Προς το περιεχόμενο

Ποιές σειρές έχετε παρατήσει;

Putman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Game of Thrones (καλα αυτο κανα δυο επεισοδια ειδα και το βαρεθηκα).

Simpsons

Family Guy

American Dad

Walking Dead

Supernatural

Angel

Και σιγουρα ειναι κι αλλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μόνη σειρά που έχω παρατήσει είναι το Walking Dead.Τελείωσα 2 Seasons ήρθε η εξεταστική και μετά δεν μου ήρθε ούτε τότε ούτε μέχρι σήμερα η ορεξη να την ξαναξεκινήσω. 😏

5 ώρες πριν, raptorx είπε

Η μόνη σειρά που έχω παρατήσει είναι το Walking Dead.Τελείωσα 2 Seasons ήρθε η εξεταστική και μετά δεν μου ήρθε ούτε τότε ούτε μέχρι σήμερα η ορεξη να την ξαναξεκινήσω. 😏

Τωρα ειμαι στο horror ssstory εγω 3η season αλα εχω ακουσει οτι χαλαει μετα ισσχυει αυτο?Και εαν χαλαει μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι?Χωρις spoilers σας παρακαλω.

17 ώρες πριν, jerry banana είπε

Τωρα ειμαι στο horror ssstory εγω 3η season αλα εχω ακουσει οτι χαλαει μετα ισσχυει αυτο?Και εαν χαλαει μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι?Χωρις spoilers σας παρακαλω.

Amrican Horror story? Καθε season ειναι διαφορετικη και σε ιστορια και σε στυλ οποτε δυσκολο να καταλαβεις τι εννοει καποιος οταν λεει χαλασε.

Εμενα για παραδειγμα μου αρεσαν περισσοτερο οι 2 τελευταιες απο τις περισσοτερες προηγουμενες ενω οι πιο πολλοι εχουν αντιθετη αποψη. Εκει που ελεγα να την εγκαταλειψω μαλιστα και καθυστερουσα να δω την τελευταια, τελικα την ξεκινησα και μου αρεσε πολυ περισσοτερο απ'οτι περιμενα. Ισως επειδη για πρωτη φορα δεν ειχε υπερφυσικα φαινομενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Bspus είπε

Amrican Horror story? Καθε season ειναι διαφορετικη και σε ιστορια και σε στυλ οποτε δυσκολο να καταλαβεις τι εννοει καποιος οταν λεει χαλασε.

Εμενα για παραδειγμα μου αρεσαν περισσοτερο οι 2 τελευταιες απο τις περισσοτερες προηγουμενες ενω οι πιο πολλοι εχουν αντιθετη αποψη. Εκει που ελεγα να την εγκαταλειψω μαλιστα και καθυστερουσα να δω την τελευταια, τελικα την ξεκινησα και μου αρεσε πολυ περισσοτερο απ'οτι περιμενα. Ισως επειδη για πρωτη φορα δεν ειχε υπερφυσικα φαινομενα

Εγω θελω να δω πως σκεφτονται να συνδεσουν οι σκηνοθετες ολες τις διαφορετικες σεζον μαζι γιατι ειχα ακουσει πως αυτο σκεφτονται να κανουν.Εμενα παντως μεχρι τη 3 μου φενεται πολυ ενδιαφερουσα σειρα χωρις να βαριεμαι ουτε 1 λεπτο.Το μονο αρνητικο κατ'εμε ειναι οτι μερικες φορες ειναι πολλα λεπτα τα επεισοδια και οταν λιωνω μου φαινεται αιωνας.Ηθελαν δηλαδη οι σκηνοθετες να παρομοιασουν ολες τις σεζον με τη κολαση του Δαντη.Συμφωνα με το wikepedia αυτα τα μερη εχει η κολαση .Πλακα πλακα τωρα που βλεπω καλυτερα το νοημα του καθε κυκλου χωρις να εχω δει μετα τη 4η σεζον για τις 3 πρωτες σεζον ταιριαζουν οι ονομασιες των 3 πρωτων κυκλων.Επισης ο 7ος κυκλος βλεπω λεει για βιαιους και με ενα τρειλερ που ειδα για την 7η σσεζον του american horro sstory βλεπω πως εχει να κανει με βιαιες ομαδες που μπαινουν ν σσε σπιτι (σαν να λεμε τη ταινια The Purge)  και εχει σχεση.

• Κύκλος 1ος: τα αβάπτιστα μωρά και τους ενάρετους ειδωλολάτρες. Η τιμωρία τους είναι πως αδυνατούν να φθάσουν στον Παράδεισο. (Άσμα Δ΄)
  • Κύκλος 2ος: εδώ κολάζονται οι φιλήδονοι, οι οποίοι είναι καταδικασμένοι να στροβιλίζονται σε μία διαρκή ανεμοθύελλα, ανίκανοι παράλληλα να αγγίξουν άλλη ανθρώπινη παρουσία. (Άσμα Ε΄)
  • Κύκλος 3ος: οι λαίμαργοι, οι ψυχές των οποίων κατασπαράσσονται από τον Κέρβερο. (Άσμα Στ΄)
  • Κύκλος 4ος: οι άπληστοι, φιλάργυροι, καταδικασμένοι να κυλούν μεγάλα βάρη με το στήθος τους. (Άσμα Ζ΄)
  • Κύκλος 5ος: οι μνησίκακοι, που χτυπούν ο ένας τον άλλο μέσα σε λασπωμένους βάλτους. (Άσμα Η')

Σε αυτό το σημείο, ο Βιργίλιος και ο Δάντης περνούν με τη βάρκα του δαίμονα Φλεγύα μπροστά στις κλειδωμένες πόρτες του κάστρου της Κόλασης, τις οποίες ανοίγει ένας άγγελος.

• Κύκλος 6ος: οι αιρετικοί, εγκλωβισμένοι μέσα σε πύρινους τάφους. (Άσματα Ι΄-ΙΑ΄)
  • Κύκλος 7ος: ο έβδομος κύκλος περιλαμβάνει τους βίαιους, οι οποίοι βρίσκονται διαχωρισμένοι σε τρεις ομάδες. Η πρώτη περιλαμβάνει τους βίαιους απέναντι στους υπόλοιπους ανθρώπους, που τιμωρούνται ευρισκόμενοι εντός ενός βάλτου αίματος που βράζει. Η δεύτερη ομάδα περιλαμβάνει τους βίαιους απέναντι στον εαυτό τους, μεταμορφωμένους σε δέντρα ή κυνηγημένους από άγρια σκυλιά. Τέλος, στην τρίτη ομάδα βρίσκονται οι βίαιοι απέναντι στον Θεό και τη φύση, απομονωμένοι σε μια έρημο φλεγόμενης άμμου όπου μαίνεται μια πύρινη βροχή. (Άσματα ΙΒ΄-ΙΗ΄)
Επεξ/σία από jerry banana

9 ώρες πριν, AtiX είπε

Σόρρυ φίλε μου αλλά δεν έχει καμία σχέση όλο αυτό που γράφεις με την σειρά...

Εχεις ακουσει κατι αλο? Γιατι εχω πορωθει με τη σειρα. 

Στις 27/3/2018 στις 9:36 ΜΜ, 4saken είπε

Ουσιαστικα μονο το Arrow, και μια πολυ παλια με μια ετεροκλητη παρεα που ηταν εγκλωβισμενη σε ενα αμερικανικο χωριο και δεν μπορουσαν να φυγουν ειχε ενα αορατο τοιχος.Πρεπει να αφησα 2-3 επεισοδια, ισως τα δω καποια στιγμη.Arrow δεν ξαναγυρναω ποτε.-

Το wayward pines ; μπααα ακυρο αλλα κάτι μου θυμιζει ... 😕

παρατησα τη δευτερη σεζόν του Westworld , τη masters of sex στη δευτερη ή τριτη δε θυμαμαι, 

2 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Το wayward pines ; μπααα ακυρο αλλα κάτι μου θυμιζει ... 😕

παρατησα τη δευτερη σεζόν του, τη masters of sex στη δευτερη ή τριτη δε θυμαμαι, 

Γιατι Westworld  εχω μια χαρα το βλεπω αν και εχω να δω το επεισοδια 5,6 της 2ης σεζον

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Έχω παρατήσει vickings 3η σεζόν, peaky blinders 3η σεζόν, banshee από πρώτο επεισόδιο, orange is the new black από δεύτερο επεισόδιο, walking dead 2η σεζόν, black sails πρώτα δέκα λεπτά, punisher 2o επεισόδιο και είναι πολλές όπως το arrow, flash κτλ που δεν ξεκινάω καν. Το πρόβλημα κατ εμέ είναι πως έχει πέσει πολύ η ποιότητα σε σχέση με αριστουργηματα του παρελθόντος. Αγαπημένες μου σειρές με σειρά προτεραιότητας : 

1) The sopranos

2) Six feet under 

3) Rome 

4) Wire 

5) True detective season 1

6) Game of thrones 

7) Family guy

* Η πλειονότητα είναι HBO, είχε και θα έχει πάντα τις καλύτερες σειρές κατ εμέ 

Black sails ειναι πολυ καλο ειδικα απο την 2η  σεζον και μετα

σε 10 λεπτα τι προλαβες να δεις

Banshee δεν ειναι καμια ποιοτητα αλλα για κατι πιο χαλαρο  ειναι τουμπανο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...