slk200gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Και με αυτο το προιον η Apple εβαλε το τελευταιο καρφι στο φερετρο των αλλων tablets (των ποιοων ?) Ετσι και αλλιως εκανε dominate στην κατηγορια ,τωρα νομιζω θα κανει νεο ρεκορ πωλησεων . δεν βαριεσε σε καθε καινουριο προιον της apple Να γραφεις "θα κανει νεο ρεκορ πωλησεων"? 3
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, slk200gr είπε δεν βαριεσε σε καθε καινουριο προιον της apple Να γραφεις "θα κανει νεο ρεκορ πωλησεων"? Οχι γιατι στο τελος το κανει . Εσυ δεν βαριεσαι σε καθε θεμα της apple,τοσα χρονια να γραφεις πως δεν αξιζουν τα προιοντα της και η πραγματικοτητα να σε διαψευδει? Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από Fotis13
slk200gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Οχι γιατι στο τελος το κανει . Εσυ δεν βαριεσαι σε καθε θεμα της apple,τοσα χρονια να γραφεις πως δεν αξιζουν τα προιοντα της και η πραγματικοτητα να σε διαψευδει? μαλλον διαβαζεις οτι θελεις να διαβασεις για δες το τελευταιο ποστ μου,2-3 μηνυματα πιο πισω
jmirko15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Κανένα καινούργιο Pro θα παίξει φέτος ή θα είμαστε με τα περσινά;
hristos1975psi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) έτσι μεγάλη μου εταιρία εσυ δώσε σανό στον λαό.......τα υπέρ τάμπλετ που μόλις περάσει η διετία και αρχίσουν προβλήματα με την μπαταρία δεν στο καλύπτει η εγγύηση που έχει λήξει και σου λένε δώσε 800€ συν το ipad pro σου για να πάρεις καινούριο με νέα μπαταρία.....και αν το πας σε τρίτους επισκευαστές για να αλλάξεις την μπαταρία σου λέει δεν αλλάζει αν δεν σπάσει και το πάνελ οπότε +300€ για πάνελ και 100€ για μπαταρία για να μπορείς απλά να κάνεις την δουλειά σου....αλλιώς να κάνεις το ......... παξιμάδι να βρεις γκαφρά να πάρεις καινούριο.....αλλά δεν φταίνε αυτοί αλλά όλοι εμείς που πάμε και τους τα ακουμπάμε.... Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από hristos1975psi 1
greekfox1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, hristos1975psi είπε έτσι μεγάλη μου εταιρία εσυ δώσε σανό στον λαό.......τα υπέρ τάμπλετ που μόλις περάσει η διετία και αρχίσουν προβλήματα με την μπαταρία δεν στο καλύπτει η εγγύηση που έχει λήξει και σου λένε δώσε 800€ συν το ipad pro σου για να πάρεις καινούριο με νέα μπαταρία.....και αν το πας σε τρίτους επισκευαστές για να αλλάξεις την μπαταρία σου λέει δεν αλλάζει αν δεν σπάσει και το πάνελ οπότε +300€ για πάνελ και 100€ για μπαταρία για να μπορείς απλά να κάνεις την δουλειά σου....αλλιώς να κάνεις το ......... παξιμάδι να βρεις γκαφρά να πάρεις καινούριο.....αλλά δεν φταίνε αυτοί αλλά όλοι εμείς που πάμε και τους τα ακουμπάμε.... Καμία εταιρεία δεν σου καλύπτει προΪον που έχει λήξει η εγγύηση του...
hristos1975psi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Καμία εταιρεία δεν σου καλύπτει προΪον που έχει λήξει η εγγύηση του... Τα κολπα με την εγγύηση και τι καλύπτεται και τι όχι τα ξέρω. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από hristos1975psi
greekfox1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, hristos1975psi είπε Τα κολπα με την εγγύηση και τι καλύπτεται και τι όχι τα ξέρω. Ποια κόλπα; Αν λήξει η εγγύση, τέλος καμιά εταιρεία δεν θα σε καλύψει...
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Ποια κόλπα; Αν λήξει η εγγύση, τέλος καμιά εταιρεία δεν θα σε καλύψει... Αυτος φανταζεται κολπα ,οτι κανουν τετοιου μεγεθους εταιρειες κολπα να κοροιδεψουν τον καταναλωτη . Βεβαια το τι καλυπτει η εγγυηση δεν καθεται ποτε να το το διαβασει ,εκ των υστερων ανακαλυπτει "κολπα" και συνωμοσιες ... Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από Fotis13
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, BELL είπε Και τι νομίζεις, ότι κυκλοφορεί σε stock Android είναι καλύτερο; Δοκίμασε να πιάσεις στα χέρια redmi note 3 pro, 2ετιας κινητό δλδ με miui 9 και μετά ολοκαίνουργιο mi a1 με stock Android και ανώτερο hardware. Θα εκπλαγείς νομιζω οτι εγραψα πως μετραει και το soc, τι εννοεις ανωτερο hardware? ο 650 ειναι ποιο γρηγορος με σχετικα καλη διαχειριση θερμοτητας, προφανως δεν φτανει τη μπαταρια του 625 αλλα κατα τ αλλα δεν υστερει πουθενα, ισα ισα που υποστηριζει νομιζω και καλυτερες ραμ, μοντεμ, καμερες, κλπ απο κει και περα πολλοι γνωστοι μου εχουν και τα 3 τηλεφωνα, και με διαφορα το note3 εχει χειροτερη ποιοτητα και το mi a1 τη καλυτερη. υποψη οτι ολοι κανουμε εξωτερικες δουλειες, οποτε τα κινητα ταλαιπωρουνται, αμα καποιος κανει δουλεια γραφειου δεν ξερω αν θα δει διαφορα προσωπικα δεν εχω δοκιμασει καποιο διοτι απεχθανομαι τα miui κλπ βλακειες που προσπαθουν να κανουν το ui του android να φερνει προς ios και στη τελικη κανουν ενα αχταρμα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
Stamer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, SPANK είπε Στην ελλάδα φαντάζομαι θα ειναι ελάχιστα τα ιδωτικά σχολεία που θα μπορέσουν να αντέξουν το κόστος τέτοιας αγοράς για πολλά κομμάτια , στην αμερική όμως που ειναι και σε δολλάρια και οχι τοσο υψηλή φορολογία λογικά θα πιάσει. Όπως και να έχει ειναι πολύ καλή κίνηση απο την apple για όλους αφου προσφέρει πάνω κατω τα ίδια πράγματα με τα κλασικά ipad ειδικά αν θέλεις να αποκτήσεις ενα ipad / tablet με καλά χαρακτηριστικά Στην Ελλάδα ξέρω καλά οτι το παιδί πρέπει να πάει με το δικό του ipad σε συγκεκριμένο ιδ. σχολείο! Εννοώ... αναγκαστικά! Και συγκεκριμένα με ipad!
slk200gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, Stamer είπε Στην Ελλάδα ξέρω καλά οτι το παιδί πρέπει να πάει με το δικό του ipad σε συγκεκριμένο ιδ. σχολείο! Εννοώ... αναγκαστικά! Και συγκεκριμένα με ipad! ποιος σου ειπε οτι το εφετσιλικι αξαφανιστηκε με τα μνημονια?
BELL Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε νομιζω οτι εγραψα πως μετραει και το soc, τι εννοεις ανωτερο hardware? ο 650 ειναι ποιο γρηγορος με σχετικα καλη διαχειριση θερμοτητας, προφανως δεν φτανει τη μπαταρια του 625 αλλα κατα τ αλλα δεν υστερει πουθενα, ισα ισα που υποστηριζει νομιζω και καλυτερες ραμ, μοντεμ, καμερες, κλπ απο κει και περα πολλοι γνωστοι μου εχουν και τα 3 τηλεφωνα, και με διαφορα το note3 εχει χειροτερη ποιοτητα και το mi a1 τη καλυτερη. υποψη οτι ολοι κανουμε εξωτερικες δουλειες, οποτε τα κινητα ταλαιπωρουνται, αμα καποιος κανει δουλεια γραφειου δεν ξερω αν θα δει διαφορα προσωπικα δεν εχω δοκιμασει καποιο διοτι απεχθανομαι τα miui κλπ βλακειες που προσπαθουν να κανουν το ui του android να φερνει προς ios και στη τελικη κανουν ενα αχταρμα. Αν μη τι άλλο έχει 1Gb περισσότερη μνήμη και είπαμε STOCK ANDROID. Για την ποιότητα κατασκευής θα συμφωνήσω αν και δεν αναφέρθηκες σ αυτήν στο πρώτο σου ποστ. Κάτοχος και των δύο, το note κυρτωσε στην πλάτη από μόνο του Για το άλλο δεν μπορώ να εκφέρω ακόμη άποψη, είναι νωρίς. Για κάμερες και τα συναφή hardware επισης μιας και δεν το εξετάζουμε στην παρούσα περίπτωση, παρά μόνο την smoothly λειτουργία των δύο λειτουργικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα