Havik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Έκανα αναζήτηση στο google «συνήγορο του καταναλωτή» και το πρώτο link όταν πάω να το ανοίξω με πετάει σε ένα άσχετο site , is it me or ;
ss13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα Μάλλον θέλει εγκατάσταση το ublock Origin https://www.google.gr/search?q=ublock+origin&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&dcr=0&ei=mWa6WozTD4P2UtmLtOAE Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από ss13
georgeγ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Havik είπε Έκανα αναζήτηση στο google «συνήγορο του καταναλωτή» και το πρώτο link όταν πάω να το ανοίξω με πετάει σε ένα άσχετο site , is it me or ; το δοκιμασα και εγω και με ανακατευθυνει και εμενα χακαριστηκε ο συνηγορος του καταναλωτη? edit αν πατησεις hellenic consumer οντως σε ανακατευθυνει αν πατησεις απο κατω συνηγορος του καταναλωτη σε παει στο σωστο σαν να τα εμπλεξε η google μου φαινεται...περιεργη φαση Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από georgeγ 1
Havik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Κάνω scan με το SpyHunter βρήκε κάτι ύποπτο, το kaspersky και SUPERAntiSpyware δεν βρήκαν τίποτα, το αφαίρεσα αλλά δεν άλλαξε κάτι, αρχικά, μόλις είδα το αρχείο νόμιζα ότι κατέβηκε μαζί με το update του ublock (έκανε πρίν λίγο)… well δεν ξέρω, το αρχείο το ανέβασα σε online AV scanners δεν βρήκαν κάτι. Αν ανοίξω το link http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html ανοίγει κανονικά.
georgeγ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ρε φιλε δεν εχει προβλημα ο υπολογιστης σου αφου και εμενα το ιδιο κανει αδικως ψαχνεσαι με scan EDIT apo περειεργεια το εψαξα λιγο το θεμα και βλεπω οτι η ανακατευθυνση σε παει στο επισημο site της adidas...δεν προκειται για καποια ψευτικη σελιδα αλλα για την επισημη αρα? ο συνηγορος του καταναλωτη εχει βαλει διαφημηση της adidas? Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από georgeγ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα