα στο σκληρό πως θα προσθέσουμε εντολές στο hackintosh μετά επιλέγουμε τα ακόλουθα κουτάκια μετά υπαρχουν δυο τρόποι για να προσθέσουμε εντολές ο εύκολος και ο δύσκολος ας πούμε πρώτα τον εύκολο ανοίγουμε τον σκληρό μετά τώρα το άσχημο με αυτόν τον τρόπο είναι πως πρέπει να ξέρετε που να βάλετε κάθε εντολή τώρα εύκολος με το http://www.hackintoshosx.com/files/file/3751-chameleon-wizard-432/ και μετά για τα δικαιώματα θα μπορούσα να φτιάξω έναν οδηγό για το πως θα βάλλεται mac με UniBeast ή με myhack σε amd αν ωμος μου το ζητήσουν πάνω από τρία άτομα Dr.Fuzzy τι έγινε Μπαμπινιώτη στο οδηγό βρίσκεις κανένα λάθος χωρίς spellchecker είναι για πες γάμο την καταδίκη μου έχω βοηθήσει τόσο κόσμος και έχουω και τον Μπαμπινιώτη από πάνω να μου τα πρήζεις δεν βοηθησας και εσύ κανένα που δεν ξέρει από hackintosh ή είσαι τόσο άμπαλος από pc που μόνο ορθογραφικά ξέρεις να διορθώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα