Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, hristos1975psi είπε

έτσι μεγάλη μου εταιρία εσυ δώσε σανό στον λαό.......τα υπέρ τάμπλετ που μόλις περάσει η διετία και αρχίσουν προβλήματα με την μπαταρία δεν στο καλύπτει η εγγύηση που έχει λήξει και σου λένε δώσε 800€ συν το ipad pro σου για να πάρεις καινούριο με νέα μπαταρία.....και αν το πας σε τρίτους επισκευαστές για να αλλάξεις την μπαταρία σου λέει δεν αλλάζει αν δεν σπάσει και το πάνελ οπότε +300€ για πάνελ και 100€ για μπαταρία για να μπορείς απλά να κάνεις την δουλειά σου....αλλιώς να κάνεις το ......... παξιμάδι να βρεις γκαφρά να πάρεις καινούριο.....αλλά δεν φταίνε αυτοί αλλά όλοι εμείς που πάμε και τους τα ακουμπάμε....

Ευτυχής κάτοχος ipad air από το 2013 και σε διαψεύδω σε αυτά που λες. Κανένα πρόβλημα με την μπαταρία και κανένα πρόβλημα σε υποστήριξη, εγγύηση και σέρβις αν και συγκεκριμένα στο Ipad δεν μου χρειάστηκε ποτέ. 

Επεξ/σία από gianniskks
  • Like 4
Δημοσ.

οχι ρε γαμοτο, πριν 2 βδομαδες πήρα το ipad 9,7 2017.

Η πλάκα είναι οτι μου δημιουργήθηκε η ανάγκη για το pen καθώς δοκίμασα ενώς φίλου μου κάνοντας σημειώσεις και είναι τέλειο.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BELL είπε

Αν μη τι άλλο έχει 1Gb περισσότερη μνήμη και είπαμε STOCK ANDROID. Για την ποιότητα κατασκευής θα συμφωνήσω αν και δεν αναφέρθηκες σ αυτήν στο πρώτο σου ποστ.

Κάτοχος και των δύο, το note κυρτωσε στην πλάτη από μόνο του

Για το άλλο δεν μπορώ να εκφέρω ακόμη άποψη, είναι νωρίς.

Για κάμερες και τα συναφή hardware επισης μιας και δεν το εξετάζουμε στην παρούσα περίπτωση, παρά μόνο την smoothly λειτουργία των δύο λειτουργικών

Δεν το χω στα χερια μου οποτε δεν μπορω να απαντησω, παντως το moto z play που χει παρομοια χαρακτηριστικά ειναι μια χαρα

Και ξερω οτι δεν αναφερθηκα σ αυτα, απλα εξηγω γιατι μενω μακριά. Μονο για το mi a1 ενδιαφερθηκα αλλα αργησε πολυ να πεσει η τιμη και ειχαν βαλει και "μικρη" μπαταρια, και στη τελικη βρηκα το mzp μεταχειρα με λιγοτερα λεφτα οποτε... 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι ρε γαμώτο

Πριν ένα μήνα πήρα το ipad 9.7 του 2017

Το pencil δεν με ενδιαφέρει αλλά ο επεξεργαστής 2πυρηνος vs 4πύρηνος λέτε να έχει μεγάλη διαφορά στην απόκριση για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gianniskks είπε

Ευτυχής κάτοχος ipad air από το 2013 και σε διαψεύδω σε αυτά που λες. Κανένα πρόβλημα με την μπαταρία και κανένα πρόβλημα σε υποστήριξη, εγγύηση και σέρβις αν και συγκεκριμένα στο Ipad δεν μου χρειάστηκε ποτέ. 

Το ίδιο και εγώ. Απλώς μετά την τελευταία αναβάθμιση άρχισε και σερνότανε απαράδεκτα. Το πούλησα πριν 10 μέρες σε καλή τιμή και θα αγοράσω το νέο 2018 μόλις έρθει Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/3/2018 στις 9:41 ΜΜ, nikosgalis είπε

Τούμπανο. Το αγοράζεις και το κρατας 4-5 χρόνια ... (Ψάχνω δικαιολογια να αλλάξω το iPad Air μου)

Ασχετο αλλά,φιλε μου στο iPad Air σου εχεις βαλει το iOS 11?Αν ναι,πως συμπεριφερεται? :P

Επεξ/σία από giodoul
Δημοσ.
7 ώρες πριν, giodoul είπε

Ασχετο αλλά,φιλε μου στο iPad Air σου εχεις βαλει το iOS 11?Αν ναι,πως συμπεριφερεται? :P

Εννοείται. Το 11 το έφτιαξαν σχεδόν αποκλειστικά για iPad. Έχει μεγάλες διάφορες με μεγαλύτερη το μενού κάτω, που χωράει πλέον παρά πολλά εικονίδια και νομίζεις ότι δουλεύεις σε desktop. 

Και από ταχύτητα είναι μια χαρά. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι tablet 5ετιας. 

Λιγη μνήμη θα ήθελα σε κάποιες βαριές σελίδες στον Safari, αλλά γενικά δεν βρίσκω λόγο να το αποσύρω. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikosgalis είπε

Λιγη μνήμη θα ήθελα σε κάποιες βαριές σελίδες στον Safari, αλλά γενικά δεν βρίσκω λόγο να το αποσύρω. 

αυτο ακριβως νιωθω και γω με το  Air2 Μου....Το μολυβακι ομως ειναι μεγαλος πειρασμος... Ειδικα σε μενα, που χρισημοποιω πολλα pdf, epubs κτλ... 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, hristos1975psi είπε

έτσι μεγάλη μου εταιρία εσυ δώσε σανό στον λαό.......τα υπέρ τάμπλετ που μόλις περάσει η διετία και αρχίσουν προβλήματα με την μπαταρία δεν στο καλύπτει η εγγύηση που έχει λήξει και σου λένε δώσε 800€ συν το ipad pro σου για να πάρεις καινούριο με νέα μπαταρία.....και αν το πας σε τρίτους επισκευαστές για να αλλάξεις την μπαταρία σου λέει δεν αλλάζει αν δεν σπάσει και το πάνελ οπότε +300€ για πάνελ και 100€ για μπαταρία για να μπορείς απλά να κάνεις την δουλειά σου....αλλιώς να κάνεις το ......... παξιμάδι να βρεις γκαφρά να πάρεις καινούριο.....αλλά δεν φταίνε αυτοί αλλά όλοι εμείς που πάμε και τους τα ακουμπάμε....

Η μπαταρία δεν καλύπτεται από την εγγύηση γιατί θεωρείται αναλώσιμο. Εκτός βέβαια αν από την αρχή σου κρατάει μια ώρα, οπότε τότε υπάρχει σαφές πρόβλημα.

Επίσης μη μπλέκεις την εγγύηση της apple με την εγγύηση που δίνουν οι "αντιπρόσωποι" που προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.

Αν πας σε apple store με warranty claim για ελαττωματική συσκευή, μέσα σε 10 λεπτά έχεις φύγει με καινούργια. Όχι όπως εδώ που σε τρέχουν μέχρι να βαρεθείς και να πληρώσεις...

2 ώρες πριν, nikosgalis είπε

Εννοείται. Το 11 το έφτιαξαν σχεδόν αποκλειστικά για iPad. Έχει μεγάλες διάφορες με μεγαλύτερη το μενού κάτω, που χωράει πλέον παρά πολλά εικονίδια και νομίζεις ότι δουλεύεις σε desktop. 

Το δικό μου Air πάντως, δυσκολεύεται πολύ με το νέο site του Insomnia...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Jimmy08 είπε

Η μπαταρία δεν καλύπτεται από την εγγύηση γιατί θεωρείται αναλώσιμο.

Αναλώσιμο είναι οτιδήποτε μπορεί να αλλαχθεί, όπως τα μελάνια στον εκτυπωτή π.χ. Αν η Apple δεν σου αλλάζει την μπαταρία στο iPad τότε δεν είναι αναλώσιμο, απλά έχει μικρότερο κύκλο ζωής σε σχέση με το υπόλοιπο hardware.

Κρίμα πάντως που ούτε το καινούριο δε θα έχει laminated οθόνη, είναι το μόνο σήμειο που "πονάει".

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mikevchq είπε

Αναλώσιμο είναι οτιδήποτε μπορεί να αλλαχθεί, όπως τα μελάνια στον εκτυπωτή π.χ. Αν η Apple δεν σου αλλάζει την μπαταρία στο iPad τότε δεν είναι αναλώσιμο, απλά έχει μικρότερο κύκλο ζωής σε σχέση με το υπόλοιπο hardware.

Κρίμα πάντως που ούτε το καινούριο δε θα έχει laminated οθόνη, είναι το μόνο σήμειο που "πονάει".

Οι μπαταρίες υπόκεινται σε φθορές κατά τη χρήση και η πτώση της απόδοσης τους θεωρείται αναμενόμενη και δεδομένη. Για αυτό και θεωρούνται αναλώσιμα υλικά, όπως σωστά γράφεις στο bold κομμάτι. Η εγγύηση της Apple συγκεκριμένα αποκλείει τις μπαταρίες από warranty claims και ίσως και άλλων κατασκευαστών αν ψάξεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Οι μπαταρίες υπόκεινται σε φθορές κατά τη χρήση και η πτώση της απόδοσης τους θεωρείται αναμενόμενη και δεδομένη. Για αυτό και θεωρούνται αναλώσιμα υλικά, όπως σωστά γράφεις στο bold κομμάτι. Η εγγύηση της Apple συγκεκριμένα αποκλείει τις μπαταρίες από warranty claims και ίσως και άλλων κατασκευαστών αν ψάξεις.

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. Αυτό που λέω όμως είναι πως όταν ο κατασκευαστής δεν σου δίνει την δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας τότε αυτόματα δεν ισχύει ο όρος "αναλώσιμο". Και για το θέμα της εγγύησης πολύ σωστά, ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι η Samsung δίνει 2 χρόνια για όλη την συσκευή και 6 μήνες για την μπαταρία.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mikevchq είπε

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. Αυτό που λέω όμως είναι πως όταν ο κατασκευαστής δεν σου δίνει την δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας τότε αυτόματα δεν ισχύει ο όρος "αναλώσιμο". Και για το θέμα της εγγύησης πολύ σωστά, ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι η Samsung δίνει 2 χρόνια για όλη την συσκευή και 6 μήνες για την μπαταρία.

Τέλος πάντων, ας μη στεκόμαστε στους ορισμούς. Εγώ μίλησα για αναλώσιμα γιατί ως αναλώσιμα υλικά αναφέρονται στους όρους της εγγύησης.

Όπως και να τα πούμε, για το ίδιο πράγμα μιλάμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...