lary7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Απο την εμπειρια μου, οταν πατας το κουμπι αναβει ο κομπρεσορας, ανεξαρτητα αν το εχεις στο ζεστο ή κρυο. Ο κομπρεσορας δινει κρυα υγρα στον εναλάκτη του a/c οπου εκει κρατάει ενα μερος της υγρασιας, μετα ο αερας περναει απο τον εναλακτη του ζεστου που απλα ζεσταινει τον ξηρο πλεον αερα. Αν το εχεις στο ζεστο και a/c on, θα κανει αφυγρανση, απλα δεν θα εχεις μεγιστη αποδοση στην θερμανση. Με τον ιδιο τροπο στα αμαξια με αυτοματο κλιματισμο,ενω δουλευει η θερμανση, περνει μπρος ο κομπρεσορας για λιγο καθε τοσο για να κανει και αφυγρανση. Τα λεω αυτα γιατι πολλοι λενε "τι με το κρυο θα αναψω κλιματιστικο, τρελος εισαι" 1
BritGreek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Τα υπόλοιπα κόλπα με πατάτα, κλπ, τα έχει δοκιμάσει κανείς; Έχω τεράστιο θέμα με τα τζάμια που θολώνουν συνεχώς και προσπαθώ να βρω λύση.
teddy71 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Υψηλη υγρασία, βαλε ενα συλλεκτη υγρασιας κρεμαστο που βαζεις και σε ντουλαπα με ρουχα. Εγω τετοιο εβαλα και μεσα σε 2 μηνες γεμισε ειχε μαζεψει κοντα στο μισο λιτρο νερο.
christopher0016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, BritGreek είπε Τα υπόλοιπα κόλπα με πατάτα, κλπ, τα έχει δοκιμάσει κανείς; Έχω τεράστιο θέμα με τα τζάμια που θολώνουν συνεχώς και προσπαθώ να βρω λύση. υπαρχουν αντιθολωτικα σπρει για τζαμια 2
toyo73 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, BritGreek είπε Τα υπόλοιπα κόλπα με πατάτα, κλπ, τα έχει δοκιμάσει κανείς; Έχω τεράστιο θέμα με τα τζάμια που θολώνουν συνεχώς και προσπαθώ να βρω λύση. Να οδηγεις με λιγα ρουχα και αρκετη θερμανση.Το καλοριφερ να τραβαει αερα φρεσκο απο εξω και εαν ζεσταινεσε μπορεις να ανοιγεις λιγο τα μπροστινα παραθυρα, 1-3 εκατοστα. Τωρα αυτο που βλεπω σε καποια αυτοκινητα που ειναι ετοιμα να βρεξει μεσα απο την υγρασια, η λες και καποιος κανει ντους ωφειλεται στο λαθος αερισμο, χαμηλη θερμανση.Ειναι μεσα 4 μαντραχαλαιοι με φουσκωτα μπουφαν, απουσια θερμανσης λογω βαρυ ντυσιματος, κλειστα παραθυρα υγρασιαα απο την αναπνοη αντε γεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα