christopher0016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Καποτε εβαζα το ζεστο και περιμενα ποτε θα ξεθολωσει το παπ ριζ με το Α/C ξεθολωνουν Μεσα σε 5 δευτερα , και το γυρνας στο ζεστο μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 μα μόνο με κρύο αέρα ξεθολώνουν γρήγορα οτιδήποτε άλλο απλά δεν δουλεύει ή δουλεύει αργά και αναποτελεσματικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Τα τζαμια ξεθολωνουν οταν ερχεται πανω τους ξηρος αερας. Το AC στελνει τετοιο αερα. Αλλα και με σκετο αερα θα ξεθολωσουν, απλα πολυ πιο αργα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Καποτε εβαζα το ζεστο και περιμενα ποτε θα ξεθολωσει το παπ ριζ με το Α/C ξεθολωνουν Μεσα σε 5 δευτερα , και το γυρνας στο ζεστο μετα. Νόμιζα πως όλοι το ήξεραν αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 να σε κατι που θα συμφωνησω με τον ntinaras ειναι εντυπωσιακα τα αποτελεσματα με A/C ξεθαμπωνουν σε δευτερολεπτα κατι που δεν το κανουν πολλοι . 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Νόμιζα πως όλοι το ήξεραν αυτό οσο ζεις κατι μαθαινεις. εχω δει πολλους παντως που δεν το ξερουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, christopher0016 είπε οσο ζεις κατι μαθαινεις. εχω δει πολλους παντως που δεν το ξερουν Έχεις δίκιο, ελάχιστοι είναι αυτοί που διαβάζουν το manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ανοίγεις το A/C στο κρύο στο τέρμα για 5 δευτερόλεπτα και καθαρίζουν τα τζάμια αμέσως. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από lek88 °Παράλειψη λέξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Και στο ζεστο να το ανοιξεις, αν εχεις το A/C ανοιχτο παλι κανει αφυγρανση. Το κλιματιστικο αφαιρει την υγρασια, ο σκετος ζεστος αερας απλα τιν αφαιρει απο εκει που χτυπαει αλλα μενει στην καμπινα. Συν οτι καλο ειναι να περνει μπρος το κλιματιστικο και τον χειμωνα για να μην στεγνωνου οι τσιμουχες και χανει υγρα το κυκλωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, lek88 είπε Ανοίγεις το A/C στο κρύο στο τέρμα για 5 δευτερόλεπτα και καθαρίζουν τα τζάμια αμέσως. νομιζω λεμε τα ιδια 2 λεπτά πριν, lary7 είπε Και στο ζεστο να το ανοιξεις, αν εχεις το A/C ανοιχτο παλι κανει αφυγρανση. Το κλιματιστικο αφαιρει την υγρασια, ο σκετος ζεστος αερας απλα τιν αφαιρει απο εκει που χτυπαει αλλα μενει στην καμπινα. Συν οτι καλο ειναι να περνει μπρος το κλιματιστικο και τον χειμωνα για να μην στεγνωνου οι τσιμουχες και χανει υγρα το κυκλωμα. στο ζεστο δεν μου λειτουργει δεν ανοιγει το a/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, logistoulis είπε μα μόνο με κρύο αέρα ξεθολώνουν γρήγορα οτιδήποτε άλλο απλά δεν δουλεύει ή δουλεύει αργά και αναποτελεσματικά Κι εγω αυτο εχω διαπιστωσει μετα απο δοκιμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Τα τζάμια θολώνουν γιατί η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλοτερη της εσωτερικής, με αποτέλεσμα ο αέρας που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά να υγροποιειται. Ανοίγοντας ac ψυχεται η εσωτερική πλευρα και σταματάει η υγροποιηση. Είναι το ίδιο με το μπουκάλι νερό όταν βγαίνει από το ψυγείο, αμέσως μαζεύει υγρασία από έξω αλλά μόλις μπει πάλι στο ψυγείο εξαφανίζεται. Στο αμάξι μου όταν πατήσω τον διακόπτη για το παρμπρίζ αυτόματα βάζει το ac μπροστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisvele Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 και εγω αυτο εκανα μεχρι που βrηκα αλλη πατεντα. εβαλα το καλοριφερ να περνει αερα απ εξω και οχι να ανακυκλωνει τοn εσωτερικο του αυτοκινιτου. Επισης θαμπωνουν αν δεν καθαριζεις τα τζαμια καθε 15 το ελαχιστο. Η βρωμια του εσωτερικου αερα και οχι απεξω τα θολωνει. Βεβαια το τελειο και με 1 χρονο να εχεις να καθαρισεις το εσωτερικο του αυτοκινιτου ειναι το A/C. Ζητω η βρωμια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, mpentenis είπε Στο αμάξι μου όταν πατήσω τον διακόπτη για το παρμπρίζ αυτόματα βάζει το ac μπροστα Έτσι. Βάζει τον ανεμιστήρα στο φουλ και ανοίγει το AC. Είτε το χεις στο ζεστό είτε στο κρύο δεν έχει σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, panos2171 είπε Έτσι. Βάζει τον ανεμιστήρα στο φουλ και ανοίγει το AC. Είτε το χεις στο ζεστό είτε στο κρύο δεν έχει σημασία. αναλογος το αυτοκινητο. εμενα στο ζεστο το Α/C Δεν ανοιγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Αυτοματο κλιματισμο έχει ή απλό A/C με κουμπι on-off; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα