Backpacker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Walking Dead...άντεξα μέχρι την 5η σεζόν περίπου. Η μεγαλύτερη ανουσιότητα στην ιστορία της τηλεορασης. Η σειρά απλά δεν έχει νοημα και λόγο ύπαρξης. Επίσης με διαφορά οι πιο ηλίθιες αποφάσεις και αντιδράσεις χαρακτήρων που έχω δει σε σειρά!! Ούτε με λοβοτομή! Επίσης έκοψα πριν το 10ο επεισοδιο κάτι Φλας-Arrow. Gotham στις αρχές της 2ης σεζόν όπως και το The 100. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Backpacker
Arkin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 33 λεπτά πριν, Backpacker είπε Walking Dead...άντεξα μέχρι την 5η σεζόν περίπου. Η μεγαλύτερη ανουσιότητα στην ιστορία της τηλεορασης. Η σειρά απλά δεν έχει νοημα και λόγο ύπαρξης. Επίσης με διαφορά οι πιο ηλίθιες αποφάσεις και αντιδράσεις χαρακτήρων που έχω δει σε σειρά!! Ούτε με λοβοτομή! Επίσης έκοψα πριν το 10ο επεισοδιο κάτι Φλας-Arrow. Gotham στις αρχές της 2ης σεζόν όπως και το The 100. Στο μεταξύ Walking dead και flash έφαγον delete από το σκληρό προχθές γλίτωσα 100gb και κατέβηκε η 5 σεζόν του the 100 που δωστης ακόμα μια προσπάθεια σίγουρα ανώτερη από walking dead flash. Η πρώτη σεζόν είναι λίγο χαζή στα πρώτα 6 7 επεισόδια μετά περνει μπρος.
jerry banana Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, overpower είπε the walking dead. Συνεχιζω ομως κανονικα το fear Eγω το αναποδο ακριβως Μπορεις χωρις spoil σε παρακαλω να μου πεις εαν γινεται καλυτερο το fear?Το ειχα αφησει στη 2η season.Επισηης εαν θες με spoil βαλε(μαυρη ταινια) ποια ατομα επιστρεφουν απο το συμπαν του TWD στο FTWD.
overpower Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, jerry banana είπε Eγω το αναποδο ακριβως Μπορεις χωρις spoil σε παρακαλω να μου πεις εαν γινεται καλυτερο το fear?Το ειχα αφησει στη 2η season.Επισηης εαν θες με spoil βαλε(μαυρη ταινια) ποια ατομα επιστρεφουν απο το συμπαν του TWD στο FTWD. Για εμενα ναι, γινεται καλυτερο. Ο μοργκαν
jerry banana Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 58 λεπτά πριν, overpower είπε Για εμενα ναι, γινεται καλυτερο. Ο μοργκαν Οκ ευχαριστσσω πολυ
john1987 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Πέραν όσες είχα αναφέρει πρόσφατα έκοψα και το Safe με τον Michael C. Hall μετά από θέαση 4 επεισοδίων.
star12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, john1987 είπε Πέραν όσες είχα αναφέρει πρόσφατα έκοψα και το Safe με τον Michael C. Hall μετά από θέαση 4 επεισοδίων. εγω μετα απο 1.εισαι γεναιοσ
Fabricated Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Στις 12/8/2018 στις 11:44 ΠΜ, Arkin είπε Η πρώτη σεζόν είναι λίγο χαζή στα πρώτα 6 7 επεισόδια μετά περνει μπρος. Εμένα από το 1ο επ μέχρι τώρα (μέσα 5ου) δεν με έχει χάσει λεπτό. Όντως αξίζει
basilisgate13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 The 100 Fringe westworld big bang theory dominion the walking dead
Arkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Χθες έδωσα δρόμο στο flash έχοντας δει 3 σεζόν και στο walking dead μέχρι την 6 7 δεν θυμάμαι τελείως από το σκληρό δίσκο. Σειρές που αρμεγουν δεν έχουν θέση πουθενά.
mastoras007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 timeless 1η seasson με το ζορι την ειδα.. 2η Δεν την προσπέρασα απλά πηδηξα 4-5 επισόδεια και ειδα κατευθειαν το τελευταιο.. αν θελει να την δει κανεις ας δει τα 2-3 πρώτα και μετα κατευθειαν το τελευταιο που ειναι διπλο.δεν χανεις τιποτα
mylo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Orange is the new black, Δεν άντεξα να δω 2η σεζόν Grey's anatomy, μετά την 5η 6η σεζόν έγινε χειρότερο από τόλμη και γοητεία
Masma Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1) Breaking bad ( ναι το ξέρω είναι έπος άλλα όλα και όλα 1-2 και μέχρι μέσα 3ης season όπου και το είχα παρατήσει έβλεπες 7 επεισόδια "άσκοπα". Καμία εξέλιξη στην υπόθεση. Ναι οκ έβλεπες ρεαλιστικά εξέλιξη χαρακτήρων- ανθρώπων αλλά με είχε κουράσει. Κάποια στιγμή πρέπει να το δώ 2) Suits Δεν έχω δει την 8η season που βγήκε φέτος ( δεν ξέρω αν θα την δώ) 3)Luther στα μισά της πρώτης season 4) How to Get Away with Murder μια seaon είδα δεν με έψησε. 4)Lucifer είδα 2 season 5)Mindhunter 5 επεισόδια και ήταν και πολλά 6) Supernatural είδα 5 season 7) Αmerican Gods είδα τη πρώτη season δεν θα συνεχίσω. 8 Stranger Things δεν μου αρέσει το είδος , έχω δει τη 1 season 9) Heroes 3η season δεν βλεπόταν αν και προσπάθησα. 10) Arrow είδα 3 season νομίζω 11) Flash με το arrow μαζί κάπου 12)Shooter Απορώ ποιος το βλέπει αυτό 13) True blood 4-5 επεισόδια όταν είχε βγει 14)Under the dome στην αρχή της 2ης Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Masma
emperor4her Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Στις 10/8/2018 στις 7:20 ΜΜ, bill987 είπε Την είδα, αν και δεν το περίμενα, καταπληκτική σειρά !!! Τελειώνει σωστά?? Η κόβεται χωρίς τέλος ??? δεν ειδα τη 2η σεζον, γιατι ειχα την εντυπωση οτι κοβεται αποτομα οποτε δεν βρηκα και νοημα να το δω.. αν συνεζισει, θα το δω, μου αρεσε.. Στις 7/8/2018 στις 1:20 ΜΜ, gbras είπε Arrow στην τεταρτη η πεμπτη δεν θυμαμαι το σταματησα. Λες και ανελαβε το σεναριο ο φωσκολος... μπα, εγω το βλεπω ακομη, απλα παιζει και κανω κατι αλλο, και κοιταω μονο αν γινει κατι που θα μου τραβηξει την προσοχη. εχω παρατησει πολλες σειρες που δνε θυμαμαι αυτη τη στιγμη, αλλα αυτα που ειχα δει πολλες σεαζον και τις παρατησα ειναι τα: Once upon a time superman
jerry banana Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, mylo είπε Orange is the new black, Δεν άντεξα να δω 2η σεζόν Grey's anatomy, μετά την 5η 6η σεζόν έγινε χειρότερο από τόλμη και γοητεία To οrange is the new black πιστευω χωρις να θελω να ακουστω τιποτα περιεργος για οποιον το διαβασει,οτι αφορα κυριως γυναικειο πληθυσμο.Γι'αυτο αλλωστε πολλοί που εχω διαβάσει σε αρκεττά φόρουμ που το εχουν παρατήσει είναι άντρες.Βεβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που το βλεπουν κανονικα χωρίς να σημαίνει κάτι,απλώς γούστα είναι. 29 λεπτά πριν, emperor4her είπε δεν ειδα τη 2η σεζον, γιατι ειχα την εντυπωση οτι κοβεται αποτομα οποτε δεν βρηκα και νοημα να το δω.. αν συνεζισει, θα το δω, μου αρεσε.. μπα, εγω το βλεπω ακομη, απλα παιζει και κανω κατι αλλο, και κοιταω μονο αν γινει κατι που θα μου τραβηξει την προσοχη. εχω παρατησει πολλες σειρες που δνε θυμαμαι αυτη τη στιγμη, αλλα αυτα που ειχα δει πολλες σεαζον και τις παρατησα ειναι τα: Once upon a time superman Καλά ο μόνος τρόπος να δείς το arrow εαν δεν είναι κάποιος comic fan για να περνάει η ώρα ειναι να το έχεις ανοιχτό και να ακούς ή εαν γίνεται κάτι να βλέπεις ,γιατί όπως και το flash κουράζουν απο ένα σημείο και μετά(το λέω έχοντας δει αρκετές σεζόν και στα 2) .Για να το σώσουν πολλές φορες ενώνουν επεισόδια με άλλες σειρές,αλλά προσωπικά αισθανόμουν σαν να έβλεπα μια αγελάδα που ναα την αρμεγουν χωρις τέλος.Το ίδιο έπαθα και με το legends of tomorrow και γιαυτό το παράτησα και αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα