Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Γι'αυτό και από δω και πέρα να γράφεις niresh...!!! bingooo και γω που δεν είμαι εξοικιομένος καθόλου το ψιλοπαλεύω σε AMD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Παλιά (προτού αλλάξω κάρτα γραφικών και κάνω clean install τα Windows 8.1.1) είχα hackintosh στο σύστημά μου (με iAtkos) και μου ήρθε πάλι αυτή η πρεμούρα να ξαναβάλω. Θα ήθελα όμως τη βοήθειά σας ως προς το ποια έκδοση να επιλέξω, και με ποιον τρόπο να την περάσω (iAtknos, Niresh????). Και, η κλασσική ερώτηση, θα έχω προβλήματα με το Boot και τα kexts; Ορίστε το σύστημά μου: Επεξεργαστής: Intel Core i5 -760 (s1156, 2.8 MHz, Cache 8MB), Μνήμη: 4GB DDR3-1600 Ram (2 x 2GB) KINGSTON HYPER-X, M/B: ECS P55H-A Black Edition, Σκληρός Δίσκος: 1TB 1000GB SEAGATE SATA2 32MB CACHE, Κάρτα γραφικών: GIGABYTE Radeon R9 270 2GB GDDR5 WINDFORCE 2X Οθόνη: Μία Samsung SyncMaster 1600x900 (δεν έχει HDMI) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.Γ. Για dual boot με τα Windows 8.1.1 θα πρέπει πάλι να κάνω όλο το drill με το easybcd; Επειδή δεν το θυμάμαι, πάει καιρός.... Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2014 από mathsrule Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gameleon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα guys! Όντας αρχάριος στοn χώρο του Hackintosh,προσπαθώ να περάσω iatkos M, σε ενα HP15-d008sv και φυσικά... τίιιιιποτα δεν παει σύμφωνα με το σχεδιο! Ξεκινώντας την εγκατασταση απο το αρχικο μενού (είτε αυτο ειναι με την κανονικη/default επιλογή, είτε σε verbose/safe/no cache/ktl ktl...) έχω αναφορές cpu kernel panic και λοιπους "συναγερμους" με αποτελεσμα να κολλάει πριν την έναρξη του installation. Πριν ζητήσω full rescue απο τους εμπειρους ή συμπασχοντες του forum.... μήπως μπορεί απλά καποιος να μου πει, πως απο το μενου του iatkos M usb, αποκτώ προσβαση σε boot command promt για να δοκιμασω την εισαγωγη bootflags ή αλλων εντολων μπας και ξεκινησει η εγκατασταση?? Εχω δει τόοοοσα βίντεο που επιλύουν σχετικα ζητήματα στην εγκατάσταση, αλλά κανείς δεν αναφέρει πως αρχικά αποκτά πρόσβαση στο prompt για να βάλει τις σχετικες εντολες..@@$%*%$!!!! Τελικα καταφερα να κανω intallation μονο μεσω chameleon legacy και σε safe mode παντα. Ενω εβαλα τους αντιστοιχους drivers ktl απο το customise της εγκαταστασης, μπορω να μπουταρω μονο σε safe mode.... any ideas plz πριν το στείλω αδιάβαστο το λαπτοπακι?? Επισυναπτω screen απο τη verbose mode!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Επανερχομαι γιατι εχω ενα μικρο θεματακι. Μετα την εγκατασταση των Mavericks οταν παω να μπω στα Windows απο το δευτερο δισκο μου δεν δουλευει το πληκτρολογιο....Στα Mac λειτουργει κομπλε οπως και στο bios.Τι μπορει να φταιει? Ακυρο εφτιαξε μονο του... Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2014 από sarpan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 gameleon niresh δοκιμασες .?????? VoodooHDA 2.8.4 tsomby βαλε αυτο στο google ειναι για τον ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gameleon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 gameleon niresh δοκιμασες .?????? VoodooHDA 2.8.4 tsomby βαλε αυτο στο google ειναι για τον ηχο H αλήθεια είναι οτι με niresh δεν βρηκα ακρη, γιατί όποτε ετοιμαζα usb μέσω transmac... κανενα pc δεν το εβλεπε ως bootable. Με το iatkos... no problem (σε αυτο το βήμα τουλαχιστον)!! Ευχαριστώ πολύ, θα το ξαναδοκιμασω κι αυτο μπας και δω καμια εξέλιξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 δες τον οδηγό μου και δεν θα έχεις θέμα. θα σου πρωτινά να χρησιμοποίησης τισ εντολές hp GraphicsEnabler=NO -v http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-non-apple-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/page-91?do=findComment&comment=53260719 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gameleon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 You saved the day! Θα "μπω στο εργαστηριο" μεσα στο ΣΚ και θα επανέλθω με αρκετο feedback!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Παιδιά, για dual-boot με προεγκατεστημένα Windows 8.1.1 τι κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 τα έχεις στο ίδιο δίσκο και τα δυο συστήματα ???? μαλών θες αυτό http://www.niresh.co/osx86.html/hackintosh/articles/how-to/how-to-dual-boot-clover-with-windows81-r42βαλε τον clover απο τα customize και ξετικαρε τον chameleon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Παιδιά, για dual-boot με προεγκατεστημένα Windows 8.1.1 τι κάνουμε; Ρεκοβερυ σε ένα στικακι μέσα από τα Win. - εξαγωγή κλειδιού ενεργοποίησης - παρτιτιονινκ μέσα από το osx οταν μπουταρεις για πρωτη φορα - εγκατάσταση osx και μετα εγκατάσταση windows με ενα iso που θα ενεργοποιήσεις με το κλειδί που έχεις εξάγει. Χρησιμοποίησε μεθοδο που επιτρεπει την εγκατάσταση σε mbr ωστε να μην εχεις προβλήματα με το bootorder μετά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 τα έχεις στο ίδιο δίσκο και τα δυο συστήματα ???? μαλών θες αυτό http://www.niresh.co/osx86.html/hackintosh/articles/how-to/how-to-dual-boot-clover-with-windows81-r42βαλε τον clover απο τα customize και ξετικαρε τον chameleon Ευχαριστώ! Ναι, σε έναν δίσκο είναι. Ρεκοβερυ σε ένα στικακι μέσα από τα Win. - εξαγωγή κλειδιού ενεργοποίησης - παρτιτιονινκ μέσα από το osx οταν μπουταρεις για πρωτη φορα - εγκατάσταση osx και μετα εγκατάσταση windows με ενα iso που θα ενεργοποιήσεις με το κλειδί που έχεις εξάγει. Χρησιμοποίησε μεθοδο που επιτρεπει την εγκατάσταση σε mbr ωστε να μην εχεις προβλήματα με το bootorder μετά.. Δεν θέλω να ξανά εγκαταστήσω τα Windosws 8. Θυμάμαι παλιά απλά έφτιαχνα άλλο partition για τα MacOS, μετά έμπαινα στα Windows 7 που είχα τότε και εγκαθιστούσα το EasyBCD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 εγώ παλικάρια που έχω win 8.1.1 στον ssd και μετά έγγραψα os x 10.9.0 στον hdd τι να κάνω? όχι ότι με χαλάει έτσι, μπουτάρω στον μακ χαλαρά, άμα θέλω windows απ' το bios μπαίνω F12 και μπήκα win. Άμα το αφήσω να πάει στο niresh να διαλέξω drive boot τότε στα windows δεν μπαίνει ζητάει αρχεία εκκίνησης....ενώ απ' το F12 δεν έχω κανένα θέμα στο μπες - βγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Επέλεξε το System Reserved, και όχι τον C:. Στο System Reserved είναι το bootloader των windows, συνήθως 100MB μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ! Ναι, σε έναν δίσκο είναι. Δεν θέλω να ξανά εγκαταστήσω τα Windosws 8. Θυμάμαι παλιά απλά έφτιαχνα άλλο partition για τα MacOS, μετά έμπαινα στα Windows 7 που είχα τότε και εγκαθιστούσα το EasyBCD. Γίνεται με πολλούς τρόπους εγώ είμαι "υποχρεωμένος" να σου προτείνω τον καλύτερο και τον πιο ασφαλή.. φαντάσου οτι σε διαφορετική περίπτωση θα πρεπει να συρρικνώσεις τον δισκο των Win και να παίξεις με τα παρτιτιον .. οπότε 99% παλι εκει θα καταλήξεις για να δουλεύουν ολα σωστά η γίνει κάποιο ατύχημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα