Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να φτιαξουμε Yosemite bootable φλασακι μεσα απο τα windows δε παιζει να γινεται ε ? :P :P

Εμεις που δεν εχουμε Mac να γραψουμε το ISO σε ενα DL DVD για νεα εγκατασταση  ? 

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να φτιαξουμε Yosemite bootable φλασακι μεσα απο τα windows δε παιζει να γινεται ε ? :P :P

Εμεις που δεν εχουμε Mac να γραψουμε το ISO σε ενα DL DVD για νεα εγκατασταση  ? 

Γίνεται με το Transmac

Δημοσ.

Κανας οδηγός παίζει ;

Εχω βρει για Mavericks οδηγό. Κανει και για Yosemite ο ίδιος ;

Επειδη διαβάζω πως εχει αλλάξει ο τρόπος ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όπως σωστά είπες οι κάμερες έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τα usb,δεν μπαίνουν ποτέ ιδιαίτερα kexts γι'αυτες.

Οπότε προσανατολίσου σε αυτή την κατεύθυνση. Κατ'αρχην δοκίμασες σε διάφορα usb μπρος - πίσω ?

Μήπως πριν το update είχες κάνει κανένα rollback στα usb κ δεν το θυμάσαι ?

Κατέβασε και το CamTwist και παίξε λίγο με αυτό καμιά φορά βοηθάει το osx να την δει.

θα κατεβασω αυτο που λες να δω τι παιζει... δοκιμασα και άλλη κάμερα αλλα τιποτα... οταν ειμαι λιγο πιο χαλαρος θα δοκιμάσω να αλλαξω και θυρα και βλεπουμε, αν και μου κανει ψιλοκουλο!

το rollback δε το κατανοώ σαν εννοια αρα δε θα το έκανα κιολας :P

Δημοσ.

Mavericks 10.9.4 on Asus Maximus V Formula + i7 3770k

post-227308-0-78434000-1406924490_thumb.jpg

Raid Test

post-227308-0-20986600-1406924531_thumb.jpg

Όχι άσχημα για "μαμά" ψήκτρα και 8 ram.. στο 17.000αρι τριγύρω θα φτάσει όταν τελειώσω..

post-227308-0-65052600-1406924623_thumb.jpg

Patched Bios + Dsdt

post-227308-0-15139600-1406924681_thumb.jpg

* μικρο το κακό,ελάχιστο και μοναδικό,μια διένεξη ανάμεσα στους δυο διαφορετικούς usb 3 controlers με τελικό νικητή την Intel.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω οπωσδήποτε να μου πεις πως σετάρεις bootable raid. Επίσης έβαλες έναν pro και έναν evo σε raid;

@tasosss οκ αλλά θες για desktop, για laptop και τι μέγεθος;;; τη μικρή ή τη μεγάλη; μήπως usb;

εγώ πχ στο λάπτοπ έχω αυτήν

www.ebay.co.uk/itm/Atheros-AR5B195-AR9285-AR3011-WiFi-WLAN-Bluetooth-3-0-Combo-Half-Mini-PCIE-W004-/300958964047?pt=UK_Computing_NetworkCards_RL&hash=item46128d594f

Δημοσ.

Εδώ δεν είναι bootable,υπάρχουν όμως τεχνικές αλλά και μητρικές που μπορείς να έχεις και bootable raid.

Ο clover είναι καλύτερος σε αυτό.

Αλλά με τους SSD εχασε το ενδιαφέρον του το raid ως bootable,μόνο αν σε κάποιον έχουν περισσέψει 2 μικροί δίσκοι και θέλει να ενοποιήσει τον χώρο ίσως να είναι χρήσιμο.. τουλάχιστον σήμερα που μιλάμε.

Δημοσ.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία η εργαστηριακή μέτρηση με την real life.. γι'αυτο προφανώς δεν το έχεις στον υπολογιστή σου.

Άρα πέρα απο τις μετρήσεις φαντάσου το ως συνθήκη,ως επιλογή αγοράς,ως καθημερινή λειτουργία στον υπολογιστή σου.

Το Raid σε στριπ 0 κιόλας δεν είχε απήχηση όταν δεν υπήρχαν οι SSD και παρ'οτι διπλασίαζε την ταχύτητα του μηχανικού δίσκου,το Raid δεν είναι σημερινό,εγώ το ειχα 12+ χρόνια πριν στον υπολογιστή μου,παρ'ολα αυτά πέρα ίσως από raid 1 σε πολύ ευαίσθητα δεδομένα δεν θα το πρότεινα σήμερα σε κάποιον,ως κατάλληλη συνθήκη σε SSDs κιόλας που δεν είναι τόσο δοκιμασμένο ,υπάρχουν άλλες λύσεις,υπάρχει άλλο κόστος,και σε τελική η όποια παραπάνω ταχύτητα "είναι άχρηστη" στην καθημερινότητα μας..

Άρα η άποψη μου δεν απευθύνεται σε αυτόν που το θέλει ντε και καλά και ξέρει κ να το συντηρήσει,και ξέρει και να αντιμετωπίσει και την στραβή όταν του τύχει,αλλά σ'ενα ευρύτερο κοινό.

Με λίγα λόγια δεν με έχει πείσει στους δίσκους SSD ούτε για την αξιοπιστία του,ούτε για το κόστος του,το θεωρώ κάτι ακραίο ως πρόταση στους σημερινούς υπολογιστές,δεσμευτικό,και σ'εμενα που είμαι multi booter μου κόβει επιλογές,δίνοντας μου κατά βάση "άχρηστη" ταχύτητα.στα μάτια μου είναι ένα ρίσκο και έρχεται σε αντίθεση με την άποψη μου στους υπολογιστές που είναι η άποψη "βράχος" να ξέρεις ότι για τα επόμενα x χρόνια θα το πατάς και θ'αναβει,θα το πατάς και θα είναι εκεί..

Στην τελική ας μάθουμε πρώτα να έχουμε έναν δίσκο backup που το 95% δεν τον έχει και μετά σκεφτόμαστε την χρηστικότητα του,στην καθημερινότητα.. και να είσαι σίγουρος οτι όταν δω αυτά που θέλω να δω και νιώσω την ανάγκη ένταξης θα είμαι από τους πρώτους που θ'αναθεωρησω όπως τότε που μιλούσα για raid και με κοίταζαν σαν κινεζο..  :)

Αντιθέτως όποιος το ζητήσει και αναλάβει κ την ευθύνη του εγώ απ'οτι είδες είμαι έτοιμος να το υλοποιήσω..

Δημοσ.

επειδη με αυτα που λεω δεν βοηθαω και πολυ 

θελω μια καρτα wifi που αν εχει και bluetooth δεν με χαλαει καθολου θα την βαλω σε pc 

δεν με εδιαφερη αν ειναι usb ή pci θελω να εχει πιανη μακρινο συμα γιατι εχω πουλους τοιχους στο εδιαμεσο 

ποσο 15 ευρο και ελλαδα θελω μονο 

Δημοσ.

επειδη με αυτα που λεω δεν βοηθαω και πολυ 

θελω μια καρτα wifi που αν εχει και bluetooth δεν με χαλαει καθολου θα την βαλω σε pc 

δεν με εδιαφερη ενδιαφέρει αν ειναι usb ή pci θελω να εχει πιανη πιάνει μακρινο συμα σήμα γιατι εχω πουλους τοιχους στο εδιαμεσο ενδιάμεσο

ποσο 15 ευρο και ελλαδα θελω μονο 

ήμαρτον ρε συ, βάλε ένα spell-checker, μας έχει βγάλει τα μάτια!!! Ο πούλος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...