Προς το περιεχόμενο

Ποιές σειρές έχετε παρατήσει;

Putman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Blindspot, How I met your mother, Humans, Under the dome.... Γενικα προσπαθω να αρχισω και να τελειωσω μια σειρα αλλα δεν τα καταφερνω με τιποτα! Μονο το The haunting of hill house και το la casa de papel ειδα μονοκοπανια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

haunting on the hill house. είδα ένα επεισόδιο και ήταν το τελευταίο. ο λόγος είναι ο ίδιος που δεν βλέπω ούτε ταινίες ούτε σειρές με φαντάσματα δαίμονες κλπ. δεν τις θεωρώ τρομακτικές ούτε καν ενδιαφέρον. δεν είναι κακή σειρά απλά δεν είναι για μένα αυτό το είδος γιατί βαριέμαι εύκολα 

frontier, επίσης αδιάφορη και κάτω του μετρίου 

Επεξ/σία από johnyboy

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα, Damnation.

Μερικές φορές πίστευα ότι παίζουν για την πλάκα τους οι ηθοποιοί ή είναι απλήρωτοι.

Σα θέμα είναι πρωτότυπο πάντως.

Μου αρέσει που έχει και 7,5 βαθμολογία.

Επεξ/σία από Lanike71

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

casa de papel. Αλλη μια σειρά με ληστές. 

how to get away with murder. αλλη μια σειρά με δικηγόρους

mr robot. άλλη μια σειρα με χακερς.

big bang theory. Not bad αλλά πολύ safe χιούμορ, δεν μου αρέσει αυτό. Επίσης από ένα σημείο και μετά επικράτησε μάλλον η γνώμη του κοινού. Επρεπε να βρουν όλοι γκόμενες και να κάνουν σοβαρές σχέσεις.

homeland. Σε αυτό είδα μερικές σεζόν. Είχε ένα ενδιαφέρον μέχρι ενός σημείο αλλά μετά επικράτησε η τρέλα.

Επεξ/σία από The_Judas

2 ώρες πριν, The_Judas είπε

casa de papel. Αλλη μια σειρά με ληστές. 

how to get away with murder. αλλη μια σειρά με δικηγόρους

mr robot. άλλη μια σειρα με χακερς.

big bang theory. Not bad αλλά πολύ safe χιούμορ, δεν μου αρέσει αυτό. Επίσης από ένα σημείο και μετά επικράτησε μάλλον η γνώμη του κοινού. Επρεπε να βρουν όλοι γκόμενες και να κάνουν σοβαρές σχέσεις.

homeland. Σε αυτό είδα μερικές σεζόν. Είχε ένα ενδιαφέρον μέχρι ενός σημείο αλλά μετά επικράτησε η τρέλα.

καλα και το κλαμα που το βαζεις;

Στις 31/3/2018 στις 1:50 ΠΜ, webparts είπε

How to get away with murder δεν περασα την πρωτη σαιζον,το ιδιο και στο The Wire,κυριως λογω κακων ηθοποιων.

Στην πυρα....

Στις 6/12/2018 στις 9:57 ΜΜ, burgos4 είπε

breaking bad??...πας καλα?????

Δεν εχουν ολοι το ιδιο γουστο. Και ειδικα για το ΒΒ τον καταλαβαινω,καθως ειχε πολλες χαλια σκηνες για να γεμιζουν τα επεισοδια.

Στις 6/12/2018 στις 10:52 ΜΜ, The_Judas είπε

Ισχυει,αλλξε εντελως η σειρα και εγινε σχετικη με σχεσεις και τα προβληματα αυτων.

Στις 8/12/2018 στις 4:33 ΜΜ, johnyboy είπε

έρχεται και η σειρά του Βίκινγκς όπου να ναι. μετά τον ραγκναρ έγινε σαπουνόπερα 

Εχει ερθει καιρο,ακριβως οπως το ειπες.

Να πω και εγω οτι εχω παρατησει το Walking Dead,δεν εχω ασχοληθει καν να δω το τελευταιο επεισοδιο της προηγουμενης σειρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, talibanakos είπε

Δεν εχουν ολοι το ιδιο γουστο. Και ειδικα για το ΒΒ τον καταλαβαινω,καθως ειχε πολλες χαλια σκηνες για να γεμιζουν τα επεισοδια.

Άμα λες ότι έχει πολλές χάλια σκηνές για να γεμιζουν τα επεισόδια φαίνεται ότι δεν τελείωσες τη σειρά ή απλά δεν πρόσεχες τις λεπτομέρειες που είχε βάλει ο σκηνοθέτης. Πολλές απο τις σκηνές που σε εσένα φαινόταν άχρηστες είχαν μεγάλη σημασία αργότερα για τη πλοκή της σειράς.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...