Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jokerakias είπε

Κάπου εκεί στο izombie σταμάτησα να διαβάζω.

ασχετο αλλα ειναι πολυ καλη σειρα αν σου αρεσει το ειδος

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

ασχετο αλλα ειναι πολυ καλη σειρα αν σου αρεσει το ειδος

Την βλέπω..Είναι μέτρια προς καλή αλλά πολύ μακριά για να συγκριθεί με το BB. Βέβαια άλλο είδος σειρών και άδικη η σύγκριση μεταξύ τους.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, totalius είπε

Αν ηταν   ετσι αγαπητε Fabri θα βλεπαμε μονο σειρες με αυτοτελη επεισοδια πχ csi ncis κτλ. ή αντε το πολυ καμια μινι σειρα των 8 επ. 

Δεν πρότεινα κάποια σειρά με αυτοτελή επεισόδια , αλλά μια σειρά που σου άρεσει από το πρώτο επεισόδιο και δεν περνάς 10 ώρες μπροστά από μια οθόνη ελπίζοντας ότι θα λάβεις ανταμοιβή στην 3η σεζόν. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jokerakias είπε

Την βλέπω..Είναι μέτρια προς καλή αλλά πολύ μακριά για να συγκριθεί με το BB. Βέβαια άλλο είδος σειρών και άδικη η σύγκριση μεταξύ τους.

καλα δε συγκρινεται, απλα σχολιασα για την σειρα, ειναι πολυ αναλαφρη και οντως μετρια προς καλη αλλα βλεπεται πολυ ευχαριστα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jokerakias είπε

Σύγκριση(νομίζω) δεν εκανα εγώ πάντως. 

Όμως από την άλλη , ήθελα να ρωτήσω. Θα την έβλεπες αν δεν λυνόταν ένας φόνος σε κάθε επεισόδιο και δεν υπήρχαν οι υπόλοιπες ιστορίες από πίσω ; Δηλαδή αν έβλεπες μόνο την liv να ψάχνει θεραπεία και να έχει συζυγικα προβλήματα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Legion αρχη 2ης σεζον, american gods στα τελειωματα της 1ης,arrow νομιζω στην 7η σεζον, flash στη 3,legends of tomorow  στη 2η σεζον, fear the walking dead  αρχη 2ης σεζον, gotham στη 3 σεζον στη μεση, better call saul  αρχη 2ης σεζον. 

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
17 ώρες πριν, jerry banana είπε

Legion αρχη 2ης σεζον, american gods στα τελειωματα της 1ης,arrow νομιζω στην 7η σεζον, flash στη 3,legends of tomorow  στη 2η σεζον, fear the walking dead  αρχη 2ης σεζον, gotham στη 3 σεζον στη μεση, better call saul  αρχη 2ης σεζον. 

Αν εξαιρέσουμε την τελευταία σειρά... δεν έχεις αφήσει comic που να μην έχει μεταφερθεί στην tv... 😋

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αν εξαιρέσουμε την τελευταία σειρά... δεν έχεις αφήσει comic που να μην έχει μεταφερθεί στην tv... 😋

Τσαμπα χρονος φιλε δεν αξιζουν τα κομικ γιατι πολυ ακριβως ειναι κομικ δεν πεθαινει κανεις ολοι ανασστενονται κλπ κλπ η εγω μεγαλωσα ή αυτες ειναι χαλια.Επισης εχω δει daredevil και punisher που αυτα αξιζουν σε σχεσση με τα αλλα κομιξ γιατι αυτα εχουν οντως θανατο και ξυλικη τα αλλα μου φενονται για μικρες ηλικιες.

• Like 1
Δημοσ.

The Walking Dead (από το τέλος της τελευταίας σαιζόν - άργησα 3 χρόνια)

Fringe (μέσα 2ης σαιζόν)

The Americans (μέσα 2ης σαιζόν)

Blacklist (μέσα 1ης σαιζόν)

Designated Survivor (είδα 4 επεισόδια μόνο)

Smallville (άντεξα 5 σαιζόν)

Supernatura (άντεξα 1 σαιζόν)

Legion & American Gods (1η σαιζόν είδα - 2η αποκλείεται)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, john1987 είπε

The Walking Dead (από το τέλος της τελευταίας σαιζόν - άργησα 3 χρόνια)

Fringe (μέσα 2ης σαιζόν)

The Americans (μέσα 2ης σαιζόν)

Blacklist (μέσα 1ης σαιζόν)

Designated Survivor (είδα 4 επεισόδια μόνο)

Smallville (άντεξα 5 σαιζόν)

Supernatura (άντεξα 1 σαιζόν)

Legion & American Gods (1η σαιζόν είδα - 2η αποκλείεται)

Συμφωνω με το τελευταιο ειδικα 100% εγω απο αυτα που ειπες το 1 συνεχιζω και βλεπω απο συνηθεια καθαρα γιατι εχει χαλασει,και το supernatural που κατεμε δεν εχει χαλασει καθολου  απο season 1 πια εχει γινει οικογενεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως το  fringe οσοι το παρατησατε,  αν το αρχισετε καπια στιγμη,θα σας αποζημιωσει  .Mιας και ξεφυγε απ το  monster of the week.  και ειχε ενα κυριο στορι,με αποκωρυφομα το φιναλε της τριτης σεζον,που σε αφησε καγκελο 

Επεξ/σία από star12
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, star12 είπε

παντως το  fringe οσοι το παρατησατε,  αν το αρχισετε καπια στιγμη,θα σας αποζημιωσει  .Mιας και ξεφυγε απ το  monster of the week.  και ειχε ενα κυριο στορι,με αποκωρυφομα το φιναλε της τριτης σεζον,που σε αφησε καγκελο 

Δεν το εχω ξεκινήσει  αξιζει? Αυτο το καιρο βλεπω american  horror   story και μου τρωει πολυ χρονο :P

Δημοσ.
9 ώρες πριν, star12 είπε

Είναι το μόνο από όσα έχω παρατήσει που θα το συνέχιζα - απλά νομίζω ότι έχω ξεχάσει αρκετά πράγματα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, john1987 είπε

Είναι το μόνο από όσα έχω παρατήσει που θα το συνέχιζα - απλά νομίζω ότι έχω ξεχάσει αρκετά πράγματα.

αξιζει φουλ να το τελειωσεις, πολυ καλη σειρα που ξεκινησε πολυ χλιαρα, για το ειδος της ειναι πολυ καλη

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εξαιρετικο το fringe, μονο νομιζω στην τελευταια σαιζον μας τα χαλασαν λιγακι που την εκλεισαν στα γρηγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...