Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, VChris είπε

Έχει στρογγυλεμένη, αεροδυναμική οθόνη και άμα σου πέσει κάτω φτάνει τα 100 μέτρα μακριά σε χρόνο ρεκόρ:lol:

Πεθαίνω να δω ψωνάρα κάτοχο του να κοιτάζει απαξιωτικά τον διπλανό του που έχει φτηνιάρικο iPhone X:lol:

Εγώ και με το με το 3310 απαξιωτικά τους κοιτάζω έτσι κι αλλιώς 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Εγω που εχω yugo μπορω να το παρω???

Ανετα. 

Απλά κολλάς στο τζάμι το αυτοκόλλητο που λέει το άλλο μου αυτοκίνητο είναι Πόρσε μαζί το σηματάκι της Huawei. Αν και θα σε σνομπάρουν οι άλλοι που έχουν κολλήσει το μηλαρακι 

• Like 2
Δημοσ.

Αν και είναι πολύ ωραία συσκευή η τιμη είναι απαγορευτικη προσωπικά έτσι θα ήθελα να ήταν το p20 pro αναμένουμε το mate 11 pro που από όσα ακούγονται θα είναι ακόμη ποιο δυνατό. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Marduk1 είπε

Ελεοςςς!Τι αλλο θα δουμε!πολυ εχετε καβαλησει το καλαμι εκει στην κινα!προσπαθητε με οτι σας κατεβει με τυπου καμερες 40mp να χτυπησετε samsung και apple.με 408 ppi και οθονη κατω των αναλογιων που πατε ρεεεεε.ακομα και το bluetooth σας 4.2 το εχετε.φτιαξτε εκεινο το mui που ειναι δεν ξερω και εγω τι και βαλτε και καμια οθονη 2k !

Έτσι! Το φοβερο βεβαια ειναι οτι αν πεις το αυτονοητο οτι apple samsung > china εισαι και θυμα του marketing και "καλααα αστα, αυτα ειναι για ψαγμενους " κλπ.

Το bluetooth 4.2 μου χτυπησε και εμενα πολυ ασχημα .

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dali13gr είπε

Δεν είναι P20 Series, Mate Series είναι. Just saying.

Δηλαδή αν το P series πλησίασε το εννιακοσάρι, το επόμενο Mate series να το περιμένουμε στο χιλαρικάκι; 

Δημοσ.

Κάπου στη Νίκαια... ένας κάγκουρας γελάει, καθώς θαυμάζει το "κολοφτιαγμένο" του Saxo και απολαμβάνει το Frappeδάκι του, στην βεράντα! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με χαλάει που γράφει το brand μπροστά,  αλλιώς θα χτυπαγα 2, για μενα και τη γυναικα μου:rolleyes:

Επεξ/σία από mesolouri
Δημοσ.
Στις 27/3/2018 στις 9:04 ΜΜ, stelios18120 είπε

Αν είσαι real moneymaker παίρνεις vertu με 15.000€ :P :P

Last year αυτά.
Αυτή χρεωκόπησε πέρσι ή πρόπερσι αν θυμάμαι καλά. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...