Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ στο κινητό μου android με κάποιο τρόπο να έχω 2 εκδόσεις youtube? Μια την τελευταία και μια πιο παλιά?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stavros34 είπε

Μπορώ στο κινητό μου android με κάποιο τρόπο να έχω 2 εκδόσεις youtube? Μια την τελευταία και μια πιο παλιά?

Αν έχεις δεύτερο χώρο όπως τα xiaomi ναι μπορείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, stavros34 είπε

Αν είναι ίδιας κατηγορίας, οχι δεν μπορεις. Αν ειναι διαφορετικής, ναι μπορεις. Π.χ. μπορεις να εχεις την κλασσική και την tv version, αλλά οχι δυο απο την ιδια (π.χ. 2 κλασσικες ή 2 tv version). Πες μας τώρα τι ακριβώς προβλημα αντιμετωπίζεις να δουμε τι αλλες λύσεις υπάρχουν

8 ώρες πριν, stavros34 είπε

Τι έχουν τα Xiaomi? Κάτι σαν partition?

πολλαπλούς χρηστες.

Βαζεις δαχτυλο εσύ, ανοιγει το κινητό με τα δικά σου προγραμματα, ρυθμίσεις, κλπ

Βαζει δαχτυλο η γυναίκα σου και ανοιγουν αλλα προγραμματα, αλλες ρυθμισεις, κλπ

(μιλω για το fingerprint sensor, ok; )

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.

Στο Xiaomi επίσης υπάρχει η δυνατότητα για Dual app, για να μπαίνεις σε μια εφαρμογή με διαφορετικούς λογαριασμούς.

Δημοσ.

Στην τηλεόραση μου το YouTube αντιμετωπίζει πρόβλημα. Από λογισμικό πλευράς δέχεται να συνδεθεί το κινητό με την τηλεόραση και να παίξει το YouTube σε εκδόσεις android μέχρι 5 δηλαδή lollipop. Στις εκδόσεις 6,7,8 δεν παίζουν τα βίντεο.  Δηλαδή από κινητό και τάμπλετ που έχουν lollipop πατάω στο εικονίδιο της φορητής συσκευής να παίξει το βίντεο και ξεκινάει στην τβ. Από το κινητό μου όμως Samsung s6 με nougat συνδέεται στην τβ αλλά το βίντεο δεν παίζει ενώ στο κινητό δείχνει ότι παίζει...

Δημοσ.

Η τηλεοραση σου εχει screen cast, δηλαδη να δειχνει οτι βλέπεις κάνεις στο κινητο σου; (οχι μονο youtube)

Αν ναι, συνδεσουμε screen cast, ανοιξε στο κινητο youtube, βαλε το θες να παιζει σε full screen και θα βλεπεις το ιδιο και στην τηλεοραση

Δημοσ.

Καλα για μένα έτσι το κανω...αλλά άντε να το εξηγήσεις σε γυναίκα και παιδί...λίγο δύσκολο...ενώ στο YouTube ένα κουμπί είναι...γι'αυτό ρώτησα αν γίνεται. Για ευκολία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...