mathsrule Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Γίνεται με πολλούς τρόπους εγώ είμαι "υποχρεωμένος" να σου προτείνω τον καλύτερο και τον πιο ασφαλή.. φαντάσου οτι σε διαφορετική περίπτωση θα πρεπει να συρρικνώσεις τον δισκο των Win και να παίξεις με τα παρτιτιον .. οπότε 99% παλι εκει θα καταλήξεις για να δουλεύουν ολα σωστά η γίνει κάποιο ατύχημα. Δίκιο έχεις, απλά εγώ βαριέμαι να κάνω Back up και να ξανά εγκαθιστώ τα 8.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Λογικό,όλοι κάποια στιγμή βαριόμαστε και πηζουμε, το hackint0sh όμως θέλει υπομονή κ επιμονή άρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξεκινήσεις στην καλή σου στιγμή.. Εγώ παιδεύτηκα με το Asus 4 ημέρες με πάνω από 16 ώρες την ημέρα,αλλιώς δεν θα είχα αυτό το αποτέλεσμα. Αρχικά εβαλα ενα δεύτερο δισκο για να δω τις συμβατότητες πριν πειράξω τον δικο του,και οταν είδα οτι αξίζει,το ξεκίνησα απο την αρχή διορθώνοντας κιόλας κάποια λάθη που είχαν γίνει,και το έκανα με την διαδικασία που σου περιέγραψα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Λογικό,όλοι κάποια στιγμή βαριόμαστε και πηζουμε, το hackint0sh όμως θέλει υπομονή κ επιμονή άρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξεκινήσεις στην καλή σου στιγμή.. Εγώ παιδεύτηκα με το Asus 4 ημέρες με πάνω από 16 ώρες την ημέρα,αλλιώς δεν θα είχα αυτό το αποτέλεσμα. Αρχικά εβαλα ενα δεύτερο δισκο για να δω τις συμβατότητες πριν πειράξω τον δικο του,και οταν είδα οτι αξίζει,το ξεκίνησα απο την αρχή διορθώνοντας κιόλας κάποια λάθη που είχαν γίνει,και το έκανα με την διαδικασία που σου περιέγραψα.. Οκ, για να τα συμμαζέψουμε κάπως: Έχω έναν σκληρό και τον έχω χωρίσει σε δύο partitions. Στο ε΄να έχω το λειτουργικό σύστημα και κάποια λογισμικά, ενώ το δεύτερο είναι η αποθήκη (δεν θέλω να ακουμπήσω το δεύτερο). Δηλαδή, εγώ τώρα θα πρέπει να κάνω reinstall τα 8.1 στο πρώτο partition, χωρίζοντάς το παράλληλα σε δύο. Μετά, θα βάλω να εγκαταστήσω το Niresh; Και το Dual boot πώς θα το επιτύχω; Με easybcd πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) YOSI DP 4 is out (παίζοντας η apple με τα Usb) Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2014 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techlink Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Χαιρετω την παρεα. Εχω μια ερωτηση για τους παλιουρες. Θελω να φτιαξω καινουργιο PC, i5, 16GB, 256SSD, δεν παιζω παιχνιδια. Θελω να δοκιμασω Mac OSX. Παραλληλα χρειαζομαι και Windows. Απο οτι εχω διαβασει το bootcamp δεν παιζει σε Hackintosh αρα δεν μπορω να τρεχω τα δυο λειτουργικα παραλληλα. Οποτε παμε για Virtualbox. Το διλημμα ειναι: Να φτιαξω Hackintosh με windows σε Virtualbox η WIndows PC με Mac OSX σε Virtualbox? H ερωτηση ειναι ποιο λειτουργικο συμπεριφερεται καλυτερα σε VM? Τι χανω αν εχω το Mac OSX σε VM αντι για Hackintosh? Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ξέχνα οτι εικονικό και πέρνα στο πραγματικό,η θα μοιράσεις τον δίσκο σου στα 2 και θα βάλεις δυο λειτουργικά,η θα βάλεις άλλον ένα δίσκο και θα κάνεις το ίδιο με λίγα λόγια dual boot. το Virtual διαιρεί του πόρους του συστήματος.. άρα ο i5 θα γίνει i 2.5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 άρα ο i5 θα γίνει i 2.5 Απλά ΚΛΑΙΩ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasoliner Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 άρα ο i5 θα γίνει i 2.5 ΘΕΟΣ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Παιδες ρημαξα την εγκατασταση του mac μου γιατι πηγα να βαλω yosi και ξεχασα να βαλω mach_kernel στο usb, τωρα ανοιγω και μου λεει mach_kernel not found. Θελω λοιπον αν μπορει καποιος να μου πει πως να φτιαξω το bootable usb γιατι καθε νεα εκδοση μου φαινεται γινεται πιο δυσκολο και αν γινεται ενας χρηστης yosemite να μου δωσει το δικο του mach_kernel γιατι δεν το βρισκω πουθενα στο web. Ευχαριστω.. Current status:Bootable Mavericks usb via VMWare Next: Install After:Restore backup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 ρε παιδια να ρωτησω κατι....στο macos υπαρχει το parallels που μπορουμε να τρεχουμε τα windows μια χαρα σχεδον σαν να μην ειναι μεσα απο virtual machine ενω στα windows στο vmware το macos σερνεται, υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα η τροπος να τρεχει ποιο γρηγορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 να ξέρεις αυτό είναι αφορμή για flame wars!!! χιχιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Yosemite Public Beta.Εμφανώς και μακράν η καλύτερη beta του Yosemite.Απαλλαγμένη από πολλά bugs ήρθε για να μείνει προφανώς στους 1.000.000 χρήστες που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το public beta πρόγραμμα.Το Dark Menu λειτουργεί καλύτερα,αν και πολλές εφαρμογές όπως το istat menus αρνούνται να συνεργαστούν ακόμα και θέλουν "χέρι"επίσης σε εμένα προσωπικά αρνείται να δει τις μνήμες μου 1866MHz κάτι όμως που μπορεί να οφείλεται και στον Clover αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν το είχα συναντήσει στο παρελθόν. Τεσπα παιδικές ασθένειες είναι αυτές θα περάσουν @Καρχαρίαςςς αν δούλευε σωστά με τον chameleon θα είχαμε όλοι Clover ? think about it.. > http://www.hackintoshosx.com/files/file/4154-yosemite-open-beta-mach-kernel/ Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2014 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Χαιρετω την παρεα. Εχω μια ερωτηση για τους παλιουρες. Θελω να φτιαξω καινουργιο PC, i5, 16GB, 256SSD, δεν παιζω παιχνιδια. Θελω να δοκιμασω Mac OSX. Παραλληλα χρειαζομαι και Windows. Απο οτι εχω διαβασει το bootcamp δεν παιζει σε Hackintosh αρα δεν μπορω να τρεχω τα δυο λειτουργικα παραλληλα. Ασε τα virtual box. Bootcamp δε χρειαζεσαι γιατι τη δουλεια θα τη κανει ο bootloader των Mac οταν το στησεις. Τρεχουν και τα 2 λειτουργικα πανευκολα καθως στο boot επιλεγεις το σκληρο που θελεις να μπουταρεις. Επελεξε μητρικη Gigabyte για ευκολια στησιματος out of the box Βρες εναν δευτερο σκληρο (καλυτερα να μη κανεις partition τον δισκο που εχεις τα λειτουργικα - 160GB ειναι υπεραρκετος) για να περασεις πανω το αλλο λειτουργικο Καρτα γραφικων βαλε μια φτηνη Nvidia αφου δε παιζεις παιχνιδια αν και θα παιζει και με την Intel HD του Ι5 και θα στηθει με τη μια πανευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 κυριοι, οταν είχα πρωτοστήσει τα mavericks στο σύστημα της υπογραφης μου μια καμερα usb που ειχα επαιζε κανονικά (facetime/skype Κλπ).. Προχθές ήθελα να τη χρησιμοποιήσω και δεν ελεγε με τιποτα να δουλέψει ("drivers" είχε βρει μονο του χωρις να παρέμβω αλλα οπως και να εχει δεν υπάρχουν μιας και ειναι μια κινεζιά). Δοκίμασα και μια Logitech messenger και τίποτα... το μονο που εγινε ενδιαμεσα ειναι ενα χαζοupdate που δε καταφερα να το αποτρέψω (πλέον δε το αφήνω) και μου ειχε χαλασει και τον ηχο που με νεα εγκατασταση των οδηγών μεσω multibeast έστρωσε... καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Όπως σωστά είπες οι κάμερες έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τα usb,δεν μπαίνουν ποτέ ιδιαίτερα kexts γι'αυτες. Οπότε προσανατολίσου σε αυτή την κατεύθυνση. Κατ'αρχην δοκίμασες σε διάφορα usb μπρος - πίσω ? Μήπως πριν το update είχες κάνει κανένα rollback στα usb κ δεν το θυμάσαι ? Κατέβασε και το CamTwist και παίξε λίγο με αυτό καμιά φορά βοηθάει το osx να την δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα