Προς το περιεχόμενο

[Μechanical Keyboard] Motospeed CK104 Blue outemu swithes 37€ @ Gearbest EU warehouse (Tσεχία)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μηχανικό πληκτρολόγιο του τίτλου με μπλέ outemu διακόπτες στα 37 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά απο ευρωπαική αποθήκη του Gearbest (G-W-5 Τσεχία).

https://www.gearbest.com/keyboards/pp_298472.html

Δεν θυμάμαι να το έχω δεί χαμηλότερα το συγκεκριμένο με τους μπλέ διακόπτες και δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνείου μιας και έρχεται απο Τσεχία.

Αν πληρώσετε σε δολλάρια βγαίνει στα 45,08 usd = 36.4€ περίπου με την ισοτιμία (x0.81) οπότε είναι μία η άλλη. 

Στην εγχώρια αγορά ξεκινά απο τα 43€ + μεταφορικά και βγαίνει στα 47-48€ τουλάχιστον :

https://www.skroutz.gr/s/9730876/Motospeed-Inflictor-CK104.html?from=most-popular&keyphrase=ck104

https://www.bestprice.gr/item/2154912748/motospeed-ck104.html

Ένα -25% κάτω δεν είναι καθόλου άσχημο για να το αποκτήσει κάποιος που δεν το έχει.

Για όποιον έχει πόντους θα του βγεί και ακόμα φθηνότερα.

Εγώ είχα 277 πόντους ήτοι -4,55€ και μου βγήκε στα 32,45€ σύνολο. 

(Το ξαναπήρα σε αυτή την τιμή αν και το είχα δώσει αυτό που είχα) :P 

nikos.jpg

keepoz-77-1499686191.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδες ερωτηση. Μονο εγω εχω θεμα με το αριστερο control του πληκτρολογιου; Εννοωντας οτι σε game οπως η dota, το παταω ασυναισθητα οσο εχω τα δαχτυλα μου στο qwer.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά να πω επειδή κοιτούσα το thread με shipping/τελωνείο κτλπ πως από διάφορα σχόλια που διάβασα από άλλους χρήστες που έκαναν αγορές από Ευρωπαϊκές αποθήκες του GB, μάλλον οι αποστολές δεν γίνονται με DHL που λέει αλλά με κανονικό ταχυδρομείο γι'αυτό και μπορεί να αργήσουν λίγο. (κ πάλι δεν τίθεται θέμα τελωνείου, απλά το σημειώνω)

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Απλά να πω επειδή κοιτούσα το thread με shipping/τελωνείο κτλπ πως από διάφορα σχόλια που διάβασα από άλλους χρήστες που έκαναν αγορές από Ευρωπαϊκές αποθήκες του GB, μάλλον οι αποστολές δεν γίνονται με DHL που λέει αλλά με κανονικό ταχυδρομείο γι'αυτό και μπορεί να αργήσουν λίγο. (κ πάλι δεν τίθεται θέμα τελωνείου, απλά το σημειώνω)

Ναι έρχονται οδικώς και αργούν 2 βδομάδες τουλάχιστον. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JoannisV είπε

Με DHL έρχονται. Απλά την εχουν αγοράσει την DHL τα Γερμανικά ταχυδρομεία, τις express αποστολές τις  εξυπηρετεί η κούριερ και τις απλές αποστολές τα ΕΛΤΑ. Τα express έρχονται απο Ευρώπη σε 1με 2 ημέρες ενώ τα απλά μια εβδομάδα + τουλάχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Το πήρα, καλό δουλευτο να είναι

Επειδή το είχα, το πούλησα και τώρα το ξαναπήρα, θα σου πώ ότι έκανες τέλεια αγορά σε αυτά τα χρήματα. Το πληκτρολόγιο τα σπάει. 

Με το καλό να παραλάβεις! 

Για την ιστορία εμένα σήμερα έγινε dispatched. :angry:

Αυτό το Gearbest τα ζώα μου αργά αλλά έχε χάρη που δεν υπάρχει άλλου σε αυτή την τιμή...

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, inso107pm είπε

Το χτύπησα , είχα και ένα σωρό πόντους από το daily login όποτε μου βγήκε 27€ Τελική. 

Ευχαριστω TS 

Πω ρε φίλε! :o 

Μπράβο τσάμπα το πήρες.

Καλορίζικο να είναι! 

5 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Το μόνο κακό του είναι το arm rest

Αγοράζεις ένα aftermarket και καθαρίζεις. Εμένα όταν το είχα με είχε βολέψει αυτό:

https://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/ergonomika-eidh/mousepad-stirigma-karpou/@Work-Gel-Wrist-Pad-AW11019.htm

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, inso107pm είπε

Το χτύπησα , είχα και ένα σωρό πόντους από το daily login όποτε μου βγήκε 27€ Τελική. 

Ευχαριστω TS 

Daily log in είναι μόνο από την εφαρμογή του gb; Δεν το έχω ξανακούσει, για πες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...