Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω την καλύτερη γνώμη για τον Κωτσόβολο, αλλά να σου δωσω και μια αλλη οπτική. Ο συγκεκριμένος κωδικός είναι κράχτης με πολύ χαμηλό margin κερδους (στην τιμη που το δίνουν). Επισης ξεστοκάρουν την αποθήκη. Αρα δεν θα μπουν και σε μεγαλο κόπο. Οποιος προλαβε τον κύριο ειδε και στο μεσο καταναλωτη (που δεν ψώνισε αλλα ειδε το φυλλαδιο) του μενει η εντυπωση οτι ο κωτσοβολος ειναι πιο φθηνος (που δεν ειναι). Αυτός ο μέσος καταναλωτης θα πάει μεθαυριο να παρει μια αλλη συσκευη 20% ακριβότερα απο τη μεση τιμης αγορας και θα νομιζει οτι ειναι κερδισμενος.

Επισης εγώ θα παραλάμβανα μονο απο το μαγαζι. Ουκ ολιγες φορες εχουν σταλει εκθεσιακα κομματια ως καινουργια. Δηλαδη για τον Κώτσο, εχω την αντιλληψη "Αν το εχεις στο μαγαζι να παραλαβω, ντουκου και ευχαριστω, αν οχι και δεν μπορεις να το φέρεις, θα ψωνισω κατι αλλο απο οπουδηποτε".

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/4/2018 στις 12:27 ΜΜ, vgiozo είπε

Έτσι για να παίζουμε, έστειλα email στη Funai ρωτώντας αν σχετίζεται με τη μάρκα τηλεοράσεων F&U ως κατασκευαστής έστω κάποιων μερών/ανταλλακτικών των τηλεοράσεων αυτών.

Αν απαντήσουν, θα παραθέσω εδώ (ή σε κάποιο σχετικό νήμα, αν έχει κλειδωθεί το πρόν) την απάντησή τους

http://funai.eu/section,contact-en

σ' αυτό που λέει δεν αναφέρει κάτι σπουδαίο για ...Ελλάδα πάντως, ή έστω για κάποια υποτιθέμενη θυγατρική ειδικά στη χώρα μας

Αναφορά σε κείμενο

FUNAI IN THE WORLD

Headquarters:
Osaka in Japan

Sales:
Japan, North America, Europe, Mexico, India

R&D:
Osaka in Japan
USA, Malaysia
Singapore,China

Factories:
Japan, Thailand

China, Philippines

ABOUT COMPANY

FUNAI ELECTRIC CO., LTD. was founded in 1951 in Japan and is today recognized across the world as a market leader in high quality visual entertainment products. FUNAI is one of the largest manufacturers of VCR, and LED / LCD TVs in the world with its own manufacturing facilities in Thailand, China and Japan.

FUNAI has its own image processing engine to enhance the quality of the image delivered by its flat panel display for LED / LCD TV, and focuses on the development of digital technology to respond to digital TV broadcasting on a global scale.

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
Στις 01/04/2018 στις 8:52 ΠΜ, KoreanW είπε

ευπρόσδεκτο το feedback

μια μικρή επισήμανση όχι για το τυπικό και δεν στο λέω προσωπικά, η μάρκα f&u είναι ελληνική και δεν έχει σχέση με τη γιαπωνέζικη funai

τώρα αυτό το πράγμα που ψωνίζεις ένα και πάνε να σου πλασάρουν διάφορα, έχει καταντήσει φορτικό και γελοίο σε διάφορα καταστήματα, αλλά καταλαβαίνω ότι θα βρίσκει ανταπόκριση σε κάποιο βαθμό αναλόγως του πελάτη...

Στο ταμείο μου προσφέρανε ρύθμιση τον χρωμάτων της τηλεόρασης με 6€.

Η πρώτες εντυπώσεις μου είναι καλές. Προφανώς δεν κάνει για απαιτητικούς χρήστες. Αλλά για εξοχικό, ηλικιωμένους, παιδικό δωμάτιο, ενοικιαζόμενα δωμάτια μια χαρά κάνει. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες φθηνές επώνυμες μάρκες. Εικόνα καλή αν και προσπαθούσα να αυξήσω την φωτεινότητα (χωρίς επιτυχία)  Ο ήχος καλός και με αρκετή ένταση. Το χειριστήριο είναι πολύ «πλαστικό», δεν πιστεύω να αντέξει σε πολλές πτώσεις. Θα το πάω στους γονείς μου σε λίγο όποτε θα έχω ευκαιρία να το δω καλύτερα. Στα 179€ και με δωροεπιταγή 10€ η τιμή είναι σουπερ!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tenko είπε

Στο ταμείο μου προσφέρανε ρύθμιση τον χρωμάτων της τηλεόρασης με 6€.

Καλά έχει καταντήσει τραγικό όλο αυτό.

Αγοράζεις εκτυπωτή σε προσφορά και προτείνουν επέκταση εγγύησης στο μισό σχεδόν κόστος του εκτυπωτή...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tenko είπε

Στα 179€ και με δωροεπιταγή 10€ η τιμή είναι σουπερ!!

Δωροεπιταγη που; Πως; Το ιδιο ρώτησα και τον @blade_runner που το εγραψε αλλα δε εγραψε απαντηση

Δημοσ.

όταν άνοιξα το θέμα στην εικόνα της προσφοράς είχε μπανεράκι για δωροεπιταγή 10€ (τώρα δεν το εμφανίζει). Η προσφορά ίσχυε για παραλαβή από το κατάστημα οπού και σου έδιναν την 10€ επιταγή για επόμενη αγορά ....

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, blade_runner είπε

όταν άνοιξα το θέμα στην εικόνα της προσφοράς είχε μπανεράκι για δωροεπιταγή 10€ (τώρα δεν το εμφανίζει). Η προσφορά ίσχυε για παραλαβή από το κατάστημα οπού και σου έδιναν την 10€ επιταγή για επόμενη αγορά ....

Πάσο. Την κοιτούσα το Σάββατο το πρωί και δεν ειχα δει δωροεπιταγη και ελεγα οτι το εγραφε καπου αλλου. Στο καταστημα δεν μου ειπαν/εδωσαν τιποτα.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, blade_runner είπε

Ενημέρωση:

Τελικά από το κατάστημα της Βουλιαγμένης βρήκαμε απόθεμα στον Πειραιά. Αγορά με εξαργύρωση (κ διπλασιασμό) Bonus πόντων: 179,00- (30*2)60,00=119,00€. 

Δεν έδωσαν 10ευρη επιταγή για επόμενη αγορά. Θα το κοιτάξω.

Πρώτη εντύπωση καλή. Πολύ γρήγορη η ρύθμιση, αυτόματη είσοδο στο WiFi, εύκολο Hybrid... Το συγκριτικό είναι με LG FullHD 32” Smart με S2 διετίας η οποία σεεεεεέρνεται στην αλλαγή καναλιών κοκ.

Ευχαριστώ τον TS!

Καλό Πάσχα σε όλους

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DrPanosR είπε

Ενημέρωση:

Τελικά από το κατάστημα της Βουλιαγμένης βρήκαμε απόθεμα στον Πειραιά. Αγορά με εξαργύρωση (κ διπλασιασμό) Bonus πόντων: 179,00- (30*2)60,00=119,00€. 

Δεν έδωσαν 10ευρη επιταγή για επόμενη αγορά. Θα το κοιτάξω.

Πρώτη εντύπωση καλή. Πολύ γρήγορη η ρύθμιση, αυτόματη είσοδο στο WiFi, εύκολο Hybrid... Το συγκριτικό είναι με LG FullHD 32” Smart με S2 διετίας η οποία σεεεεεέρνεται στην αλλαγή καναλιών κοκ.

Ευχαριστώ τον TS!

Καλό Πάσχα σε όλους

Καλορίζικη! Σε σχέση με την lg σου, από εικόνα και ήχο πως τα πάει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να την πάρω αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι... Μπαίνει στο multimedia της ΕΡΤ ; επίσης παίζει dts sound στο player ;

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ.
11 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε

Καλορίζικη! Σε σχέση με την lg σου, από εικόνα και ήχο πως τα πάει;

Αξιοπρεπέστατη εικόνα (στην κρεβατοκάμαρα)Digea, ίσως λίγο πιό φωτεινή (θα παίξω με τις ρυθμίσεις), Ο ήχος έχει βασικές ρυθμίσεις, καλός κατά την γνώμη μου, μια και δεν βάζω την TV ποτέ δυνατά.

Μένει να δω τον δορυφορικό δέκτη/ λήψη, μετά τις γιορτές.

Έκανε ένα κόλλημα χθες στην (επανα)σύνδεση στο WiFi. Έχει αυτόματο τρόπο σύνδεσης στο router μέσω WPS (πανεύκολα). Ίσως, αν ξανακολλήσει την συνδέσω (με τον κλασικό τρόπο) με χρήση του κωδικού ή ενσύρματα.

Γενικά: εύκολη, γρήγορη, για 130€ (αστεία τιμή) SmartTv, με καλή FullHD εικόνα και ήχο και 3χρονια εγγύηση (αχρείαστη μακάρι). Δεν είδα κάποια ανομοιομορφία στο μαύρο (σκούρο γκρι) ούτε σημεία διαρροής περισσότερου φωτός περιμετρικά (στο σκοτάδι). «Ατσούμπαλο» σουλούπι αλλά στην πίσω πλευρά, σίγουρα θέλει προσοχή στο κρέμασμα στον τοίχο για να χωρούν τα βύσματα, θέλει τουλάχιστον 17εκ από τον τοίχο μέχρι την οθόνη,  ενώ το περιμετρικό «στεφάνι» είναι αξιοπρεπέστατο, χωρίς να δείχνει άσχημα ογκώδες. Πόδια (δυστυχώς) περιμετρικά αλλά σταθερά με στιβαρή αίσθηση και μαλακά πρόσθετα να προστατεύουν το έπιπλο από γραντζουνιές.  Η LG είχε τιμή 300€ με 5ετή εγγύηση δώρο, είναι τρομερά αργή στις εναλλαγές καναλιών και δέκτη και έχει ήδη κάψει μια πλακέτα στους 3πρώτους μήνες. Εικόνα πολύ καθαρή και ξεκούραστη.

Δεν θεωρώ ότι η F&U υπολείπεται όμως τόσο ώστε να μην την κρατήσω.Αν δεν γίνει κάτι άσχημο μέσα στο πρώτο εξάμηνο που να οφείλεται στην ποιότητα (θα δείξει) του brand(no)name την θεωρώ αξιοπρεπή αγορά.

56 λεπτά πριν, vairass είπε

Σκέφτομαι να την πάρω αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι... Μπαίνει στο multimedia της ΕΡΤ ; επίσης παίζει dts sound στο player ;

Η Hybrid της ΕΤ δουλεύει καλά κ γρήγορα χωρίς κόλλημα. Λογικά θα δουλεύει κ το Hybrid της δορυφορικής (όπως κάνει στην LG).

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πήρα πρόσφατα μια F&U 43άρα και δεν μπορώ αν μπω στο hybrid...

...πατάω το κόκκινο κουμπί όταν είμαι στην ERT HD και δεν γίνεται τίποτα...

Υπάρχει περίπτωση να φταίει που λαμβάνω σήμα μέσω DVB-C (λόγω σύνδεσης ίντερνετ με Hellenic Cable Networks-HCN) ;;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Εγώ πήρα πρόσφατα μια F&U 43άρα και δεν μπορώ αν μπω στο hybrid...

...πατάω το κόκκινο κουμπί όταν είμαι στην ERT HD και δεν γίνεται τίποτα...

Υπάρχει περίπτωση να φταίει που λαμβάνω σήμα μέσω DVB-C (λόγω σύνδεσης ίντερνετ με Hellenic Cable Networks-HCN) ;;

Το Hybrid νομίζω θέλει σύνδεση στο Ίντερνετ (είναι διαδικτυακή υπηρεσία) κ στις ρυθμίσεις της συσκευής να έχεις ενεργοποιήσει το HbbTV. Γι αυτό κ δουλεύει κ στην δορυφορική TV.

Δημοσ.

Αν είναι θέμα σύνδεσης στο διαδίκτυο, δεν θά'πρεπε να υπάρχει θέμα γιατί και η δική μας είναι συνδεδεμένη...

...στο μενού δεν βρήκα πουθενά ειδική αναφορά σε hbbtv ή κάποια άλλη που να παρέπεμπε σε κάτι τέτοιο (γιατί η μετάφραση μπορεί να είναι παραπλανητική)...θα το ξανακοιτάξω πάντως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...