Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikevchq είπε

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. Αυτό που λέω όμως είναι πως όταν ο κατασκευαστής δεν σου δίνει την δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας τότε αυτόματα δεν ισχύει ο όρος "αναλώσιμο". Και για το θέμα της εγγύησης πολύ σωστά, ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι η Samsung δίνει 2 χρόνια για όλη την συσκευή και 6 μήνες για την μπαταρία.

Διαφωνώ. Ο δικός σου ορισμός φαίνεται να έχει ως εξής: "αναλώσιμο είναι κάτι που μπορώ να το αλλάξω στο σπίτι μου, με πολύ χαμηλό κόστος"

Αναλώσιμο σε ενα κινητήρα θεωρείται και ο ιμάντας του. Φθείρεται και αλλάζει. Φυσικά, δεν μπορει να το αλλάξει ο καθένας στο σπίτι του, και πας στην αντιπροσωπεία. Και εκεί πληρώνεις ό,τι σου ζητήσουν (άλλο τίμημα η Fiat, άλλο η Mercedes).

Το ίδιο και στις μπαταρίες. Αν πας μετά από 3 χρόνια σε ένα Apple Store και ζητήσεις να σου αλλάξουν την μπαταρία, δεν θα στην αλλάξουν;

6 ώρες πριν, Jimmy08 είπε

Το δικό μου Air πάντως, δυσκολεύεται πολύ με το νέο site του Insomnia...

Και το δικό μου. Ίσως είναι το μόνο, ίσως ένα από τα ελάχιστα. Γι αυτο ήθελα παραπάνω RAM.

Αλλά δεν αλλάζεις ταμπλετ για ένα site ...

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

αυτο ακριβως νιωθω και γω με το  Air2 Μου....Το μολυβακι ομως ειναι μεγαλος πειρασμος... Ειδικα σε μενα, που χρισημοποιω πολλα pdf, epubs κτλ... 

Αλλο ipad air 2 και αλλο ipad air για το ios 11.Μεγαλη διαφορα στα specs των δυο οσον αφορα το ios11

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikosgalis είπε

Διαφωνώ. Ο δικός σου ορισμός φαίνεται να έχει ως εξής: "αναλώσιμο είναι κάτι που μπορώ να το αλλάξω στο σπίτι μου, με πολύ χαμηλό κόστος"

Αναλώσιμο σε ενα κινητήρα θεωρείται και ο ιμάντας του. Φθείρεται και αλλάζει. Φυσικά, δεν μπορει να το αλλάξει ο καθένας στο σπίτι του, και πας στην αντιπροσωπεία. Και εκεί πληρώνεις ό,τι σου ζητήσουν (άλλο τίμημα η Fiat, άλλο η Mercedes).

Το ίδιο και στις μπαταρίες. Αν πας μετά από 3 χρόνια σε ένα Apple Store και ζητήσεις να σου αλλάξουν την μπαταρία, δεν θα στην αλλάξουν;

Και το δικό μου. Ίσως είναι το μόνο, ίσως ένα από τα ελάχιστα. Γι αυτο ήθελα παραπάνω RAM.

Αλλά δεν αλλάζεις ταμπλετ για ένα site ...

Από σχόλιο άλλου χρήστη, όχι η Apple δεν στην αλλάζει την μπαταρία.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nikosgalis είπε

Όχι εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Είπα ότι με βάση τους όρους της εγγύησης, οι μπαταρίες αναφέρονται ως αναλώσιμα λόγω της φθοράς που επέρχεται σε αυτές από τη χρήση.

Λογικά θα στην αλλάξουν σε Apple Store αλλά όχι στο πλαίσιο της εγγύησης. Θα πληρώσεις κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/27/2018 στις 9:41 ΜΜ, nikosgalis είπε

Τούμπανο. Το αγοράζεις και το κρατας 4-5 χρόνια ... (Ψάχνω δικαιολογια να αλλάξω το iPad Air μου)

Ακριβώς το ίδιο και εγώ :P

Αν έρθει στα 350€ θα είναι σίγουρη αγορά.

Επεξ/σία από mihalis1908
Δημοσ.

Το θέμα είναι Ελλάδα πόσο θα το χρεώσουν θα είναι τόσα ή θα το πάνε 100Ε πάνω και θα περιμένουμε πάλι τα σκρουτζομάγαζα να πάρουμε μετά από κανά δύο μήνες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...