stavros34 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μπορώ στο κινητό μου android με κάποιο τρόπο να έχω 2 εκδόσεις youtube? Μια την τελευταία και μια πιο παλιά?
saruman123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, stavros34 είπε Μπορώ στο κινητό μου android με κάποιο τρόπο να έχω 2 εκδόσεις youtube? Μια την τελευταία και μια πιο παλιά? Αν έχεις δεύτερο χώρο όπως τα xiaomi ναι μπορείς.
stavros34 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Τι έχουν τα Xiaomi? Κάτι σαν partition?
EditorR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Γιατί δεν χρησιμοποιείς κάτι παρόμοιο με το youtube. Εγώ έχω αυτό κ χωρίς διαφημίσεις. https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-youtube-vanced-edition-t3758757/amp/ 1
isay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, stavros34 είπε Μπορώ στο κινητό μου android με κάποιο τρόπο να έχω 2 εκδόσεις youtube? Μια την τελευταία και μια πιο παλιά? Αν είναι ίδιας κατηγορίας, οχι δεν μπορεις. Αν ειναι διαφορετικής, ναι μπορεις. Π.χ. μπορεις να εχεις την κλασσική και την tv version, αλλά οχι δυο απο την ιδια (π.χ. 2 κλασσικες ή 2 tv version). Πες μας τώρα τι ακριβώς προβλημα αντιμετωπίζεις να δουμε τι αλλες λύσεις υπάρχουν 8 ώρες πριν, stavros34 είπε Τι έχουν τα Xiaomi? Κάτι σαν partition? πολλαπλούς χρηστες. Βαζεις δαχτυλο εσύ, ανοιγει το κινητό με τα δικά σου προγραμματα, ρυθμίσεις, κλπ Βαζει δαχτυλο η γυναίκα σου και ανοιγουν αλλα προγραμματα, αλλες ρυθμισεις, κλπ (μιλω για το fingerprint sensor, ok; ) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από isay
dali13gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Στο Xiaomi επίσης υπάρχει η δυνατότητα για Dual app, για να μπαίνεις σε μια εφαρμογή με διαφορετικούς λογαριασμούς.
stavros34 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Στην τηλεόραση μου το YouTube αντιμετωπίζει πρόβλημα. Από λογισμικό πλευράς δέχεται να συνδεθεί το κινητό με την τηλεόραση και να παίξει το YouTube σε εκδόσεις android μέχρι 5 δηλαδή lollipop. Στις εκδόσεις 6,7,8 δεν παίζουν τα βίντεο. Δηλαδή από κινητό και τάμπλετ που έχουν lollipop πατάω στο εικονίδιο της φορητής συσκευής να παίξει το βίντεο και ξεκινάει στην τβ. Από το κινητό μου όμως Samsung s6 με nougat συνδέεται στην τβ αλλά το βίντεο δεν παίζει ενώ στο κινητό δείχνει ότι παίζει...
isay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Η τηλεοραση σου εχει screen cast, δηλαδη να δειχνει οτι βλέπεις κάνεις στο κινητο σου; (οχι μονο youtube) Αν ναι, συνδεσουμε screen cast, ανοιξε στο κινητο youtube, βαλε το θες να παιζει σε full screen και θα βλεπεις το ιδιο και στην τηλεοραση
stavros34 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Καλα για μένα έτσι το κανω...αλλά άντε να το εξηγήσεις σε γυναίκα και παιδί...λίγο δύσκολο...ενώ στο YouTube ένα κουμπί είναι...γι'αυτό ρώτησα αν γίνεται. Για ευκολία.
xrist1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube-for-android-tv-android-tv/
KyrGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Γενικά για διπλές εφαρμογές ή/και λογαριασμούς χρησιμοποιώ την εφαρμογή parallel space.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα