tasos555 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 o Bronya γνωστος για την κατασκευει amd kernel ειπε πως λειτουργει η HD 5770 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέχρι το DP4 λειτουργούσε,στο προχτεσινό DP5 σταμάτησε,εσύ πότε το διάβασες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αα οκ εγω λεω για μέχρι dp4 που γίνονται τα test σε AMD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4kyriakos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδιά, έβαλα κι εγώ το Mavericks 10.9.4 στο PC μου και όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από τον ήχο! Έχω Motherboard ASUS P5Q SE PLUS. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Έχεις Via chipaki οπότε θα κατεβάσεις το multibeast και θα επιλέξεις μια version από τις universal του ήχου VoodooHDA που να σου λειτουργεί.. δοκίμασε την 0.261 πρώτη κάποια απ'ολες θα σου λειτουργήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4kyriakos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Όταν επέλεξα το πρώτο είχα kernel panic. Ξαναεγκατέστησα το λειτουργικό και επέλεξα το v2.7.2 και δούλεψε! Το θέμα είναι πως τώρα με την καινούρια εγκατάσταση δεν δουλεύει το Ethernet και δεν ξέρω τι να κάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 "ολημερίς το χτίζαμε το βράδυ εγκρημνίζονταν" Πάλι από το ίδιο multibeast τρέχεις από το section drivers > network to Realtek Lnx2Mac's... bla bla και έχεις και ethernet.. Ενδεχομένως με το VoodooHDA κάθε τόσο να έχεις ένα kernel panic δεν είναι τίποτα δεν αποφεύγεται απλά restart και μπήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4kyriakos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Στις επιλογές για Realtek υπάρχουν: RealtekRTL81xx v0.0.90, RealtekRTL8111 v1.2.0, AppleRTL8169Ethernet 2.0.6 Ποια είναι η σωστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Το πρώτο 81xx κατέβασες το τελευταίο multi γι'αυτο οι διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4kyriakos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ωραία, τώρα όλα δουλεύουν ρολόι! Σε ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ναι είναι επίσημο πλέον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Λοιπόν, κατάφερα και εγώ να τα βάλω σε ένα FX8320 με Gigabyte Mobo. Έχω ωστόσο ορισμένες απορίες. Αρχικά κατα το Boot πρέπει να προσθέτω το Flag "GraphicsEnabler=no" για να δουλέψει. Δεν υπάρχει τρόπος να bootάρει αυτόματα με αυτό το Flag? Δευτερον αν αφαιρέσω το Stick με το οποίο το εγκατέστησα τρώω boot error στην εκκίνηση. Οσο το έχω συνδεδεμένο βλέπω bootloader κανονικά Τρίτων έχω ένα Wifi Dongle Turbo-X . Εχω καμια ελπίδα να το κάνω να δουλεψει; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ξανακαλησπέρα στην παρέα. Αφού έδωσα το HP laptop μου που προκοπή δεν είδα με τα hackidosh πήρα έναν σταθερό με 2500κ asus p8z77-v-lx 8gb ram kai 6770 όταν μπουτάρω από το στικάκι πριν μπώ το κύριο μενού του niresh παίρνω e-bios error, το κατεβάζει μερικές φορές και στην συνέχεια μπαίνω κανονικά. Τώρα μετά από κάμποσουν οδηγούς που βρήκα στο ίντερνετ και διάβασα, έκανα εγκατάσταση με τις εξής ρυθμίσεις αλλαγμένες. GraphicsEnabler=yes cpu + gpu sensor dart=1 oxi ncpi 2000 nai pci route nai use kernel cache=yes oxi ACHI 3rd party sata nai το αποτέλεσμα είναι να περάσω στον δίσκο τα μακ, και όταν πάω να ξεκινήσω να είμαι στο μηλαράκι και να γυρίζει με τις ώρες μπήκα με -ς ξανά στον δίσκο, σε κάποιο σημείο έγραφε kernel panic και κάτι με τον cpu ξέρει κανείς με asus ή κάποια παρόμοια να προτίνει ρυθμίσεις για εγκατάσταση μπας και δουλέψει σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 mourgolukos επειδη μόνο μαλλον εγώ μπορώ να σου πω στα ελληνικά περί niresh επειδη εχω ασχοληθει θα σε ερωτήσω την πρώτη φόρα όταν έκανες την εγκατάσταση μπηκες με ivy GraphicsEnabler=No -v ??? δεύτερον μετά την εγκατάσταση ξανά μπουταρεσ από το usb ??? τρίτον αν μπορείς τράβα μια φώτο το kernel panic papp0us την εγκατάσταση την έκανες με niresh ή με την κανονική εκδοσή ???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 όχι δεν μπήκα με την εντολή που αναφέρεις ναι μπούταρα από το usb φωτογραφία λίγο δύσκολο μιας και δεν θυμάμαι πως το έβγαλα και το έδειξε αυτό Έχεις να προτίνεις πώς ακριβώς να κάνω την εγκατάσταση με ποια flags κλπ να χρησιμοποιήσω ώστε να δουλεψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα