Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Last man on earth.

Ενδιαφέρουσα σειρά, γρήγορα επεισόδια αλλά το ξεχύλωσαν. Το 8,5 στο imbd έχει γινει 7,4 και θα συνεχίσει να πέφτει.

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καθένας προφανώς το βλέπει διαφορετικά. Για εμένα οι 2 πρώτες season και λίγο από την 3η δεν βλεπόντουσαν και απλά κάνεις υπομονή επειδή έχεις ακούσει ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών. (δυστυχώς εγώ δεν τα κατάφερα και την άφησα στα μέσα της 3ης). 

Απλά θεωρώ αν απλά κάποιος ξεκινάει μια καινούργια σειρά χωρίς να ξέρει αν είναι καλή η όχι  και η ροή της υπόθεσης είναι όπως οι 2 πρώτες season του BB,  δεν τον αδικώ που την παρατάει.

Μπορεί να έβλεπες 6 επεισόδια με 0 εξέλιξη  στην ιστορία. (Ναι οκ βλέπεις εξέλιξη χαρακτήρων άλλα δεν σε κρατάει). :D 

Επεξ/σία από Masma
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Masma είπε

Απλά θεωρώ αν απλά κάποιος ξεκινάει μια καινούργια σειρά χωρίς να ξέρει αν είναι καλή η όχι  και η ροή της υπόθεσης είναι όπως οι 2 πρώτες season του BB,  δεν τον αδικώ που την παρατάει.

Ηξερα οτι η σειρά ειναι μια απο τις καλύτερες έβερ. Δεν την πάλεψα στα πρωτα επεισόδια. Ειναι σειρά για υπομονετικούς ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να δουν την ανάπτυξη των χαρακτήρων και το που το πάει. Τη σταμάτησα διοτι δεν αντέχω.Με παίρνει ο υπνος.Και δεν ειμαι ο μόνος. Ξέρω οτι αν κάποτε βρω τη διάθεση να τη δω όλη, θα μετανιωνω που δε την ειδα νωριτερα, αλλά αυτη τη στιγμη δε μου κάνει κέφι να "διαβάσω" πρωτα για να απολαυσω αργότερα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν έχετε δει τη δευτερη season του Breaking Bad και συνεχίζετε να θεωρείτε ότι δεν βλέπεται η σειρά, τότε δεν έχει νόημα να συνεχίσετε. Απλά πάτε παρακάτω, δεν είναι για εσάς.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν βλέπω πλέον τόσες σειρές όσο συνήθιζα, για διάφορους λόγους -- και λόγω χρονικών περιορισμών, και ίσως λόγω του ότι κάπου αποκτάς μια εμπειρία και καταλαβαίνεις πότε δεν υπάρχει σχέδιο για μια σειρά ή/και αναγνωρίζεις κάποια  χιλιοχρησιμοποιημένα μοτίβα για συνωμοσίες, plot twists, και hooks για το επόμενο επεισόδιο στα τελευταια 5 λεπτά με τα προηγούμενα 40 να είναι padding.

Έχω παρατήσει Sons of Anarchy. Σίγουρα μετά τη δεύτερη season που ήταν αρκετά καλή, ίσως η καλύτερη, δεν θυμάμαι και πολλά, αλλά πρέπει να έχω δει μάλλον και την τρίτη.

Σίγουρα άφησα το Walking Dead εδώ και πολύ καιρό. Δεν φαινόταν να πάει πουθενά όλο αυτό, και η περίοδος που χρειαζόμουν ένα zombie-flic fix πέρασε.

Το Orphan Black έφυγε κάπου στις αρχές της 3ης. Καλή η Maslany, εξαιρετική στην πρώτη season που το gimmick ήταν και φρέσκο, αλλά και αυτό ξεχείλωσε και το σενάριο έπεσε με τα μούτρα στην παγίδα της μπερδεμένης συνωμοσίας.

Mr. Robot για παρόμοιους λόγους. Δεν φαινόταν να ξέρει που πηγαίνει και ενώ είχε κάποια καλά επεισόδια το όλο θέμα με τα ναρκωτικά και τα αρρωστημένα και δυσλειτουργικά άτομα (όχι μόνο ο πρωταγωνιστής προφανώς) με κούρασε/ με κατέβαλλε και δεν το χρειάζομαι αυτό από άλλη σειρά σε αυτή τη φάση. Σε αυτό απλά δεν ξεκίνησα την 2η season μετά το φινάλε της πρώτης.

Θα έλεγα και Dexter, αλλά εκείνο πρέπει να το έβλεπα σίγουρα μέχρι και σε προχωρημένο σημείο της τελευταίας season, απλά είχα πάρει απόφαση ότι δε σώζεται και πλέον είχε ενδιαφέρον το πόσο θα καταφέρουν να το καταστρέψουν παραπάνω.

Θα ήθελα να επιστρέψω σε κάποιες σειράς που ήταν pure fun, όπως το Archer ή πιο action oriented, όπως το Strike Back, τις οποίες τις σταμάτησα κυρίως γιατί υπήρξε κάπου ένας κορεσμός, αλλά ίσως είναι καλύτερα να τις θυμάμαι όπως τις άφησα και να μη δω που κατέληξαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι πολυ κοντα στο να σταματησω το Colony... Η season 3.. μεχρι τα μισα της δεν βλεπετε... παω fast forward..προ το τελος των επισοδειων..Ετσι μαλλον εξηγηται οτι ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΓΙΑ 4th season..αφου οπως διαβαζω απο 2.2 εκ viewers της 2ης season.. επεσε στα 1.1 εκ...Η 1&2seasons  ομως ηταν οκ. postapocaluptic scifi λιγο dedective story.. λιγο falling skies..

Επεξ/σία από heros
Δημοσ.

μερικες σειρες ειναι σαν την ομαδα τις καρδιας σου..ακομα και αν δεν παιζουν καλη μπαλλα, πας στο γηπεδο...(τιβι)...ολοι ξερουμε οτι το big bang theory δεν τραβα αλλο....αλλα το κατεβαζουβε στο στικακι ακομα .Οπως καναμε και με το two and a half man προς το τελος...η αληθεια ειναι οτι ειναι φοβερα δυσκολο να εχεις  συνεπεια...εχω εναν φιλο που κολλησε με σειρες απο την κορεα,και μου λεει  ...ενας κυκλος και τελος...απλα τα οικονομικα τις δυσης ειναι διαφορετικα ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλές να πω την αλήθεια.

-Six Feet Under: Τι να πω, βαρέθηκα την όλη ψευδοφιλοσοφία τύπου "life's short man, do whatever makes you happy". Δεν έχω πρόβλημα με αργά δράματα, τελευταία τα εκτιμώ πολύ περισσότερο, αλλά αυτό δεν μου έκανε κλικ.

-Bojack Horseman: Από την αρχή ήξερα το τι ήταν, αλλά κοντά στην μέση τις 2ης σεζόν το παράτησα. Δεν πάει πουθενά, και είναι ακόμα ένα "I'm deeeeep maaaan" τύπου show.

-The Last Man on Earth: Το βαρέθηκα. Μου την έδωσε και το όλο θέμα με τον Phil #2.

-Rick & Morty: Ήξερα σε τι έμπαινα, και από την αρχή ήταν ένα show που απεχθανόμουν το concept του, αλλά το δοκίμασα γιατί με "έψησε" ένας φίλος (δεν κοιτάει και πολλά, και είπα να έχουμε κάτι να λέμε σε αυτόν τον τομέα μπας και διευρύνει τους ορίζοντές του). Με το ζόρι τελείωσα το 1ο επεισόδιο... Δεν θα πω παραπάνω...

-The Americans: Το παράτησα στο επεισόδιο που βγαίνει ότι η Λιζ τα είχε με το Γρεγκ 15 χρόνια, και για 5 λεπτά αυτός τα ρίχνει στον Φίλιπ και του λέει πως την πήδαγε ότι ήταν έγκυος. Δεν αντέχω άλλο blacked, συγγνώμη αλλά...

-Justified: Είδα την 1η σαιζόν, έφτασα την δεύτερη, δεν μου έκανε κλικ, το άφησα. Τι να πω, μόλις είχα τελειώσει LOST και Sopranos, και δεν μου φάνηκε άξιο να το συνεχίσω.

-Black Mirror: Βαρέθηκα το όλο "twas MAN that was the REAL monster AAAAAAALLLLLL along" concept. Όταν είδα και το ήταν η 4η σαιζόν, είπα ευτυχώς...

-Gomorrah: Δεν ξέρω, δεν με ενθουσίασε. Το παράτησα στο 2ο επεισόδιο.

-The Crown: Το έβαλα μόνο για Matt Smith, και έμεινα γιατί μου άρεσε γενικά το όλο θέμα με Ελισάβετ και Φίλιππο. Αλλά άκουσα ότι θα αλλάξουν ηθοποιούς στο time-skip, και μου έφυγε η "χαρά". Μπορεί να το συνεχίσω μετά.

-Broadchurch: Δεν με ενθουσίασε η 2η σαιζόν, και η πλοκή της 3ης δεν μου ακούστηκε ενδιαφέρουσα.

-Όλα τα Capeshlock: Διαβάζω κόμικ από τα 5 μου. Έχω μέχρι και pull-list αυτή την εποχή. Κυρίως για κάποιους χαρακτήρες, η αλήθεια να λέγεται. Οι Big 2 είναι χάλι, τα indies είναι περισσότερο pitches για tv show, και αυτό αν τα τελειώσουν ποτέ. Συνήθεια που θέλω να κόψω τελείως θα την έλεγα. Όπως και να έχει, δεν τα αντέχω πλέον όλα αυτά. MCU βλέπω ακόμα για Iron Man (τον οποίο ακολουθώ από μικρός σαν χαρακτήρα). όλα τα άλλα με έχουν κουράσει. Χάσιμο χρόνου τελείως. Τα ίδια και τα ίδια. Μικρά budget, [muh current year politics], και τα λοιπά και τα λοιπά. Το Legion θέλω να τελειώσω, αλλά από μικρός μισούσα τους X-Men, οπότε... Εντάξει, μισώ είναι δυνατή λέξη. Απλά ποτέ δεν μου άρεσε το "καταπιεσμένη μειονότητα" που είχαν. Πάντα προτιμούσα τις ιστορίες που τους είχαν ως Sci-Fi Ubermensch και πήγαιναν σε θέματα Τρανσχουμανισμού ή τέρμα sci-fi. Μου αρέσει η Frost, μου αρέσει ο Fantomex, ο Magneto όταν είναι "Nazi: Mutie Edition" (άρε Red Skull, εσύ στο "Acts of Vengeance" τα έλεγες, αλλά ποίος σε άκουγε...), κτλπ. Αλλά τα φετίχ του Claremont και το όλο "see; they're just like the underprivilleged US minorities" δεν μου κάθεται καλά.

Επεξ/σία από Techno_Knight
Δημοσ.

Δυστυχώς είμαι μάλλον ανώμαλος και βλέπω τις σειρές ακόμα και αν έχουν κάνει κοιλιά.Αλλά υπάρχουν αρκετές που έπρεπε να τις είχα σταματήσει.

Big Bang Theory :Υποτίθεται πως είναι μία διαφορετικού τύπου κωμωδία αλλά στην ουσία είναι μία κακή σαπουνόπερα που χρησιμοποιούν με φθίνουσα  χρήση όρους από από επιστήμες και διάφορες άλλες  mainstream ή μη δραστηριότες.Υπήρχε ένας χαρακτήρας(Sheldon) που τραβούσε στην αρχή το ενδιαφέρον αλλά κούρασε.Γενικά η σειρά δεν έχει κάκιστο χιούμορ και αν αφαιρέσεις το γέλιο από το παρασκήνιο αυτό που μένει είναι οι αμήχανες στιγμές.

Mr Robot: Μία πατάτα γεμάτη τρύπες που κουράζει αφάνταστα.Αν ποτέ γυριστεί ταινία hackers 2 πιστεύω έχουμε ήδη βρει τους πρωταγωνιστές...

True blood: Δεν ξέρω γιατί ξεκίνησα να το βλέπω όπως και δεν ξέρω γιατί το είδα. Ένας αχταρμάς από βρυκόλακες,νεράιδες,νεράιδες βρυκόλακες,λυκάνθρωπους,τετραπληγικούς κ.α.Ο αδερφός της Σούκι ήταν ο μοναδικός κατ'εμε που άξιζε.

The last man on earth: Στην αρχή κάτι έκανε αλλά γρήγορα ξεφούσκωσε σαν μπαλόνι.NEXT

Weeds:Αν και είχε γέλιο η συγκεκριμένη σειρά τράβηξε υπερβολικά πολύ σε σημείο να κουράζει.

The walking dead: Δεν ξέρω γιατί συνεχίζω και το βλέπω,πραγματικά σε κάθε κύκλο 2-3 επεισόδια το σώζουν αλλιώς θα είχε πάει άπατο.

$h*! My Dad Says: Eίχε την κατάληξη που του άξιζε.

Breakout Kings: Το ίδιο.

Δημοσ.

Έχω σταματήσει πολλές χωρίς δισταγμό όταν άρχισαν να με κουράζουν, και άλλες που δεν τα κατάφερα.

πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό από αυτές που σταμάτησα οι:

100, The Bing Bang Theory, Orange is the New Black και πρόσφατα το Westworld που είδα μόνο την 1 σεζόν.

Θα έπρεπε μάλλον να είχα σταματήσει και μερικές άλλες νωρίτερα, ας πούμε την OZ που την θεωρώ από τις κορυφαίες σειρές αλλά οι 2 τελευταίες σεζόν γυρίστηκαν για να γυριστούν.

Με είχε κουράσει και ο House M.D προς το τέλος αλλά δεν μπορούσα να τον αφήσω, είχε και ωραίο φινάλε.

Το Fringe και αυτό, οι 2 τελευταίες σεζόν δεν είχαν καμία σχέση με τις αρχικές αλλά δεν άντεξα να μην τις δω.

Είναι και αυτές που σταμάτησα χωρίς ιδιαίτερο λόγο αλλά θα ήθελα να τις ολοκληρώσω:

Vikings, Eureka

Δημοσ.
Στις 2/9/2018 στις 10:40 ΠΜ, Praetorian είπε

Αν έχετε δει τη δευτερη season του Breaking Bad και συνεχίζετε να θεωρείτε ότι δεν βλέπεται η σειρά, τότε δεν έχει νόημα να συνεχίσετε. Απλά πάτε παρακάτω, δεν είναι για εσάς.

είδα με το ζόρι 4 σεζόν. από τα μισά της 4ης πήγαινα φφ, την 5η είδα μόνο τα τελευταία 2 επεισόδια. δεν αντεχεται η σειρά, είναι τελείως βαρετή και χωρίς εξέλιξη από ένα σημείο και μετά. περίμενα πάρα πολλά από την συγκεκριμένη αλλά βγήκε σάπια. αν δεν την είχαν τραβήξει τόσο πολύ και τελείωνε στις 3 σεζόν ίσως να ήταν λίγο καλύτερη, αλλά στις 5 σεζόν είναι κόβεις φλέβες. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnyboy είπε

είδα με το ζόρι 4 σεζόν. από τα μισά της 4ης πήγαινα φφ, την 5η είδα μόνο τα τελευταία 2 επεισόδια. δεν αντεχεται η σειρά, είναι τελείως βαρετή και χωρίς εξέλιξη από ένα σημείο και μετά. περίμενα πάρα πολλά από την συγκεκριμένη αλλά βγήκε σάπια. αν δεν την είχαν τραβήξει τόσο πολύ και τελείωνε στις 3 σεζόν ίσως να ήταν λίγο καλύτερη, αλλά στις 5 σεζόν είναι κόβεις φλέβες. 

Ότι να ναι 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ότι να ναι 

γνώμη σου, εγώ θεωρώ ότι να ναι ότι αυτή η σειρά είναι αξιόλογη. επίσης γνώμη μου. δεν γίνεται να συμφωνήσουμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...