lionheart75 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το μηχανικό πληκτρολόγιο του τίτλου με μπλέ outemu διακόπτες στα 37 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά απο ευρωπαική αποθήκη του Gearbest (G-W-5 Τσεχία). https://www.gearbest.com/keyboards/pp_298472.html Δεν θυμάμαι να το έχω δεί χαμηλότερα το συγκεκριμένο με τους μπλέ διακόπτες και δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνείου μιας και έρχεται απο Τσεχία. Αν πληρώσετε σε δολλάρια βγαίνει στα 45,08 usd = 36.4€ περίπου με την ισοτιμία (x0.81) οπότε είναι μία η άλλη. Στην εγχώρια αγορά ξεκινά απο τα 43€ + μεταφορικά και βγαίνει στα 47-48€ τουλάχιστον : https://www.skroutz.gr/s/9730876/Motospeed-Inflictor-CK104.html?from=most-popular&keyphrase=ck104 https://www.bestprice.gr/item/2154912748/motospeed-ck104.html Ένα -25% κάτω δεν είναι καθόλου άσχημο για να το αποκτήσει κάποιος που δεν το έχει. Για όποιον έχει πόντους θα του βγεί και ακόμα φθηνότερα. Εγώ είχα 277 πόντους ήτοι -4,55€ και μου βγήκε στα 32,45€ σύνολο. (Το ξαναπήρα σε αυτή την τιμή αν και το είχα δώσει αυτό που είχα) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από lionheart75 3 1
CNT-FAI Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Ρε παιδες ερωτηση. Μονο εγω εχω θεμα με το αριστερο control του πληκτρολογιου; Εννοωντας οτι σε game οπως η dota, το παταω ασυναισθητα οσο εχω τα δαχτυλα μου στο qwer.
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Το είχαν βάλει και πέρυσι κάπου στα 35-37 νομίζω. (Αυτό έχω) Πάλι από Gearbest. Αξίζει full.. 1
JoannisV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλά να πω επειδή κοιτούσα το thread με shipping/τελωνείο κτλπ πως από διάφορα σχόλια που διάβασα από άλλους χρήστες που έκαναν αγορές από Ευρωπαϊκές αποθήκες του GB, μάλλον οι αποστολές δεν γίνονται με DHL που λέει αλλά με κανονικό ταχυδρομείο γι'αυτό και μπορεί να αργήσουν λίγο. (κ πάλι δεν τίθεται θέμα τελωνείου, απλά το σημειώνω) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από JoannisV
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 40 λεπτά πριν, JoannisV είπε Απλά να πω επειδή κοιτούσα το thread με shipping/τελωνείο κτλπ πως από διάφορα σχόλια που διάβασα από άλλους χρήστες που έκαναν αγορές από Ευρωπαϊκές αποθήκες του GB, μάλλον οι αποστολές δεν γίνονται με DHL που λέει αλλά με κανονικό ταχυδρομείο γι'αυτό και μπορεί να αργήσουν λίγο. (κ πάλι δεν τίθεται θέμα τελωνείου, απλά το σημειώνω) Ναι έρχονται οδικώς και αργούν 2 βδομάδες τουλάχιστον.
black66.gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, JoannisV είπε Απλά να πω επειδή κοιτούσα το thread με shipping/τελωνείο κτλπ πως από διάφορα σχόλια που διάβασα από άλλους χρήστες που έκαναν αγορές από Ευρωπαϊκές αποθήκες του GB, μάλλον οι αποστολές δεν γίνονται με DHL που λέει αλλά με κανονικό ταχυδρομείο γι'αυτό και μπορεί να αργήσουν λίγο. (κ πάλι δεν τίθεται θέμα τελωνείου, απλά το σημειώνω) Με DHL έρχονται. Απλά την εχουν αγοράσει την DHL τα Γερμανικά ταχυδρομεία, τις express αποστολές τις εξυπηρετεί η κούριερ και τις απλές αποστολές τα ΕΛΤΑ. Τα express έρχονται απο Ευρώπη σε 1με 2 ημέρες ενώ τα απλά μια εβδομάδα + τουλάχιστον.
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Εμένα άργησε να έρθει 1.5 μήνα τότε τον Μάιο που το είχα πάρει.
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, vrwmiaris said: Δεν έχω σταθερό, να το πάρω για το tv box; Εύκολα.
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Το πήρα, καλό δουλευτο να είναι Επειδή το είχα, το πούλησα και τώρα το ξαναπήρα, θα σου πώ ότι έκανες τέλεια αγορά σε αυτά τα χρήματα. Το πληκτρολόγιο τα σπάει. Με το καλό να παραλάβεις! Για την ιστορία εμένα σήμερα έγινε dispatched. Αυτό το Gearbest τα ζώα μου αργά αλλά έχε χάρη που δεν υπάρχει άλλου σε αυτή την τιμή... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από lionheart75
inso107pm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Το χτύπησα , είχα και ένα σωρό πόντους από το daily login όποτε μου βγήκε 27€ Τελική. Ευχαριστω TS 1
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, inso107pm είπε Το χτύπησα , είχα και ένα σωρό πόντους από το daily login όποτε μου βγήκε 27€ Τελική. Ευχαριστω TS Πω ρε φίλε! Μπράβο τσάμπα το πήρες. Καλορίζικο να είναι! 5 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Το μόνο κακό του είναι το arm rest Αγοράζεις ένα aftermarket και καθαρίζεις. Εμένα όταν το είχα με είχε βολέψει αυτό: https://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/ergonomika-eidh/mousepad-stirigma-karpou/@Work-Gel-Wrist-Pad-AW11019.htm 1
JoannisV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, inso107pm είπε Το χτύπησα , είχα και ένα σωρό πόντους από το daily login όποτε μου βγήκε 27€ Τελική. Ευχαριστω TS Daily log in είναι μόνο από την εφαρμογή του gb; Δεν το έχω ξανακούσει, για πες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα