Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα . Εχω ενα θεματάκι τωρα που μετακομισα, εχω συνδεση το πι σι ολα οκ και εχω τραβήξει ρευμα με πολυμπριζο το οποιο εχω συνδεσει κατω απο τον διακοπτη του μπανιου οποτε λοιπον κλεισω το φως του μπανιου η θα μου ανοιγοκλείσει η οθονη η θα τρεμοπαιξει τι παιζει; και αν θα εχω προβλημα με τον πυργο μη μου καψει τπτ. Ευχαριστώ

Δημοσ.

ειχα και γω τετοια θεματα μεχρι που αλλαξα το καλωδιο hdmi....δοκιμασε αν μπορεις με αλλο καλώδιο.

• Like 1
Δημοσ.

φανταζομαι το πρωτο λογικο ειναι να αλλαξεις μπριζα η πολυμπριζο ... 

δεν ειμαι και ηλεκτρολογος αλλα σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο αυτο που λες για το pc γενικα...

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ekptotos είπε

Βρε αν ειναι καλώδιο ολα οκ. Μην ειναι καμια ταση φοβάμαι

επειδη την εχω πατήσει γιαυτο στο ειπα....το αλλαξα και ολα καλα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/3/2018 στις 2:21 ΜΜ, ekptotos είπε

Καλησπερα στην ομαδα . Εχω ενα θεματάκι τωρα που μετακομισα, εχω συνδεση το πι σι ολα οκ και εχω τραβήξει ρευμα με πολυμπριζο το οποιο εχω συνδεσει κατω απο τον διακοπτη του μπανιου οποτε λοιπον κλεισω το φως του μπανιου η θα μου ανοιγοκλείσει η οθονη η θα τρεμοπαιξει τι παιζει; και αν θα εχω προβλημα με τον πυργο μη μου καψει τπτ. Ευχαριστώ

Δεν είχες αντιμετωπίσει στο παρελθόν παρόμοιο πρόβλημα ;

Καλύτερα να έρθει ένας ηλεκτρολόγος ώστε να ελέγξει όλη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού σου.

Όπως έγραψε ο φίλος "kwstasps" και συμφωνώ μαζί του , μιάς και αντιμετώπισα στο παρελθόν παρόμοιο πρόβλημα , υπάρχει περίπτωση να φταίει και το "HDMI" καλώδιο σου.

Επεξ/σία από Leon90

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...