Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά πήρα το redmi note 4 και καθότι προερχόμενος από  mini κινητο, τα εχω βρει σκουρα στο θεμα του χειρισμου. 

στο ενα χέρι δε γίνεται να το χειριστω . 

ειναι τελειο σε ολα του, αλλα το πλατος(76mm) του μου φαινεται μεγαλο. 

πιστευετε συνηθίζεται;

αν πήγαινα σε 5ιντσο παλι θα ηταν δυσκολος ο χειρισμός στο ενα χέρι; 

υγ: ετσι μου ρχεται να το πουλησω και να παρω το redmi 4x (όχι το note) ή κανα j5 

Δημοσ.

Όσο μικρότερο είναι το κινητό τόσο ευκολότερη η χρήση του με το ένα χέρι! Εγώ έχω το Samsung Α5 (2016) με οθόνη 5,2 και πάλι με δυσκολεύει με το ένα χέρι. Με 5ιντσο θα είσαι καλύτερα σε αυτό το θέμα αλλά και πάλι δεν είναι απόλυτο. Ανάλογα το χέρι κιόλας. Δηλαδή αν έχεις μεγάλα δάχτυλα θα είσαι εντάξει. Πριν αγοράσεις (η παραγγείλεις) ένα κινητό, πήγαινε σε ένα κατάστημα που το έχει να το δοκιμάσεις να δεις πως σου κάθεται στο χέρι. Για μένα οι μεγάλες οθόνες δεν είναι πρόβλημα ας πούμε. 

Δημοσ.

ισως να κανω σα μωρό κι εγω,  αλλα πηγα απο 4.3" σε 5.5" και οπως καταλαβαίνετε η διαφορα είναι χαοτική 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, redykt είπε

ισως να κανω σα μωρό κι εγω,  αλλα πηγα απο 4.3" σε 5.5" και οπως καταλαβαίνετε η διαφορα είναι χαοτική 

δες στις αγγελίες το Α3 2017 στα 149€ έπαιζε στον Γερμανό

Δημοσ.
8 ώρες πριν, redykt είπε

παιδιά πήρα το redmi note 4 και καθότι προερχόμενος από  mini κινητο, τα εχω βρει σκουρα στο θεμα του χειρισμου. 

στο ενα χέρι δε γίνεται να το χειριστω . 

ειναι τελειο σε ολα του, αλλα το πλατος(76mm) του μου φαινεται μεγαλο. 

πιστευετε συνηθίζεται;

αν πήγαινα σε 5ιντσο παλι θα ηταν δυσκολος ο χειρισμός στο ενα χέρι; 

υγ: ετσι μου ρχεται να το πουλησω και να παρω το redmi 4x (όχι το note) ή κανα j5 

Αν κατάλαβα αγόρασες κινητό με τη γνωστή φιλοσοφία: "πάρε χασάπη λεφτά και δως μου κρέας".

Το αν έχεις μικρή παλάμη ή όχι δύσκολο να το γνωρίζουμε εξ αποστάσεως.

Θα το συνηθίσεις αν το δουλέψεις λίγο ακόμα αλλιώς μείνε σε "mini κινητο" πάλι.

Δημοσ.

η παλαμη μου ειναι μετρια θα ελεγα. 

το αγορασα με τη λογικη του vfm, που οντως ειναι,  αλλα δεν εδωσα σημασια στο μεγεθος.  στο youtube φαινοταν ενα κανονικο κινητο.

anyway συνηθεια είναι λογικα :)

Δημοσ.

Κοίτα να το συνηθίσεις.

Η αγορά είναι περιορισμένη στις μικρές ιντζες ενώ από 5,5 και πάνω υπάρχουν ευκαιρίες πραγματικές..... δυστυχώς.

Κάτοχος ενός z5c τα απόλυτα εργαλεία χεριού αλλααααααα;

Τιμές ναυαρχίδας,δε νομίζω Τάκη για επόμενο!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...