Arkin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το orange is the new black είναι κορυφή ρε παιδιά. Βλέπω 5 σεζόν τώρα στο Netflix. Απίστευτη ανάπτυξη χαρακτήρων ποιοτικό δράμα αστείο σε πολλές στιγμές και πολλά συναισθήματα συν τις καφρίλες των φυλακών. Από τις καλές του Netflix. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Arkin 2
gbras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Ενταξει γουστα ειναι αυτα , το orange is the new black επισης το παρατησα. Βαρετο αρκετα.. Legends of tommorow επισης και το flash με το ζορι το τελειωσα δεν νομιζω να το ξαναδω στην επομενη season
jerry banana Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 39 λεπτά πριν, gbras είπε Ενταξει γουστα ειναι αυτα , το orange is the new black επισης το παρατησα. Βαρετο αρκετα.. Legends of tommorow επισης και το flash με το ζορι το τελειωσα δεν νομιζω να το ξαναδω στην επομενη season Ισχύει φίλε.
Arkin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Flash walking dead εννοείται παράτημα και απο μένα. Τρομερές σαβούρες.
xronis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Sons of Anarchy - με κούρασε υπερβολικά, με έκανε να νιώσω ότι βλέπω σαπουνόπερα και ότι θα μας φτάσει να πάει φαντάρος ο γιος του Τζαξ (σωστά δεν το είπα το όνομα;). Την άφησα εκεί που παίχτηκε η απαγωγή του μικρού Suits - και έλλειψη ενδιαφέροντος, και έλλειψη χρόνου, λίγο απ'όλα (την άφησα μόλις αποφυλακίστηκε ο τυπάκος και παραιτήθηκε η μαυρούλα - ονόματα κ.λ.π δεν θυμάμαι τίποτα) Mr. Robot κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Είδα τον πρώτο κύκλο αλλά μετά εκτός από το θέμα του χρόνου που είχα έτσι κι αλλιώς, διάβασα και σχόλια και προτύμισα να μην χάσω άλλο χρόνο Lost - από την αρχή δεν μου άρεσε αλλά μόλις είχα τελειώσει το Prison Break και ήθελα να συνεχίσω με κάτι δυνατό. Είχαν φαγωθεί όλοι για την καλύτερη σειρά τότε (μιλάμε για 2006) και πίστεψα ότι βρήκα αντικαταστάτη...δεν άντεξα ούτε μέχρι τα μισά του πρώτου κύκλου τελικά House of Cards - Ενδιαφέρον αλλά με παίρνει ο ύπνος όποτε προσπαθώ να την ξεκινήσω. Πρέπει να έχω δει 2-3 επεισόδια με το ζόρι και λίγα διάσπαρτα στο mega.Σε αυτά άντεχα καλύτερα. Εκεί δεν το έδειχνε; Prison Break το καινούριο. Παίζει να είδα 1,5 επεισόδιο. Μετά κοιμήθηκα. Θυμάμαι ότι δεν βλεπόταν με τίποτα το όλο πράγμα. Και μία απορία για όσους κατεβάζουν σεντόνια με λίστες από σειρές. Ρε παιδιά που βρίσκετε τόσο χρόνο; Κι ένα σχόλιο (αν και είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα): Καλά για όλες τις άλλες....αλλά να βαρεθεί κανείς το Breaking Bad;;;;; Θα το έλεγα και για το GoT αλλά με έχει κουράσει τώρα προς το τέλος και θα το τελειώσω απλά επειδή φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από xronis
maximusgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, xronis είπε Κι ένα σχόλιο (αν και είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα): Καλά για όλες τις άλλες....αλλά να βαρεθεί κανείς το Breaking Bad;;;;; Θεωρώ πως το Breaking Bad μπορεί να το βαρεθεί κάποιος, ειδικά σε κάποια φάση που η γυναίκα του γίνεται πραγματικά ανυπόφορη και δεν αντέχεις ούτε να τη βλέπεις μπροστά σου. 1
jerry banana Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, xronis είπε Sons of Anarchy - με κούρασε υπερβολικά, με έκανε να νιώσω ότι βλέπω σαπουνόπερα και ότι θα μας φτάσει να πάει φαντάρος ο γιος του Τζαξ (σωστά δεν το είπα το όνομα;). Την άφησα εκεί που παίχτηκε η απαγωγή του μικρού Suits - και έλλειψη ενδιαφέροντος, και έλλειψη χρόνου, λίγο απ'όλα (την άφησα μόλις αποφυλακίστηκε ο τυπάκος και παραιτήθηκε η μαυρούλα - ονόματα κ.λ.π δεν θυμάμαι τίποτα) Mr. Robot κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Είδα τον πρώτο κύκλο αλλά μετά εκτός από το θέμα του χρόνου που είχα έτσι κι αλλιώς, διάβασα και σχόλια και προτύμισα να μην χάσω άλλο χρόνο Lost - από την αρχή δεν μου άρεσε αλλά μόλις είχα τελειώσει το Prison Break και ήθελα να συνεχίσω με κάτι δυνατό. Είχαν φαγωθεί όλοι για την καλύτερη σειρά τότε (μιλάμε για 2006) και πίστεψα ότι βρήκα αντικαταστάτη...δεν άντεξα ούτε μέχρι τα μισά του πρώτου κύκλου τελικά House of Cards - Ενδιαφέρον αλλά με παίρνει ο ύπνος όποτε προσπαθώ να την ξεκινήσω. Πρέπει να έχω δει 2-3 επεισόδια με το ζόρι και λίγα διάσπαρτα στο mega.Σε αυτά άντεχα καλύτερα. Εκεί δεν το έδειχνε; Prison Break το καινούριο. Παίζει να είδα 1,5 επεισόδιο. Μετά κοιμήθηκα. Θυμάμαι ότι δεν βλεπόταν με τίποτα το όλο πράγμα. Και μία απορία για όσους κατεβάζουν σεντόνια με λίστες από σειρές. Ρε παιδιά που βρίσκετε τόσο χρόνο; Κι ένα σχόλιο (αν και είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα): Καλά για όλες τις άλλες....αλλά να βαρεθεί κανείς το Breaking Bad;;;;; Θα το έλεγα και για το GoT αλλά με έχει κουράσει τώρα προς το τέλος και θα το τελειώσω απλά επειδή φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Κοίτα για εμένα ξανα πιάσε όποτε έχεις χρόνο το SOA γιατί όντως ενω σε μερικά επεισόδια είναι σαν σαπουνόπερα σε ανταμοίβει πλήρως στα επόμενα που ακολουθούν. 2
link_z Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Prison Break από τη τρίτη σαιζόν και μετά Arrow από την τέταρτη The 100 από την αρχή
Masma Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, xronis είπε Sons of Anarchy - με κούρασε υπερβολικά, με έκανε να νιώσω ότι βλέπω σαπουνόπερα και ότι θα μας φτάσει να πάει φαντάρος ο γιος του Τζαξ (σωστά δεν το είπα το όνομα;). Την άφησα εκεί που παίχτηκε η απαγωγή του μικρού Suits - και έλλειψη ενδιαφέροντος, και έλλειψη χρόνου, λίγο απ'όλα (την άφησα μόλις αποφυλακίστηκε ο τυπάκος και παραιτήθηκε η μαυρούλα - ονόματα κ.λ.π δεν θυμάμαι τίποτα) Mr. Robot κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Είδα τον πρώτο κύκλο αλλά μετά εκτός από το θέμα του χρόνου που είχα έτσι κι αλλιώς, διάβασα και σχόλια και προτύμισα να μην χάσω άλλο χρόνο Lost - από την αρχή δεν μου άρεσε αλλά μόλις είχα τελειώσει το Prison Break και ήθελα να συνεχίσω με κάτι δυνατό. Είχαν φαγωθεί όλοι για την καλύτερη σειρά τότε (μιλάμε για 2006) και πίστεψα ότι βρήκα αντικαταστάτη...δεν άντεξα ούτε μέχρι τα μισά του πρώτου κύκλου τελικά House of Cards - Ενδιαφέρον αλλά με παίρνει ο ύπνος όποτε προσπαθώ να την ξεκινήσω. Πρέπει να έχω δει 2-3 επεισόδια με το ζόρι και λίγα διάσπαρτα στο mega.Σε αυτά άντεχα καλύτερα. Εκεί δεν το έδειχνε; Prison Break το καινούριο. Παίζει να είδα 1,5 επεισόδιο. Μετά κοιμήθηκα. Θυμάμαι ότι δεν βλεπόταν με τίποτα το όλο πράγμα. Και μία απορία για όσους κατεβάζουν σεντόνια με λίστες από σειρές. Ρε παιδιά που βρίσκετε τόσο χρόνο; Κι ένα σχόλιο (αν και είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα): Καλά για όλες τις άλλες....αλλά να βαρεθεί κανείς το Breaking Bad;;;;; Θα το έλεγα και για το GoT αλλά με έχει κουράσει τώρα προς το τέλος και θα το τελειώσω απλά επειδή φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Σαν φοιτητής άπλετο χρόνο για σειρές , οταν δεν ειχαμε λεφτα( συχνα δηλαδη).
jerry banana Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Masma είπε Σαν φοιτητής άπλετο χρόνο για σειρές , οταν δεν ειχαμε λεφτα( συχνα δηλαδη). εγω μεχρι τα 3.5 χρονια μετα που ηρθε η πρακτικη και πτυχιακη ουτε χρονο για να χ@@σω
xronis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, Masma είπε Σαν φοιτητής άπλετο χρόνο για σειρές , οταν δεν ειχαμε λεφτα( συχνα δηλαδη). Σωστός. Όταν κάνεις παιδί θα αποκτήσεις την ίδια απορία με εμένα. Χαχαχαχαχαχαχα 1
Fabricated Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, xronis είπε αλλά να βαρεθεί κανείς το Breaking Bad;;;;; Μα πως γίνεται να βαρεθεί κάποιος μια σειρά που σε 2 σεζόν ακόμα χτίζει χαρακτήρες 😂 απο ότι λένε όλοι μετά γίνεται επικό κλπ . Αυτό σημαίνει ότι καταλαβαίνετε γιατί το παρατάμε, γιατί μέχρι να γίνει επικό εμείς δεν χαλάμε άλλο χρόνο 🤣
Arkin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, Fabricated είπε Μα πως γίνεται να βαρεθεί κάποιος μια σειρά που σε 2 σεζόν ακόμα χτίζει χαρακτήρες 😂 απο ότι λένε όλοι μετά γίνεται επικό κλπ . Αυτό σημαίνει ότι καταλαβαίνετε γιατί το παρατάμε, γιατί μέχρι να γίνει επικό εμείς δεν χαλάμε άλλο χρόνο 🤣 Και οι πρωτες σεζον εξαιρετικες ειναι με μοναδικους χαρακτηρες σεναριο τα παντα.
xronis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 55 λεπτά πριν, Fabricated είπε Μα πως γίνεται να βαρεθεί κάποιος μια σειρά που σε 2 σεζόν ακόμα χτίζει χαρακτήρες 😂 απο ότι λένε όλοι μετά γίνεται επικό κλπ . Αυτό σημαίνει ότι καταλαβαίνετε γιατί το παρατάμε, γιατί μέχρι να γίνει επικό εμείς δεν χαλάμε άλλο χρόνο 🤣 Η αλήθεια είναι πως αν δεν γνώριζα από πριν ότι το πράγμα φτιάχνει 2-3 σεζόν,παίζει και να την παρατουσα.Απλά η απορία μου προκύπτει εκ του αποτελέσματος.Είναι ως τώρα για τα δικά μου γούστα η καλύτερη σειρά που έχω δει
Fabricated Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 50 λεπτά πριν, Arkin είπε Και οι πρωτες σεζον εξαιρετικες ειναι με μοναδικους χαρακτηρες σεναριο τα παντα. Αυτό λίγοι το υποστηρίζουν. Μοναδικούς χαρακτήρες Ναι, καλό σενάριο Ναι. Να σε κρατάει όχι 12 λεπτά πριν, xronis είπε Η αλήθεια είναι πως αν δεν γνώριζα από πριν ότι το πράγμα φτιάχνει 2-3 σεζόν,παίζει και να την παρατουσα.Απλά η απορία μου προκύπτει εκ του αποτελέσματος.Είναι ως τώρα για τα δικά μου γούστα η καλύτερη σειρά που έχω δει Ακριβώς αυτό, δεν διαφωνώ ότι σαν σύνολο μπορεί να είναι από τις καλύτερες σειρές,απλώς κάποιοι αν δεν είναι από τα πρώτα επεισόδια η καλύτερη σειρά την παρατάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα