Anorymous Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Γιατι να παρει αυτο και οχι το προ, εγω αν επαιρνα ταμπλετα το προ θα επαιρνα
zio10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Anorymous είπε Γιατι να παρει αυτο και οχι το προ, εγω αν επαιρνα ταμπλετα το προ θα επαιρνα Το θυμάμαι πολύ πιο ακριβό!
socratis23 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, dali13gr είπε Αυτό που βάζετε μήνυμα σε παράθεση χωρίς να απαντάτε, τι φάση; 1
bahamut_zero Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 παντως αν σας εκανε εντυπωση η τιμη του, αν δν κανω λαθος ειναι ιδια με του ipad 5 (2017).
Anorymous Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, zio10 είπε Το θυμάμαι πολύ πιο ακριβό! ειναι πιο ακριβο αλλα ειναι τουμπανο ειδικα η οθονη του στα 120hz ειναι αλλη φαση 1
Pakakos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Το μάρκετινγκ της Apple είναι πραγματικά απίστευτο. Μπορεί οι πωλήσεις των Tablets να μειώνονται κάθε χρόνο αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το συγκεκριμένο θα πουλήσει σαν ζεστό καρβέλι ψωμί. ΥΓ. Έψησε μέχρι και εμένα που δεν είμαι και φαν της εταιρείας.
AggelosTz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Γι'αυτό τρελάθηκαν σε γνωστή αλυσίδα και πουλάνε σε "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" το περσινό μοντέλο 50€ πιο ακριβά από το νέο ; Μπας και προλάβουν να κοροϊδέψουν κανέναν. 1
NotAliki177 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Κοιτάξτε, το pencil γενικά, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν κάτι άχρηστο αλλά αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε pencil για κάποιο οποιοδήποτε device. Είναι apple pencil για Apple device οπότε είναι κάτι χρήσιμο. 1
CarbonFibre Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Σε καμία περίπτωση το ipad pro δεν αξίζει σχεδόν τα διπλάσια λεφτά από το ipad 2018.
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Στην ελλάδα φαντάζομαι θα ειναι ελάχιστα τα ιδωτικά σχολεία που θα μπορέσουν να αντέξουν το κόστος τέτοιας αγοράς για πολλά κομμάτια , στην αμερική όμως που ειναι και σε δολλάρια και οχι τοσο υψηλή φορολογία λογικά θα πιάσει. Όπως και να έχει ειναι πολύ καλή κίνηση απο την apple για όλους αφου προσφέρει πάνω κατω τα ίδια πράγματα με τα κλασικά ipad ειδικά αν θέλεις να αποκτήσεις ενα ipad / tablet με καλά χαρακτηριστικά
Bourdoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δεν νομίζω ότι υπήρχε θέμα με την ram. Οπότε γιατί να την αυξήσουν σε ένα minor update του iPad;
music_lover Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Τα σχολεία μπορούν να προμηθευτούν το νέο 9.7-inch iPad περίπου $30 φθηνότερα, με τις τιμές δηλαδή να ξεκινούν από τα $299. Επίσης το Apple Pencil, πωλείται σε μαθητές με έκπτωση, δηλαδή στα $89 από $99. wtf? ποιά σχολεία αγοραζουν ipad?
slk200gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 μια που εκανα μεταβαση απο ipad air 2 στο samsung s3 θα πω τα εξης ,ειναι απιστευτα καλη η τιμη σε σχεση με το samsung,καλυτερη μπαταρια (για την ακριβεια καμια σχεση ) και πολυ πιο smooth (επισης καμια σχεση ),απο την πλευρα τηνς samsung απιστευτη οθονη και χαρη στο android κανεις οτι θελεις ,περναει απο το μυαλο μου ξανα σε μια μεταβαση σε iphone x και αυτο το ταμπλετ χαρη στο icloud που πραγματικα ειναι 10 χρονια μπροστα απο την sammy αλλα αυτο το κλειδωμενο λειτουργικο + την μικρη υποστηρηξη στα smart home ειναι αποτρεπτικο
BELL Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, Lezantas26 είπε δεν ξερω αμα στα ταμπλετ ειναι διαφορετικα τα λογισμικα, αλλα αν οχι τοτε μαλλον δεν εχεις ακουμπησει σωστο κινητο/ταμπλετ android απο την εποχη του κιτκατ. μια χαρα γρηγορο ειναι το android (σ αλλα τεχνολογικα site το θεωρουν πιο γρηγορο), προσωπικα μου φαινεται και πιο "λογικο" το ui του, το θεμα ειναι εταιρειες σα τη samsung που πανω στις υπαρχουσες υπηρεσιες του android πανε και κολλανε και τις δικες τους και χαλαει το πραμα. απο κει και περα μετραει και το soc, οχι ποσο γρηγορo ειναι διοτι ηδη απο εποχη snapdragon 800 ειναι εντελως smooth στη νορμαλ χρηση (οκ στα παιχνιδια χαλαει το θεμα λογω gpu) , αλλα το ποσο καλα διαχειριζουν τα thermals ωστε να μη εχει throttling και κανει κολληματα. πχ η πρωτη γενια 64bit του snapdragon ηταν κολαση (κυριολεκτικα ) Και τι νομίζεις, ότι κυκλοφορεί σε stock Android είναι καλύτερο; Δοκίμασε να πιάσεις στα χέρια redmi note 3 pro, 2ετιας κινητό δλδ με miui 9 και μετά ολοκαίνουργιο mi a1 με stock Android και ανώτερο hardware. Θα εκπλαγείς 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Και με αυτο το προιον η Apple εβαλε το τελευταιο καρφι στο φερετρο των αλλων tablets (των ποιοων ?) Ετσι και αλλιως εκανε dominate στην κατηγορια ,τωρα νομιζω θα κανει νεο ρεκορ πωλησεων . 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα