Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το PC ολα ΟΚ! βλέπω οτι εχω νέο BIOS για να περάσω !  κανω restart με F2 μπαίνω  στο BIOS  / XMP profile/ το βαζω στο auto πριν κανω update to BIOS (γιατι την τελευταία φορά που έκανα update BIOS  με το XMP profile  sto  on είχα θέματα ) πατάω  save/exit   και περιμενω να ανοίξει το PC - AM ΔΕ...  

Λειτουργoύν: ( ανεμιστήρια  Ψύκτρας CPU / GPU / TOWER)

Η οθόνη μαυρίλα το λαμπακι του δίσκου πανω στο κουτί δεν ανάβει

Το πληκτρολόγιο μαζι με το ποντίκι δεν ανάβουν (σύνδεση USB και τα δύο)

Όλα αυτά σε PC 2-3 μηνών  (i5 8600k  / asrock Z370 Pro 4 / corsair vengeance LPX DDRr 4 3000Mhz / samsung  ssd 850 evo)

παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος 

Δημοσ.

Clear CMOS κάνε και δοκίμασε ξανά.

Βγάλε το pc απο την πρίζα, άνοιξε το κουτί, έχει μια μπαταρία μικρή στα δεξιά κάπου, τράβα λίγο το σιδεράκι που έχει εκεί και θα βγει, άστο 10 δεύτερα χωρίς και γύρνα την, βάλε ρεύμα και δες αν πάρει.

Δημοσ.

Κάτσε, δεν έκλεισε την στιγμή που έκανες το update του bios ε;

Εκτός ρεύματος ήταν όταν έβγαλες την μπαταρία σωστά; Αν δεν έβγαλες το ρεύμα δεν έκανε clear.

Αν συνεχίζει βγάλε τις μνήμες και άσε μόνο μια.

Δημοσ.

αδερφέ δεν πρόλαβα να αρχίσω το up date του BIOS

έκλεισα το Ι/Ο του τροφοδοτικού  πατησα το I/O του κουτιού για να φύγουν 100% τα ρεύματα  και  έβγαλα  την μπαταρία 20 sec

με προβληματίζει που δεν εχουν ρευμα οι θύρες USB της μητρικής

Δημοσ.

Κλείσε το I/O, βγάλε την μπαταρία για 10 sec, πάτα και το κουμπί power 2-3 φορές μπας και έχει κρατήσει, γύρνα την μπαταρία και μετά πάτα ξανά το I/O να πάει ρεύμα.

Δημοσ.

τα παρατάω! αύριο πλαίσιο

όλα έχουν εγγύηση!

λές να μου πούν οτι έχασα εγγύηση !   λόγω update BIOS  και κλοκαρίσματος CPU ?????

Δημοσ.

Αφού δεν έκανες update (αν το άρχισες και κόπηκε στην μέση άλλο θέμα...) δεν φταις εσύ. Το κλοκάρισμα δεν χρειάζεται να το αναφέρεις, 99,9999999999999999999999999999999% δεν είναι και απο εκεί το θέμα (αν υποθέσουμε οτι το clear CMOS το έκανες, γιατί αλλιώς μπορεί να προσπαθεί να τρέξει σε τίποτα παράξενα νούμερα cpu / ram και για αυτό να μην ανοίγει).

Αφού έχεις εγγύηση βέβαια ναι, πήγαινε το να το συμμαζέψουν.

Δημοσ.

ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΦΑΓΑ ΦΛΑΣΙΑ! 

ΕΠΑΝΩ ΕΙΧΑ ΚΟΥΜΠΟΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ  BIOS MIA ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ UPDATE ΑΠΟ USB TO ΠΑΤΗΣΑ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΗΣΑ ΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ  XMP profile auto/save exit /  sorry για τα κεφαλαία.  Λές αυτό να μου έκανε την δουλειά?  πάντος update δεν ξεκινησε! 100%

και πως να ξεκινούσε αφου αρχείο δεν βρήκε!

Είναι δυνατόν να καικε η μητρικη ετσι στα καλα καθούμενα?

Δημοσ.

Μπα, αν είχε αρχίσει θα το είχες καταλάβει. Βγάζει μπάρα που σου λέει %.

Δοκίμασε να αφήσεις το pc εκτός πρίζας και χωρίς μπαταρία μέσα για το βράδυ και δες το πρωί αν πάρει πάλι, αν δεν πάρει θέλει να βγάζεις μνήμες κτλπ, που αφού έχεις εγγύηση δεν ξέρω αν πρέπει / σε βολεύει καλύτερα να τα δοκιμάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...