masvidal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα στην υπέροχη ομάδα. Αγόρασα πρίν 7-8 μήνες ένα Lenovo v110 με Intel Celeron στα 1.1 Ghz και 4GB RAM χωρίς λειτουργικό.Μου πέρασε ένας φίλος τα Win10 (32bit) και απο τον πρώτο καιρό έβλεπα οτι το μηχάνημα ψιλοαργούσε (λογικό ίσως λόγω επεξεργαστή ;;;;). Εδώ και 2-3 μήνες όμως η κατάσταση είναι απελπιστικά αργή !!! Π.χ. για να ανοίξει το Chrome κάνει 20-25 δευτερόλεπτα,τα παιγνίδια στο facebook (candy crush saga πχ) παίζονται διακοπτόμενα,και γενικά ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θες να κάνεις είναι πολύ αργό !!! Έχω επάνω AVG ,κάνω τακτικά καθαρισμό με ccleaner και έχω καταργήσει απο την εκκίνηση του υπολογιστή τις περισσότερες διεργασίες.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω !!! Θα εκτιμούσα πολύ την γνώμη σας παιδιά,σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
ss13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Για να μη τα γράφω πάλι , κάνε ό,τι λέω στο μήνυμα που πας με Intel Celeron στα 1.1 Ghz και 4GB RAM να τρέξεις παιχνίδια ( φιλικά ) ; Το Avg είναι μαρτύριο για να το βγάλεις , κατέβασε και τρεξε αυτό https://www.avg.com/en-us/utilities (AVG_Remover.exe) ελπίζω να είσαι τυχερός και να απεγκατασταθεί , υπάρχουν πολλά Free Antivirus που είναι αρκετά καλύτερα από το Avg , όπως αυτο https://www.avira.com/en/free-antivirus-windows
masvidal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Σχετικά με τα παιγνίδια,μην νομίζεις,που και που παίζω το συγκεκριμένο και τίποτε παραπέρα.Βλέπω ότι κάνεις ιδιαίτερη αναφορά στο AVG.Θα δοκιμάσω να το βγάλω αν και ομολογώ ότι με έχει βολέψει αρκετά. Αξίζει να δοκιμάσω πάντως.Να είσαι καλά !!!
ss13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, masvidal είπε Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Σχετικά με τα παιγνίδια,μην νομίζεις,που και που παίζω το συγκεκριμένο και τίποτε παραπέρα.Βλέπω ότι κάνεις ιδιαίτερη αναφορά στο AVG.Θα δοκιμάσω να το βγάλω αν και ομολογώ ότι με έχει βολέψει αρκετά. Αξίζει να δοκιμάσω πάντως.Να είσαι καλά !!! Αν σε βολεύει άστο , αλλά γενικά δεν προτείνεται σαν η καλύτερη λύση αν δεις αναφορές στο Google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα