najinblue3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, jokerakias είπε Κάπου εκεί στο izombie σταμάτησα να διαβάζω. ασχετο αλλα ειναι πολυ καλη σειρα αν σου αρεσει το ειδος
jokerakias Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 57 λεπτά πριν, najinblue3 είπε ασχετο αλλα ειναι πολυ καλη σειρα αν σου αρεσει το ειδος Την βλέπω..Είναι μέτρια προς καλή αλλά πολύ μακριά για να συγκριθεί με το BB. Βέβαια άλλο είδος σειρών και άδικη η σύγκριση μεταξύ τους.
Fabricated Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, totalius είπε Αν ηταν ετσι αγαπητε Fabri θα βλεπαμε μονο σειρες με αυτοτελη επεισοδια πχ csi ncis κτλ. ή αντε το πολυ καμια μινι σειρα των 8 επ. Δεν πρότεινα κάποια σειρά με αυτοτελή επεισόδια , αλλά μια σειρά που σου άρεσει από το πρώτο επεισόδιο και δεν περνάς 10 ώρες μπροστά από μια οθόνη ελπίζοντας ότι θα λάβεις ανταμοιβή στην 3η σεζόν.
najinblue3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, jokerakias είπε Την βλέπω..Είναι μέτρια προς καλή αλλά πολύ μακριά για να συγκριθεί με το BB. Βέβαια άλλο είδος σειρών και άδικη η σύγκριση μεταξύ τους. καλα δε συγκρινεται, απλα σχολιασα για την σειρα, ειναι πολυ αναλαφρη και οντως μετρια προς καλη αλλα βλεπεται πολυ ευχαριστα
Fabricated Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, jokerakias είπε Την βλέπω..Είναι μέτρια προς καλή αλλά πολύ μακριά για να συγκριθεί με το BB. Βέβαια άλλο είδος σειρών και άδικη η σύγκριση μεταξύ τους. Σύγκριση(νομίζω) δεν εκανα εγώ πάντως. Όμως από την άλλη , ήθελα να ρωτήσω. Θα την έβλεπες αν δεν λυνόταν ένας φόνος σε κάθε επεισόδιο και δεν υπήρχαν οι υπόλοιπες ιστορίες από πίσω ; Δηλαδή αν έβλεπες μόνο την liv να ψάχνει θεραπεία και να έχει συζυγικα προβλήματα ;
jerry banana Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Legion αρχη 2ης σεζον, american gods στα τελειωματα της 1ης,arrow νομιζω στην 7η σεζον, flash στη 3,legends of tomorow στη 2η σεζον, fear the walking dead αρχη 2ης σεζον, gotham στη 3 σεζον στη μεση, better call saul αρχη 2ης σεζον. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από jerry banana
AtiX Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, jerry banana είπε Legion αρχη 2ης σεζον, american gods στα τελειωματα της 1ης,arrow νομιζω στην 7η σεζον, flash στη 3,legends of tomorow στη 2η σεζον, fear the walking dead αρχη 2ης σεζον, gotham στη 3 σεζον στη μεση, better call saul αρχη 2ης σεζον. Αν εξαιρέσουμε την τελευταία σειρά... δεν έχεις αφήσει comic που να μην έχει μεταφερθεί στην tv... 😋
jerry banana Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 52 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν εξαιρέσουμε την τελευταία σειρά... δεν έχεις αφήσει comic που να μην έχει μεταφερθεί στην tv... 😋 Τσαμπα χρονος φιλε δεν αξιζουν τα κομικ γιατι πολυ ακριβως ειναι κομικ δεν πεθαινει κανεις ολοι ανασστενονται κλπ κλπ η εγω μεγαλωσα ή αυτες ειναι χαλια.Επισης εχω δει daredevil και punisher που αυτα αξιζουν σε σχεσση με τα αλλα κομιξ γιατι αυτα εχουν οντως θανατο και ξυλικη τα αλλα μου φενονται για μικρες ηλικιες. 1
john1987 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 The Walking Dead (από το τέλος της τελευταίας σαιζόν - άργησα 3 χρόνια) Fringe (μέσα 2ης σαιζόν) The Americans (μέσα 2ης σαιζόν) Blacklist (μέσα 1ης σαιζόν) Designated Survivor (είδα 4 επεισόδια μόνο) Smallville (άντεξα 5 σαιζόν) Supernatura (άντεξα 1 σαιζόν) Legion & American Gods (1η σαιζόν είδα - 2η αποκλείεται)
jerry banana Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, john1987 είπε The Walking Dead (από το τέλος της τελευταίας σαιζόν - άργησα 3 χρόνια) Fringe (μέσα 2ης σαιζόν) The Americans (μέσα 2ης σαιζόν) Blacklist (μέσα 1ης σαιζόν) Designated Survivor (είδα 4 επεισόδια μόνο) Smallville (άντεξα 5 σαιζόν) Supernatura (άντεξα 1 σαιζόν) Legion & American Gods (1η σαιζόν είδα - 2η αποκλείεται) Συμφωνω με το τελευταιο ειδικα 100% εγω απο αυτα που ειπες το 1 συνεχιζω και βλεπω απο συνηθεια καθαρα γιατι εχει χαλασει,και το supernatural που κατεμε δεν εχει χαλασει καθολου απο season 1 πια εχει γινει οικογενεια.
star12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) παντως το fringe οσοι το παρατησατε, αν το αρχισετε καπια στιγμη,θα σας αποζημιωσει .Mιας και ξεφυγε απ το monster of the week. και ειχε ενα κυριο στορι,με αποκωρυφομα το φιναλε της τριτης σεζον,που σε αφησε καγκελο Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από star12 1
jerry banana Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, star12 είπε παντως το fringe οσοι το παρατησατε, αν το αρχισετε καπια στιγμη,θα σας αποζημιωσει .Mιας και ξεφυγε απ το monster of the week. και ειχε ενα κυριο στορι,με αποκωρυφομα το φιναλε της τριτης σεζον,που σε αφησε καγκελο Δεν το εχω ξεκινήσει αξιζει? Αυτο το καιρο βλεπω american horror story και μου τρωει πολυ χρονο
john1987 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, star12 είπε παντως το fringe οσοι το παρατησατε, αν το αρχισετε καπια στιγμη,θα σας αποζημιωσει .Mιας και ξεφυγε απ το monster of the week. και ειχε ενα κυριο στορι,με αποκωρυφομα το φιναλε της τριτης σεζον,που σε αφησε καγκελο Είναι το μόνο από όσα έχω παρατήσει που θα το συνέχιζα - απλά νομίζω ότι έχω ξεχάσει αρκετά πράγματα.
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 39 λεπτά πριν, john1987 είπε Είναι το μόνο από όσα έχω παρατήσει που θα το συνέχιζα - απλά νομίζω ότι έχω ξεχάσει αρκετά πράγματα. αξιζει φουλ να το τελειωσεις, πολυ καλη σειρα που ξεκινησε πολυ χλιαρα, για το ειδος της ειναι πολυ καλη
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Εξαιρετικο το fringe, μονο νομιζω στην τελευταια σαιζον μας τα χαλασαν λιγακι που την εκλεισαν στα γρηγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα