Προς το περιεχόμενο

Suunto ή Garmin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες! 

Η ερώτηση μου και ο προβληματισμός μου είναι Suunto ή Garmin και πιο συγκεκριμένα Suunto Spartan Sport Wrist HR ή Garmin forerunner 735xt. 

Το τελευταίο διάστημα φοράω το Suunto Core Black από το οποίο έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Ωστόσο θα ήθελα να μεταβώ σε ένα πιο αθλητικό-δρομικο ρολόι. 

Εχω διαβάσει αρκετά και για τα 2 ρολόγια αλλά είμαι σε δίλλημα. Σκέφτομαι το Garmin σαν αλλαγή, αλλά επειδή το κόστος και των 2 ρολογιών είναι μεγάλο δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο. 

Οποτε τι μου προτείνετε; (Δεκτικός και σε αλλά μοντέλα στην ίδια κατηγορία)

Ευχαριστω για την απάντηση σας, εξαρχής. 

Δημοσ.

Τα garmin σαν ρολόγια για αθλητισμό ή δραστηριοτητων είναι πολλή ανώτερα και σε εφαρμογή παρακολουθησεις και  σε μπαταριά, εγώ έχω το fenix 5 και έχω πάθει πλάκα.

Να φανταστείς ότι έχω και Suunto βέβαια όχι για δραστηριοτητες άλλα πυξίδες και αλτημετρο λόγο επαγγέλματος , παρόλο που είναι ωραία σαν εμφάνιση , όταν πήγα στο  Αφγανιστάν και γύρισα πήγα να του κάνω σερβεις και ο ρολογάς μόνο που δεν με ερβισε μου είπε γιατί έχει τόση σκόνη μέσα το ρολόι έχει ταλαιπωρηθεί ,  δεν του έκανα τίποτα παραπάνω από το να  το φοράω σπασίματα και γδαρσίματα δεν είχε και από μπαταριά μόνο 6 μήνες. (αυτά μόνο πληροφοριακά στα λες αφού έχεις και εσύ Suunto) το παν βέβαια είναι τη σου αρέσει εσένα.

Δημοσ.
Στις 4/4/2018 στις 5:43 ΠΜ, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε

Τα garmin σαν ρολόγια για αθλητισμό ή δραστηριοτητων είναι πολλή ανώτερα και σε εφαρμογή παρακολουθησεις και  σε μπαταριά, εγώ έχω το fenix 5 και έχω πάθει πλάκα.

Να φανταστείς ότι έχω και Suunto βέβαια όχι για δραστηριοτητες άλλα πυξίδες και αλτημετρο λόγο επαγγέλματος , παρόλο που είναι ωραία σαν εμφάνιση , όταν πήγα στο  Αφγανιστάν και γύρισα πήγα να του κάνω σερβεις και ο ρολογάς μόνο που δεν με ερβισε μου είπε γιατί έχει τόση σκόνη μέσα το ρολόι έχει ταλαιπωρηθεί ,  δεν του έκανα τίποτα παραπάνω από το να  το φοράω σπασίματα και γδαρσίματα δεν είχε και από μπαταριά μόνο 6 μήνες. (αυτά μόνο πληροφοριακά στα λες αφού έχεις και εσύ Suunto) το παν βέβαια είναι τη σου αρέσει εσένα.

Και εμένα το Suunto με βολεύει αρκετά στο επάγγελμα αλλα θέλω ένα πιο δρομικό-αθλητικό ρολοι . Νομίζω έχω καταλήξει στο Forerunner 935 της garmin. 

Σε αυτα το ρολόγια απο έω καταλάβει, ειναι θέμα γούστου. Τα έχουν όλα. Είναι τρομερά και τα 2. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παρηγγελα σημερα αυτο που ειναι στη φωτο....ελπιζω να εκανα σωστη  επιλογη

Screenshot_2018-04-13-13-58-15.jpg.2e47011e1699735794efc575b9f9be40.jpg

Screenshot_2018-04-12-18-56-03.jpg

Screenshot_2018-04-12-19-04-08.jpg

Επεξ/σία από apple2009
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή θα αγοράσω το garmin fenix 5x

https://www.skroutz.gr/s/10777199/Garmin-Fenix-5X-Slate-Gray-Sapphire-with-Metal-Band.html

Με το μεταλλικό λουράκι,διάβασα ότι "επηρεάζει" το gps.

Ισχυει;;

Επισεις υπάρχει λουράκι τιτανίου,μήπως είναι καλύτερο να βάλω αυτό;

(Επισεις αν υπάρχει κάτι καλύτερο,η καμία καλύτερη πρόταση,σε τέτοιο στυλ ρίξτε μια πρόταση)

Επεξ/σία από stelios18120

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...