alexis333 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Να φτιαξουμε Yosemite bootable φλασακι μεσα απο τα windows δε παιζει να γινεται ε ? :P Εμεις που δεν εχουμε Mac να γραψουμε το ISO σε ενα DL DVD για νεα εγκατασταση ?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Να φτιαξουμε Yosemite bootable φλασακι μεσα απο τα windows δε παιζει να γινεται ε ? :P Εμεις που δεν εχουμε Mac να γραψουμε το ISO σε ενα DL DVD για νεα εγκατασταση ? Γίνεται με το Transmac
alexis333 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Κανας οδηγός παίζει ; Εχω βρει για Mavericks οδηγό. Κανει και για Yosemite ο ίδιος ; Επειδη διαβάζω πως εχει αλλάξει ο τρόπος ... Sent from my iPhone using Insomnia
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Όπως σωστά είπες οι κάμερες έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τα usb,δεν μπαίνουν ποτέ ιδιαίτερα kexts γι'αυτες. Οπότε προσανατολίσου σε αυτή την κατεύθυνση. Κατ'αρχην δοκίμασες σε διάφορα usb μπρος - πίσω ? Μήπως πριν το update είχες κάνει κανένα rollback στα usb κ δεν το θυμάσαι ? Κατέβασε και το CamTwist και παίξε λίγο με αυτό καμιά φορά βοηθάει το osx να την δει. θα κατεβασω αυτο που λες να δω τι παιζει... δοκιμασα και άλλη κάμερα αλλα τιποτα... οταν ειμαι λιγο πιο χαλαρος θα δοκιμάσω να αλλαξω και θυρα και βλεπουμε, αν και μου κανει ψιλοκουλο! το rollback δε το κατανοώ σαν εννοια αρα δε θα το έκανα κιολας
tasos555 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ξερει κανεις καμια καρτα wifi γυρο στα 15 που να δουλευει στα συγουρα και να υπαρχει ελλαδα
LordPanag Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Για την amd R9 290 εχει βγει καποιος driver ;
Piterakos83 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 @taasosss ψάχνεις για half card ή για full; σκέτη ή κόμπο με bluetooth μαζί;
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Mavericks 10.9.4 on Asus Maximus V Formula + i7 3770k Raid Test Όχι άσχημα για "μαμά" ψήκτρα και 8 ram.. στο 17.000αρι τριγύρω θα φτάσει όταν τελειώσω.. Patched Bios + Dsdt * μικρο το κακό,ελάχιστο και μοναδικό,μια διένεξη ανάμεσα στους δυο διαφορετικούς usb 3 controlers με τελικό νικητή την Intel. 1
Piterakos83 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Θέλω οπωσδήποτε να μου πεις πως σετάρεις bootable raid. Επίσης έβαλες έναν pro και έναν evo σε raid; @tasosss οκ αλλά θες για desktop, για laptop και τι μέγεθος;;; τη μικρή ή τη μεγάλη; μήπως usb; εγώ πχ στο λάπτοπ έχω αυτήν www.ebay.co.uk/itm/Atheros-AR5B195-AR9285-AR3011-WiFi-WLAN-Bluetooth-3-0-Combo-Half-Mini-PCIE-W004-/300958964047?pt=UK_Computing_NetworkCards_RL&hash=item46128d594f
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εδώ δεν είναι bootable,υπάρχουν όμως τεχνικές αλλά και μητρικές που μπορείς να έχεις και bootable raid. Ο clover είναι καλύτερος σε αυτό. Αλλά με τους SSD εχασε το ενδιαφέρον του το raid ως bootable,μόνο αν σε κάποιον έχουν περισσέψει 2 μικροί δίσκοι και θέλει να ενοποιήσει τον χώρο ίσως να είναι χρήσιμο.. τουλάχιστον σήμερα που μιλάμε.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Φυσικά και δεν έχασε το νόημα του το raid με τους ssd. Ίσα ίσα! Αν βάλεις 2 ή περισσότερους ssds σε raid οι ταχύτητες αυξάνονται κατά πολύ
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δεν έχει καμία απολύτως σημασία η εργαστηριακή μέτρηση με την real life.. γι'αυτο προφανώς δεν το έχεις στον υπολογιστή σου. Άρα πέρα απο τις μετρήσεις φαντάσου το ως συνθήκη,ως επιλογή αγοράς,ως καθημερινή λειτουργία στον υπολογιστή σου. Το Raid σε στριπ 0 κιόλας δεν είχε απήχηση όταν δεν υπήρχαν οι SSD και παρ'οτι διπλασίαζε την ταχύτητα του μηχανικού δίσκου,το Raid δεν είναι σημερινό,εγώ το ειχα 12+ χρόνια πριν στον υπολογιστή μου,παρ'ολα αυτά πέρα ίσως από raid 1 σε πολύ ευαίσθητα δεδομένα δεν θα το πρότεινα σήμερα σε κάποιον,ως κατάλληλη συνθήκη σε SSDs κιόλας που δεν είναι τόσο δοκιμασμένο ,υπάρχουν άλλες λύσεις,υπάρχει άλλο κόστος,και σε τελική η όποια παραπάνω ταχύτητα "είναι άχρηστη" στην καθημερινότητα μας.. Άρα η άποψη μου δεν απευθύνεται σε αυτόν που το θέλει ντε και καλά και ξέρει κ να το συντηρήσει,και ξέρει και να αντιμετωπίσει και την στραβή όταν του τύχει,αλλά σ'ενα ευρύτερο κοινό. Με λίγα λόγια δεν με έχει πείσει στους δίσκους SSD ούτε για την αξιοπιστία του,ούτε για το κόστος του,το θεωρώ κάτι ακραίο ως πρόταση στους σημερινούς υπολογιστές,δεσμευτικό,και σ'εμενα που είμαι multi booter μου κόβει επιλογές,δίνοντας μου κατά βάση "άχρηστη" ταχύτητα.στα μάτια μου είναι ένα ρίσκο και έρχεται σε αντίθεση με την άποψη μου στους υπολογιστές που είναι η άποψη "βράχος" να ξέρεις ότι για τα επόμενα x χρόνια θα το πατάς και θ'αναβει,θα το πατάς και θα είναι εκεί.. Στην τελική ας μάθουμε πρώτα να έχουμε έναν δίσκο backup που το 95% δεν τον έχει και μετά σκεφτόμαστε την χρηστικότητα του,στην καθημερινότητα.. και να είσαι σίγουρος οτι όταν δω αυτά που θέλω να δω και νιώσω την ανάγκη ένταξης θα είμαι από τους πρώτους που θ'αναθεωρησω όπως τότε που μιλούσα για raid και με κοίταζαν σαν κινεζο.. Αντιθέτως όποιος το ζητήσει και αναλάβει κ την ευθύνη του εγώ απ'οτι είδες είμαι έτοιμος να το υλοποιήσω..
tasos555 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 επειδη με αυτα που λεω δεν βοηθαω και πολυ θελω μια καρτα wifi που αν εχει και bluetooth δεν με χαλαει καθολου θα την βαλω σε pc δεν με εδιαφερη αν ειναι usb ή pci θελω να εχει πιανη μακρινο συμα γιατι εχω πουλους τοιχους στο εδιαμεσο ποσο 15 ευρο και ελλαδα θελω μονο
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 επειδη με αυτα που λεω δεν βοηθαω και πολυ θελω μια καρτα wifi που αν εχει και bluetooth δεν με χαλαει καθολου θα την βαλω σε pc δεν με εδιαφερη ενδιαφέρει αν ειναι usb ή pci θελω να εχει πιανη πιάνει μακρινο συμα σήμα γιατι εχω πουλους τοιχους στο εδιαμεσο ενδιάμεσο ποσο 15 ευρο και ελλαδα θελω μονο ήμαρτον ρε συ, βάλε ένα spell-checker, μας έχει βγάλει τα μάτια!!! Ο πούλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα