Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγείλτε μου 2 ρε να έχω καβάτζα σε περίπτωση που χρειαστεί να στείλω το ένα για service!

2 χιλιάρικα για κινητό... Να δούμε τι άλλο θα διαβάζουμε...

8 λεπτά πριν, efo355 είπε

Τωρα τι σχέση έχει ο όρος rs με τα κινητά με ξεπερνάει....

Αναπτήρα σαν το Yugo Turbo.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, adi32 είπε

Κινέζικη Πόρσε? 

παίζει και τις Πόρσε να τις φτιάχνουν εκεί πλέονB)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, VChris είπε

Έχει στρογγυλεμένη, αεροδυναμική οθόνη και άμα σου πέσει κάτω φτάνει τα 100 μέτρα μακριά σε χρόνο ρεκόρ:lol:

Πεθαίνω να δω ψωνάρα κάτοχο του να κοιτάζει απαξιωτικά τον διπλανό του που έχει φτηνιάρικο iPhone X:lol:

Apple βγάλε άμεσα iPhone X 24K!

Δημοσ.

Ω ρε θα ρίξει κλάμα η Apple στην Κίνα.

12 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Εγω που εχω yugo μπορω να το παρω???

Πουλάς το Yugo παίρνεις τη θήκη του...:D

• Like 2
Δημοσ.

Porche αποκλειστικά στην Κίνα... τι άλλο θα ακούσουμε.. αποκλειστικά στο dubai έπρεπε να το έχουν ... και εν τω μεταξύ "μάλλον" έχουν αρχίσει να βλέπουν με στραβά μάτια το notch και το αφαίρεσαν από την ακριβή τους έκδοση.. πολύ γέλιο.. θα δείτε που σε λίγο καιρό όλα τα φτηνά θα έχουν notch και τα ακριβά δεν θα έχουν. Τα 512GB και τα 2κ+ είναι ένα άλλο πείραμα και όποιος τσιμπήσει...

Πάντως όμορφο και πρωτότυπο η αλήθεια να λέγεται. 

Δημοσ.

Θα το αγόραζα άλλα κόπηκαν οι επιδοτήσεις στο Χωριό μου και πλέον ούτε το Cayen δεν μπορώ να συντηρησω.  Θα δούμε απο του χρόνου μήπως οι κακοί Ευρωπαίοι μου δώσουν καμία 100.000 ευρό για καλλιέργεια σαλιγκάρια και πάρω και κινητό και αμάξι.

4 λεπτά πριν, possiz είπε

Για τα κορόιδα με λεφτά.

Για να έχουν τόσα λεφτά η δεν ειναι κορόιδα η είναι τυχεροί. 

• Like 2
Δημοσ.

Το P20 pro οπως θα επρεπε να βγει με amoled οθονη,χωρις ηλιθια notch κτλ....και με 3πλασια τιμη επειδη κοτσαραμε ενα Porsche στο ονομα.Δεν πειραζει θα περιμενουμε το mate 11 που θα τα εχει ολα αυτα στο 1/3 της τιμης.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agony είπε

Για να έχουν τόσα λεφτά η δεν ειναι κορόιδα η είναι τυχεροί. 

Κορόιδα με λεφτά δεν ξέρεις ε? Θα μάθεις κάποτε.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, possiz είπε

Κορόιδα με λεφτά δεν ξέρεις ε? Θα μάθεις κάποτε.

Ξέρω πολλά κορόιδα  ζηλιαριδες και κομπλεξικόυς χωρίς λεφτά που τους φταίνε όσοι έχουν λεφτά. Για την ακρίβεια πριν λίγο γνώρισα και άλλον έναν. 

• Like 4
Δημοσ.

Τουλάχιστον έχει σοβαρές σχεδιαστικές διαφορές από το pro, κάτι είναι και αυτό.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί βρίζουμε το κινητό που κοστίζει τόσο και όχι την GT2 πχ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελεοςςς!Τι αλλο θα δουμε!πολυ εχετε καβαλησει το καλαμι εκει στην κινα!προσπαθητε με οτι σας κατεβει με τυπου καμερες 40mp να χτυπησετε samsung και apple.με 408 ppi και οθονη κατω των αναλογιων που πατε ρεεεεε.ακομα και το bluetooth σας 4.2 το εχετε.φτιαξτε εκεινο το mui που ειναι δεν ξερω και εγω τι και βαλτε και καμια οθονη 2k !

Επεξ/σία από Marduk1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...