tsf Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Και δεν πάω να αγοράσω μια σκέτη Porsche τώρα που τις σκοτώνουν.. Θα δώσω κάτι παραπάνω αλλά νομίζω αξίζει την διαφορά. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από tsf
manolinio11 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στις 28/3/2018 στις 1:35 ΠΜ, Marduk1 είπε Ελεοςςς!Τι αλλο θα δουμε!πολυ εχετε καβαλησει το καλαμι εκει στην κινα!προσπαθητε με οτι σας κατεβει με τυπου καμερες 40mp να χτυπησετε samsung και apple.με 408 ppi και οθονη κατω των αναλογιων που πατε ρεεεεε.ακομα και το bluetooth σας 4.2 το εχετε.φτιαξτε εκεινο το mui που ειναι δεν ξερω και εγω τι και βαλτε και καμια οθονη 2k ! κι ομως αυτη η καμερουλα ειναι νουμερο 1 αυτη τη στιγμη και λεγε εσυ οτι σου κατεβει.. οσο για την αναλυση, μη ψαχνεις ψυλους στ αχυρα.. σε αυτες τις ιντσες δεν υπαρχει διαφορα, ψυχολογικο ειναι πιο πολυ..
Marduk1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, manolinio11 είπε κι ομως αυτη η καμερουλα ειναι νουμερο 1 αυτη τη στιγμη και λεγε εσυ οτι σου κατεβει.. οσο για την αναλυση, μη ψαχνεις ψυλους στ αχυρα.. σε αυτες τις ιντσες δεν υπαρχει διαφορα, ψυχολογικο ειναι πιο πολυ.. Βιαζεσαιι ...πολυ βιαζεσαι.κατσε να την δουμε πρωτα.!το οτι εβαλε 40 mp δεν λεει κατι.την καλυτερη φωτο pixel 2 με s9+ ειναι οτι καλυτερο
angelos82 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Θα έπρεπε να το συμπεριλάβει η Porsche στο αυτοκίνητο σαν "το κλειδί του", να έχει λειτουργίες Unlock Doors/Start Engine-Stop Engine, Πρόγραμμα Sport/Race κτλ Όλα να ενεργοποιούνται μέσω του τηλεφώνου...Έτσι θα άξιζε το Porsche Design...
manolinio11 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, Marduk1 είπε Βιαζεσαιι ...πολυ βιαζεσαι.κατσε να την δουμε πρωτα.!το οτι εβαλε 40 mp δεν λεει κατι.την καλυτερη φωτο pixel 2 με s9+ ειναι οτι καλυτερο ειδη το mate 10 pro σε πολλα σημεια περναει και τα 2 που ανεφερες.. εννοειτε βεβαια οτι δε κρινω μονο απο τη κριση ενος youtuber αλλα εχω κανει τις συγκρισεις μονος μου και σε ενημερωνω οτι ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους.. σε αλλα κερδιζει σε αλλα χανει.. οποτε μη βιαζεσαι εσυ μαλλον γιατι εαν κρινω απο τα αποτελεσματα του mate pro τοτε το p20 μαλλον ξεφευγει ανετα
Marduk1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) To mate 10 pro δεν ξεπερναει καν το s8 plus ποσο μαλλον με τον αισθητηρα sony imx333 που εχει το μοντελο με.τον snapdragon.επειδη εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μ u11,v30,s8 plus,note 8,pixel 2.οι κινεζοι εχουν ενα κακο πραγμα..κλεβουν απο samsung,κλεβουν απο apple, αυτο θα του γυριζει μπουμερανγκ καποια στιγμη η samsung εχει τεχνολογια πολυ προηγμενη οπως και η apple .το λογισμικο τους ειναι πολυ καλογραμμενο και με την καμερα συνεργαζεται αψογα.το mui σκοτωνει τα huawei,γι αυτο και πασχουν σε software.ποση διαφορα να δεις απο το s9 plus στο 20 pro.?10/10 θα βγουν αριστες στα samsung.εχει τοσο ακαριεαιο focus!να σου δειξω φωτο απο το u11 θα τρελαθεις!το dxo μετραει συνολικο σκορ.δεν περιμενα να βγει το dxo marc για να μου πει οτι το s9 plus θα εχει την καλυτερη καμερα..ξερουμε οτι θα την εβγαζε γιατι εχει ονομα φιλε οπως τοσα χρονια βρισκεται στην κορυφη και ειναι αξια ο βασιλιας το οθονων και οχι μονο! https://www.forbes.com/sites/bensin/2018/03/27/camera-shootout-huawei-p20-pro-vs-iphone-x/#4f7e4dea5d33 Σιγα σιγα βγαινουν και αλλα δν ξερω καν αν θα φτασει το X Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Marduk1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα