Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο κοστολογείται πάνω κάτω:
a) ένα eshop?
B) Ένα static website σε Wordpress, φόρμα επικοινωνίας, 3-5 σελίδες με παρουσίαση επαγγελματία/καταστήματος.
c) Social Media Integration σε κάθε τυπου σελίδα είτε είναι WordPress είτε eShop κτλ
d) Διαφήμιση επαγγελματία/καταστήματος στα social media.
e) Website Hosting και συντήρηση τον μήνα

Θέλω να μάθω πάνω κάτω που κυμαίνονται οι τιμές στην αγορά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Στις 3/27/2018 στις 3:24 ΜΜ, MariosX είπε

Πόσο κοστολογείται πάνω κάτω:
a) ένα eshop?
B) Ένα static website σε Wordpress, φόρμα επικοινωνίας, 3-5 σελίδες με παρουσίαση επαγγελματία/καταστήματος.
c) Social Media Integration σε κάθε τυπου σελίδα είτε είναι WordPress είτε eShop κτλ
d) Διαφήμιση επαγγελματία/καταστήματος στα social media.
e) Website Hosting και συντήρηση τον μήνα

Θέλω να μάθω πάνω κάτω που κυμαίνονται οι τιμές στην αγορά.

Ευχαριστώ.

Κοιτα σαν να ανοιξες το κουτι της πανδωρας :D.

Ολα εξαρτουνται απο αν στο κάνει μια εταιρία. Τι εταιρία και πια ειναι στον χώρο.

Αν στο κάνει κάποιος "μαυρα" πχ ενα παλικαρι εκτος δουλειας ή ενας φοιτητης τοτε θα το κάνεις πολυ οικονομικά.

Βεβαια είναι και η ποιότητα.

Πχ Ένα static website σε Wordpress, φόρμα επικοινωνίας, 3-5 σελίδες με παρουσίαση επαγγελματία/καταστήματος.

Σαν "μαυρο" freelance μπορεις να βρεις μια τιμή στα 250€ με host, domain, κατασκευη.

Μια εταιρία θα σου πάρει πολλά παραπάνω.

Τωρα ένα eshop το οποιο θέλει πολλα πραγματα και ωρες επισης ακομη και 'μαυρα' θα το πληρώσεις καλα.

Ελπίζω να καταλαβες τι εννοω.

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να συμπληρώσω την απάντηση του antonisem.

α) Πρέπει πρώτα να καταλήξεις σε πλατφόρμα: woo commerce, magento, Shopify, zen cart,... είναι πολλά.
Πόσο μεγάλο θα είναι, σχετικά με τα προϊόντα. Θα σου έλεγα τουλάχιστον 1000 +. Φυσικά η τιμή είναι σχετική.

β)

1 ώρα πριν, antonisem είπε

Ένα static website σε Wordpress, φόρμα επικοινωνίας, 3-5 σελίδες με παρουσίαση επαγγελματία/καταστήματος.

γ) Και αν είναι σε nodejs ή κάποιο περίεργο framework ή ακόμα χειρότερα σε custom framework? Εδώ έχει να κάνει με τις τεχνολογίες που γνωρίζεις και αν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να κάνεις πράγματα. 1200, 1500 ??, περισσότερα? ποια social media? τι api παρέχουν?

δ) Και εδώ είναι σχετικό. Θα κάνει ανάλυση CEO? ξεκίνα από 1000 και ανέβενε.

ε) Δεν θα σου έλεγα το μήνα ,αλλά το έτος. Γιατί, δε θα έχεις να ασχολείσαι κάθε μήνα με αυτό. Αλλά μια φορά να γίνει κάτι στραβό, θα φας αρκετές ώρες. Οπότε αυτό εξαρτάται από το α).

Σε όλα τα παραπάνω να θυμάσαι ότι για τα περισσότερα θέλεις έναν καλό γραφίστα και σκέψουν τι γίνετε με το gdpr, με κάθε επιφύλαξη δε νομίζω οι eshop πλατφόρμες να έχουν κάνει τίποτα, out of the box.

Σε μπέρδεψα, αλλά ίσως και να έπρεπε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το CEO ειδικά σίγουρα τον μπέρδεψες.

Δεν είναι τίποτα σίγουρο ούτε καν σαν εύρος τιμών. Ο καθένας χρεώνει όσο πιστεύει. 9/10 θα βρεθεί κάποιος που θα το κάνει σε τιμή χώμα αλλά και πάλι το πιθανότερο είναιμετά απόλίγο καιρό ο πελάτης να παρακαλάει τον ακριβότερο.

Επεξ/σία από opoiosdipote
Δημοσ.

Οχι δεν με μπερδέψατε καθολου.

Ειχα ανοίξει παλαιότερα eshop με opencart σε μαγαζί που δούλευα και αναγκάστηκα είχα μαθει για SEO, Keywords, Meta Tags και τα χα διαβάσει παρά πολύ καλά καθώς επίσης έλεγχα τακτικά αν κάνω Google Αναζητήσεις αν θα είμαι στα πρώτα αποτελέσματα

(από διάφορες συσκευές και Incognito mode)

Το θέμα είναι όλα τα έμαθα μόνος μου και ο μισθός ήταν κακός για τέτοιες δουλειές (475 καθαρά) και λέω εφόσον γνωρίζω από αυτά και δεν μπορώ να δουλεύω σταθερό ωράριο γιατί να μην δουλεύω οτι ώρες θέλω και από την στιγμή που είμαι κοινωνικός εχω και πελάτες.

Το πρόβλημα μου είναι καθαρά το κοστολογιο.

Node.js δεν ξέρω, απλά το έχω άκουστα.

Αλλά ξέρω να φτιάχνω σελίδες/eShops με WordPress/joomla/phpbb/opencart/Blogspot και αλλες πλατφόρμες CMS να βάζω themes/templates/addons/plugins να πειράζω λίγο τον κώδικα σε html/css/php με Google Analytics και Anti-Spam.

Αλλα node.js δεν ξέρω.

Δημοσ.

Εγώ θα απαντήσω μόνο σε μια ερώτηση…

Πόσο κοστίζει ένα eshop...

Κάποιοι λένε από 100 ευρώ … νομίζω έχω δει και από 99 ευρώ αλλά μάλλον δεν κάνουν καλή δουλειά.

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα μαγαζί με βιτρίνα (ή χωρίς βιτρίνα) ; Ε κάπως έτσι κοστίζει και ένα eshop. Ένα eshop είναι ένα κανονικό κατάστημα και όχι η προσωπική σελίδα κάποιου που ανεβάζει το πώς πέρασε την ημέρα του.

Προσωπικά θα σου έλεγα από 3000 μέχρι και 6ψηφιο νούμερο. Ποιος θα πληρώσει τόσα χρήματα για eshop όταν ο φοιτητής της γειτονίας ή το τοπικό ιχθυοπωλείο διαφημίζει με 99 ευρώ ;

Αυτός που πραγματικά είναι επιχειρηματίας και θέλει να κάνει στα σοβαρά τη δουλειά του με μια σοβαρή, αξιόπιστη και εξειδικευμένη εταιρία...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...