najinblue3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Η ποιοτητα δεν εχει πεσει απλα δε παρακολουθεις μαλλον, εχουν βγει σειραρες με κορυφαια imho το dark του netflix, stranger things να ακολουθει Το black sails μετραει ασχημα, σε 10 λεπτα αν το εκρινες δεν εχω να σου πω κατι, banshee αλλο αγαπημενο μου, το Punisher επισης και daredevil για πολλους το καλυτερο των super-heroes, για μενα ειναι η jj με τον καλυτερο villain στην τηλεοραση 1
iolio90 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Έχω δει dark και stranger things και είναι όντως πολύ καλές, επίσης δεν έχω σταματήσει να παρακολουθώ από το 1999 που ξεκίνησα να βλέπω σειρές, αν τις συγκρίνεις με αυτές που πρότεινα θα καταλάβεις τι εννοώ.
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, iolio90 είπε Έχω δει dark και stranger things και είναι όντως πολύ καλές, επίσης δεν έχω σταματήσει να παρακολουθώ από το 1999 που ξεκίνησα να βλέπω σειρές, αν τις συγκρίνεις με αυτές που πρότεινα θα καταλάβεις τι εννοώ. και εμενα το the wire και six feet under παραμενουν οι 2 αγαπημενες μου αλλα δε παιζει να ξαναβγει τετοια ποιοτητα. Αλλα και οι καινουργιες για μενα ειναι πολυ καλες και περναει ο χρονος πολυ ευχαριστα 1
national Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 ειμαι ετοιμος να παρατησω το daredevil στα μισα της δευτερης σεζον,κριμα γιατι στη πρωτη σεζον ανυπομονουσα να δω το επομενο.η δευτερη σεζον ανυπαρκτη.
jerry banana Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, national είπε ειμαι ετοιμος να παρατησω το daredevil στα μισα της δευτερης σεζον,κριμα γιατι στη πρωτη σεζον ανυπομονουσα να δω το επομενο.η δευτερη σεζον ανυπαρκτη. Μην το κανεις αξιζει η σειρα 1
gbras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Arrow στην τεταρτη η πεμπτη δεν θυμαμαι το σταματησα. Λες και ανελαβε το σεναριο ο φωσκολος...
jerry banana Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, gbras είπε Arrow στην τεταρτη η πεμπτη δεν θυμαμαι το σταματησα. Λες και ανελαβε το σεναριο ο φωσκολος... Συμφωνω απολυτα.Οι περισσοτερες σσειρες με super ηρωες ειναι σαν να ξεζουμιζουν αγελαδα. 1
bill987 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 To Shannara Chronicles που παρατήσατε πολλοί δεν σας άρεσε?? Είδα το πρώτο επεισόδιο και λέω να την ξεκινήσω για τα καλά , έχει τέλος ή κόβεται απότομα ??
jerry banana Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 32 λεπτά πριν, bill987 είπε To Shannara Chronicles που παρατήσατε πολλοί δεν σας άρεσε?? Είδα το πρώτο επεισόδιο και λέω να την ξεκινήσω για τα καλά , έχει τέλος ή κόβεται απότομα ?? δεν μπορω να εκφερω αποψη καθως δεν εχω δει τη σειρα ...παντως σου προτεινω σαν μια εξτρα την altered carbon πολυ καλη!! 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 36 λεπτά πριν, bill987 είπε To Shannara Chronicles που παρατήσατε πολλοί δεν σας άρεσε?? Είδα το πρώτο επεισόδιο και λέω να την ξεκινήσω για τα καλά , έχει τέλος ή κόβεται απότομα ?? Εγω το ειδα, αν και εχω διαβασει τα βιβλια. Ξεκιναει πολυ μαπε, αλλα προς το τελος και η 2η σεζον ειναι αρκετα καλη. Αν σου αρεσει το ειδος, και μπορεις να κανεις υπομονη καποια επεισοδια, προτεινω να το δεις Στα + οι γυναικαρες που εχει μεσα, με ιδιαιτερη αγαπη στην Ivana, o Manu Bennet, και το lore αν και θα μπορουσαν να το αξιοποιησουν καλυτερα tbh 1
Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 56 λεπτά πριν, bill987 είπε To Shannara Chronicles που παρατήσατε πολλοί δεν σας άρεσε?? Είδα το πρώτο επεισόδιο και λέω να την ξεκινήσω για τα καλά , έχει τέλος ή κόβεται απότομα ?? Την πρωτη σεζον την ξεκινησα ωραια και ομορφα αλλα μετα το 3 4 επεισοδιο εγινε πολυ παιδικη και την βαρεθηκα δεν ειδα καν δευτερη σεζον. Προφανως εχει κοπελατες μεσα οπως γραφει ο najinblue3 και ο bennet ηταν εξαιρετικος ηθοποιος. Αλλα εχει και αρκετα αγγουρια και εχει αρκετα κλισε σε πολλα σημεια. Και οι 2 κοπελες αγγουρια ειναι αλλα τουλαχιστον προσφερουν θεαμα. Καλυτερα δες into the badlands και αστο αυτο στην ακρη. Η πιο καμμενη σειρα παντως που εχω δει πρεπει να ειναι το leftovers. Πραγματικα καμμενη δεν βγαζεις ακρη τι γινεται. Εχω αφησει 3 επεισοδια απο περσι για να τελειωσω την τριτη σεζον. 1
bill987 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 43 λεπτά πριν, jerry banana είπε δεν μπορω να εκφερω αποψη καθως δεν εχω δει τη σειρα ...παντως σου προτεινω σαν μια εξτρα την altered carbon πολυ καλη!! Την είδα, αν και δεν το περίμενα, καταπληκτική σειρά !!! 38 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Εγω το ειδα, αν και εχω διαβασει τα βιβλια. Ξεκιναει πολυ μαπε, αλλα προς το τελος και η 2η σεζον ειναι αρκετα καλη. Αν σου αρεσει το ειδος, και μπορεις να κανεις υπομονη καποια επεισοδια, προτεινω να το δεις Στα + οι γυναικαρες που εχει μεσα, με ιδιαιτερη αγαπη στην Ivana, o Manu Bennet, και το lore αν και θα μπορουσαν να το αξιοποιησουν καλυτερα tbh Τελειώνει σωστά?? Η κόβεται χωρίς τέλος ??? 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, bill987 είπε Την είδα, αν και δεν το περίμενα, καταπληκτική σειρά !!! Τελειώνει σωστά?? Η κόβεται χωρίς τέλος ??? Δε τελειωνει, και ακομα δε ξερουμε αν εχει 3η σεζον, μαλλον θα το παρει το Netflix 1
star12 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 μετα απο 7 σεζον δεν καταφερα και ετσι στο 2 επεισοδιο 8 κυκλου, ειπα αντιο στο ΧΑΒΑΙ 5 0.το αρνητικο ειναι οτι φυγαν καπιοι καλοι,ηρθαν καπιοι αδιαφοροι,και πλεον η σειρα εχει χασει τη μπαλα γιατι επαναλαμβενεται.οτι εχεις δει σε 800 σειρες συν το blindspot, το βλεπεις και δω.το κριμα παντως ειναι πως οταν αρχισε ειχε καλα backstories kαι τελιωνε με ενα καλο cliffhanger .Φενεται πως μαλλον οι σεναριογραφοι στερεψαν απο ιδεες,και πλεον ευπαρχει για να ειπαρχει. Το μονο θετικο τα ωραια τοπια τηs χαβαης.αλλα αυτα δε σωζουν τη σειρα. επισης για μενα εφαγε κανσελ το THE GOOD FIGHT. ´η απουσια της αλισια εμφανεις,οι χαρακτηρες παντελως αδιαφοροι και εκνευριστικοι,και προβλεψιμη. Επησης ειπα αντιο στον κιφερ σαδερλαντ.λυπαμαι κιφερ αλλα δεν κανεις για προεδρός.μηπως να ξανασκεφτεις να επιστρεψεις σαν τζακ;;;;;;;;;´
overpower Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 the walking dead. Συνεχιζω ομως κανονικα το fear
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα