Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2560x1440p και amoled οθόνη και ίσως 4K Μπαταρία και θα ήταν τέλειο 

κατά τα άλλα φαίνεται μια πολύ καλή και όμορφη συσκευή 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nectons είπε

Κάποτε. Τώρα με περίπου 25 ευρώ παίρνεις over ear bt ακουστικά απομίμηση harman kardon/JBL και πίστεψε με αν τα ακούσεις δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου! Με πλήρη φόρτιση βγάζουν περίπου 10 ώρες μουσικής... 6 ώρες με πλήρη ένταση... 

Το ράδιο οκ ... όπως είπα μάλλον είσαι από τους λίγους. Πλέον υπάρχουν οι Online υπηρεσίες και η ποιότητα μουσικής έχει πάει σε άλλο επίπεδο από το ράδιο. Πιστεύω το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών δεν δίνουν πλέον σημασία σε ράδιο και ακουστικά.

Αρχηγέ η μας δουλεύεις η δεν το κατέχεις το σπορ. Έχει τον 845 αν το πρόσεξες... έχει τελείως διαφορετικές κάμερες και μάλιστα dual... Που είδες τις ομοιότητες εκτός του σχήματος και ότι και με τις δυο συσκευές κάνεις κλήση? :D

Τυρί! Πρώτη φορά το ακούς? Γιατί απορείς? Ακόμη και πανάκριβα ακουστικά AKG με καλώδιο οι πελάτες μου δεν βγάζουν μήνα.. μιλάμε φυσικά για γυναίκες κυρίως που δεν προσέχουν και τα τραβάνε από την άκρη κλπ... 

¨Όση προσπάθεια και να κάνεις μπρο ο γάιδαρος δεν πετάει.. είναι άσχημο ότι και να γράφεις.. και δεν το λέω μόνον εγώ επαναλαμβάνω.

Όσο για τους αισθητήρες αν εξαιρέσεις την κάμερα όλα τα άλλα μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν. Ακόμη και το ηχείο... Απλώς για να έχεις ποιότητα στον ήχο με παλμό θα πρέπει να ανέβει και άλλο το κόστος (βλέπε mi mix1 το πρώτο) 

Με την κάμερα κάτω έλυσε όλα τα θέματα με το mimix2s... τελεία και παύλα.. το notch είναι ΑΗΔΙΑ και αποκρουστικό σαν σχεδιασμός.

Διόρθωσε το Oneplus 5t που έχει άλλη αναλογία και ανάλυση.

Ποια είναι αυτά τα bt ακουστικά που λες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι κινέζικα που φέρνω στο μαγαζί μου που ώσπου να τα βάλεις στο κεφάλι λες τι παπαριές θα είναι και αυτά αλλά μόλις ξεκινήσει να παίζει σε 2 δευτερόλεπτα βάζεις το χέρι στην τσέπη δίχως άλλη σκέψη.

1 ώρα πριν, tiniakos είπε

Ποια είναι αυτά τα bt ακουστικά που λες; 

Είναι μεγάλη έκπληξη!

Επεξ/σία από nectons
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SiLeNtOne-- είπε

8GB RAM?

Ελπίζω να τρέχει VMWare Workstation :ph34r:

Γελοιο συστημα το Android.

Δεν έχεις ιδέα πόσο λάθος είσαι. Αλλά για να γράφεις γελοίο το android έχεις apple να υποθέσω οπότε άλλη μια φορά που ίσως η υπογραφή μου αποδειχτεί πραγματικότητα. 

Δημοσ.
14 minutes ago, SiLeNtOne-- said:

8GB RAM?

Ελπίζω να τρέχει VMWare Workstation :ph34r:

Γελοιο συστημα το Android.

Γελοιο συστημα το VMWare Workstation    *fixed

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dali13gr είπε

IPS γράφουν. 

Gsm arena έγραφε amoled και το άλλαξαν μετά από κάνα δίωρο. Και σε άλλες σελίδες το ίδιο έγραφαν AMOLED αλλά τώρα όλοι γράφουν ips ... Η κεκτημένη ταχύτητα ποιος θα βγάλει πρώτος το νέο βλέπεις και γράφουν ανακριβείς πληροφορίες. 

Δεν πειράζει πάντως αν και 8σως το μεγαλύτερο λάθος τους ενώ έχουν στο note να μην έχουν σε αυτό ... κρίμα. Βοηθάει στην μπαταρία πολύ και όπως και να έχει είναι ομορφιά η AMOLED ρε γαμωτο. Κρίμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

που πας ρε καημένε Κινέζο...χωρίς AMOLED;;;;;;;; 

Βέβαια θα μου πεις εδώ η μηλοεταιρια πλάσαρε στον κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια LED IPS και κατόρθωνε να τους πείθει ότι είναι Retina hyper duper.....ας μην ξεχνάμε ότι κορόιδα θα υπάρχουν να αγοράζουν πάντα όποια μάρκα και να είναι......αν είναι δυνατόν τηλέφωνο του 2018 χωρίς display της προκοπής

Επεξ/σία από hristos1975psi
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, hristos1975psi είπε

που πας ρε καημένε Κινέζο...χωρίς AMOLED;;;;;;;; 

Βέβαια θα μου πεις εδώ η μηλοεταιρια πλάσαρε στον κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια LED IPS και κατόρθωνε να τους πείθει ότι είναι Retina hyper duper.....ας μην ξεχνάμε ότι κορόιδα θα υπάρχουν να αγοράζουν πάντα όποια μάρκα και να είναι......αν είναι δυνατόν τηλέφωνο του 2018 χωρίς display της προκοπής

Τόσα χρόνια έδινε τις καλύτερες ips lcd με ίσως τη καλύτερη απόδοση χρωμάτων. Ψιλά γράμματα....

Δημοσ.
17 ώρες πριν, kirileman είπε

Αυτό βλέπω και εγώ.

Προσπαθείς να υποδείξεις τα αυτονόητα στον άνθρωπο που έβγαλε καλύτερη κάμερα του 2017 αυτή του 5Τ...

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Προσπαθείς να υποδείξεις τα αυτονόητα στον άνθρωπο που έβγαλε καλύτερη κάμερα του 2017 αυτή του 5Τ...

Και γιατί δεν ενημερώθηκα γι' αυτό και κάθομαι και γράφω;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, nectons είπε

Δεν έχεις ιδέα πόσο λάθος είσαι. Αλλά για να γράφεις γελοίο το android έχεις apple να υποθέσω οπότε άλλη μια φορά που ίσως η υπογραφή μου αποδειχτεί πραγματικότητα. 

Οι προσωπικες επιθεσεις ειναι μονο κινησεις κατωτερων οντων, θυμισου το, αλλα την κατωτερωτητα την εκφραζει το OS στο κινητο σου, τεριαζεται αψογα.

Δημοσ.
Στις 27/3/2018 στις 2:21 ΜΜ, Fulgore είπε

Οτι πληρωνεις παιρνεις :)

Δεν ισχύει πάντα. Δηλαδή όταν πληρώνεις 1000 και σε 3 μήνες έχει 600 ισχύει το ότι πληρώνεις περνεις? 

Στις 27/3/2018 στις 2:47 ΜΜ, Fulgore είπε

Φανταζομαι λογω υψηλοτερου κοστους(εδω καλα καλα ουτε η Huawei στο mate 10 pro δεν εχει που ειναι ακριβοτερο)και κυριως λογω καλυτερης αυτονομιας/μπαταριας.

Εφόσον δεν υπάρχουν διάφορες με. 2k καλως έκαναν πιστεύω. 

Γενικά η xiaomi ξέρει να μην βάζει άχρηστα χαρακτηριστικά να βάζει αυτά που μετράνε και να έχει κορυφαία τιμή. Μπράβο της μια εταιρεία που σέβεται και τον εαυτό της και τον καταναλωτή όλα αυτά τα χρόνια. 

Στις 27/3/2018 στις 3:23 ΜΜ, kirileman είπε

Θα κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια να σου εξηγήσω. Δεν είπα ότι μου αρέσει ή δεν μου αρέσει. Έγραψα ότι δεν είναι απλά μια χωρίς λόγο ντιζαϊνιά, αλλά προκύπτει από την ανάγκη να φιλοξενηθούν κάποιοι αισθητήρες στη θέση που πρέπει να είναι (ψηλά, όχι χαμηλά), με ταυτόχρονη εκμετάλλευση των νεκρών περιοχών δεξιά και αριστερά του, οι οποίοι μέχρι σήμερα ήταν bezel, ενώ τώρα αποδίδονται στην οθόνη. Με άλλα λόγια, κερδίζουμε οθόνη, δεν χάνουμε. Όταν η τεχνολογία επιτρέψει σε όλους αυτούς τους αισθητήρες να πάνε κάτω από την οθόνη ή κάπου αλλού, τότε θα εξαφανιστεί και το notch. Η λύση να στείλουμε την κάμερα κάτω δεξιά, είναι μη αποδεκτή για μένα και πιστεύω και πολλούς ακόμα, όμως, είναι μια λύση και, όπως όλες οι λύσεις, έχει θετικά και αρνητικά. Όταν σχεδιάζεις ένα προϊόν (είτε πρόκειται για κινητό, είτε για κτήριο ολόκληρο), σταθμίζεις τα θετικά και αρνητικά όλων των επιλογών σου και αποφασίζεις με βάση τις προτεραιότητές σου, με βάση το τι είναι πιο σημαντικό για εσένα. Κάποιοι κατασκευαστές δεν ήθελαν να στείλουν την κάμερα κάτω, άλλοι το προτίμησαν. Κάποιοι άλλοι έβαλαν την κάμερα να πετάγεται από πάνω. Όλα αυτά είναι επιλογές και κρίνονται, δεν είναι σχεδιαστικές αυθαιρεσίες. Ελπίζω να έγινα κατανοητός...

Πως κερδίζεις οθόνη ακριβώς? Γιατί το iPhone x έχεις 5.2 μικρότερο εμβαδόν από 5.7 16:9 και αν βγάλεις το notch ακόμα μικρότερη. Τι κερδίζεις ακριβώς με την οθονιτσα που έβαλαν? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...