Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έμαθε κανείς τι γίνεται με τις εκδόσεις? Υπάρχει αυτό που υπήρχε και στα προηγούμενα μοντέλα η φτηνή εκδοση κεραμικό και μέταλλο και η ακριβή ceramic unibody? Γιατί βλέπω σαν να λείπει πλέον το ceramic unibody

Δημοσ.

Περιμένουμε το note 5 pro να πέσει στα 200 από Κίνα και αφήστε τους να κουρεύονται με τα 500 τα 700 τα 1000 και τα 1400.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panathatube είπε

"με ταυτόχρονη εκμετάλλευση των νεκρών περιοχών δεξιά και αριστερά του, οι οποίοι μέχρι σήμερα ήταν bezel, ενώ τώρα αποδίδονται στην οθόνη". Θα κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια να σου εξηγήσω. Η εγκοπή καλύπτει μέρος της οθόνης ΔΕΝ αποδίδει τίποτε. Γι' αυτό άλλωστε και δεν βλέπεις το ποσοστό της μπαταρίας και άλλες χρήσιμες ειδοποιήσεις στο Χ! Όταν γυρίζεις το κινητό σε landscape mode για βίντεο ή βιντεοπαιχνίδια ενα μικρό μέρος της οθόνης ΔΕΝ φαίνεται! Επομένως η υλοποίηση που δεν είναι ντιζαϊνιά είναι τα λεπτότερα δυνατά πλαίσια χωρίς εγκοπή. Παρεμπιπτόντως: "The screen-to-body ratio on Apple’s iPhone X is about 82.9%. That means Apple’s “all-screen” iPhone is 17.1% not-screen. The screen-to-body ratio on Samsung’s Galaxy S9 is 84.2%".

Κάνε μια ύστατη προσπάθεια να καταλάβεις πριν εγκαταλείψεις!

iPhone 8: 1920 x 1080 (αναλογία ύψους προς πλάτος 16/9 ή 1,78)

iPhone X: 2436 x 1125 (αναλογία ύψους προς πλάτος 19,5/9 ή 2,16)

Oneplus 5t: 1920 x 1080 (αναλογία ύψους προς πλάτος 16/9 ή 1,78)

Oneplus 6: 2280 x 1080 (αναλογία ύψους προς πλάτος 19/9 ή 2,11)

LG G6: 2880 x 1440 (αναλογία ύψους προς πλάτος 18/9 ή 2)

LG G7: 3120 x 1440 (αναλογία ύψους προς πλάτος 19,5/9 ή 2,16)

Ομοίως το Huawei P20 κ.α....

Σε όλες τις περιπτώσεις, το πάνω bezel μειώνεται και ένα μέρος του αποδίδεται στην οθόνη, η οποία κερδίζει σε ύψος, εξού και η αύξηση της αναλογίας. Οι συνολικές διαστάσεις της συσκευής παραμένουν (συνήθως) ίδιες.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

Εμένα πάλι το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχει ips και όχι amoled.

Ναυαρχίδα είναι, ίσως θα έπρεπε να έχει, αλλά από την άλλη θα ανέβαινε το κόστος.

Τι να πω...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Voodooman είπε

Ακούω ράδιο και έχω δώσει συμπαθητικά ποσά για να ακουστικά.  Bluetooth ακουστικά που θέλουν φόρτιση (!) και που για να ακούσεις υποφερτά πρέπει να δώσεις εκατοντάδες ευρώ...

Κάποτε. Τώρα με περίπου 25 ευρώ παίρνεις over ear bt ακουστικά απομίμηση harman kardon/JBL και πίστεψε με αν τα ακούσεις δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου! Με πλήρη φόρτιση βγάζουν περίπου 10 ώρες μουσικής... 6 ώρες με πλήρη ένταση... 

Το ράδιο οκ ... όπως είπα μάλλον είσαι από τους λίγους. Πλέον υπάρχουν οι Online υπηρεσίες και η ποιότητα μουσικής έχει πάει σε άλλο επίπεδο από το ράδιο. Πιστεύω το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών δεν δίνουν πλέον σημασία σε ράδιο και ακουστικά.

4 ώρες πριν, vasilisDD είπε

Εντάξει άμα βλέπεις εσύ την τρελή διαφορά μιας καινούργιας συσκευής μπράβο έχει πολλές διαφορές με  πέρσι έχεις δικιο αλλάξανε τα πάντα 😀😀😀διαφορετικη Οθωνη τα πάντα θα συμφωνήσω μαζί σου. 

Αρχηγέ η μας δουλεύεις η δεν το κατέχεις το σπορ. Έχει τον 845 αν το πρόσεξες... έχει τελείως διαφορετικές κάμερες και μάλιστα dual... Που είδες τις ομοιότητες εκτός του σχήματος και ότι και με τις δυο συσκευές κάνεις κλήση? :D

4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Τι?:blink:

Τυρί! Πρώτη φορά το ακούς? Γιατί απορείς? Ακόμη και πανάκριβα ακουστικά AKG με καλώδιο οι πελάτες μου δεν βγάζουν μήνα.. μιλάμε φυσικά για γυναίκες κυρίως που δεν προσέχουν και τα τραβάνε από την άκρη κλπ... 

5 ώρες πριν, kirileman είπε

Θα κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια να σου εξηγήσω. Δεν είπα ότι μου αρέσει ή δεν μου αρέσει. Έγραψα ότι δεν είναι απλά μια χωρίς λόγο ντιζαϊνιά, αλλά προκύπτει από την ανάγκη να φιλοξενηθούν κάποιοι αισθητήρες στη θέση που πρέπει να είναι (ψηλά, όχι χαμηλά), με ταυτόχρονη εκμετάλλευση των νεκρών περιοχών δεξιά και αριστερά του, οι οποίοι μέχρι σήμερα ήταν bezel, ενώ τώρα αποδίδονται στην οθόνη. Με άλλα λόγια, κερδίζουμε οθόνη, δεν χάνουμε. Όταν η τεχνολογία επιτρέψει σε όλους αυτούς τους αισθητήρες να πάνε κάτω από την οθόνη ή κάπου αλλού, τότε θα εξαφανιστεί και το notch. Η λύση να στείλουμε την κάμερα κάτω δεξιά, είναι μη αποδεκτή για μένα και πιστεύω και πολλούς ακόμα, όμως, είναι μια λύση και, όπως όλες οι λύσεις, έχει θετικά και αρνητικά. Όταν σχεδιάζεις ένα προϊόν (είτε πρόκειται για κινητό, είτε για κτήριο ολόκληρο), σταθμίζεις τα θετικά και αρνητικά όλων των επιλογών σου και αποφασίζεις με βάση τις προτεραιότητές σου, με βάση το τι είναι πιο σημαντικό για εσένα. Κάποιοι κατασκευαστές δεν ήθελαν να στείλουν την κάμερα κάτω, άλλοι το προτίμησαν. Κάποιοι άλλοι έβαλαν την κάμερα να πετάγεται από πάνω. Όλα αυτά είναι επιλογές και κρίνονται, δεν είναι σχεδιαστικές αυθαιρεσίες. Ελπίζω να έγινα κατανοητός...

¨Όση προσπάθεια και να κάνεις μπρο ο γάιδαρος δεν πετάει.. είναι άσχημο ότι και να γράφεις.. και δεν το λέω μόνον εγώ επαναλαμβάνω.

Όσο για τους αισθητήρες αν εξαιρέσεις την κάμερα όλα τα άλλα μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν. Ακόμη και το ηχείο... Απλώς για να έχεις ποιότητα στον ήχο με παλμό θα πρέπει να ανέβει και άλλο το κόστος (βλέπε mi mix1 το πρώτο) 

Με την κάμερα κάτω έλυσε όλα τα θέματα με το mimix2s... τελεία και παύλα.. το notch είναι ΑΗΔΙΑ και αποκρουστικό σαν σχεδιασμός.

1 ώρα πριν, kirileman είπε

Σε όλες τις περιπτώσεις, το πάνω bezel μειώνεται και ένα μέρος του αποδίδεται στην οθόνη, η οποία κερδίζει σε ύψος, εξού και η αύξηση της αναλογίας. Οι συνολικές διαστάσεις της συσκευής παραμένουν (συνήθως) ίδιες.

Διόρθωσε το Oneplus 5t που έχει άλλη αναλογία και ανάλυση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kirileman είπε

Αυτό βλέπω και εγώ.

Ε ναι βρε.. ο γάιδαρος δεν πετάει. Αν κάνεις παράθεση να την κάνεις ολόκληρη παλικάρι μου. Για να ξέρει ο άλλος τι διαβάζει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kirileman είπε

"Εγκοπή: εσοχή στην επιφάνεια αντικειμένου από σκληρό υλικό, η οποία γίνεται με κοπή και αφαίρεση μικρού τμήματός του και συχνά χρησιμοποιείται ως υποδοχέας της προεξοχής άλλου αντικειμένου (εγκάρσια/ κυκλική/ ρηχή εγκοπή)"

"Νotch: an indentation or incision on an edge or surface". 

Αυτά.

Επεξ/σία από panathatube
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, panathatube είπε

"Εγκοπή: εσοχή στην επιφάνεια αντικειμένου από σκληρό υλικό, η οποία γίνεται με κοπή και αφαίρεση μικρού τμήματός του και συχνά χρησιμοποιείται ως υποδοχέας της προεξοχής άλλου αντικειμένου (εγκάρσια/ κυκλική/ ρηχή εγκοπή)"

"Νotch: an indentation or incision on an edge or surface". 

Αυτά.

Συγχαρητήρια. Για την ακρίβεια, έχουμε 2 notches, μια και αφαιρούνται 2 τμήματα του πάνω bezel. Θες να στο σχεδιάσω;

1 ώρα πριν, nectons είπε

Ε ναι βρε.. ο γάιδαρος δεν πετάει. Αν κάνεις παράθεση να την κάνεις ολόκληρη παλικάρι μου. Για να ξέρει ο άλλος τι διαβάζει...

Έχω εξηγήσει επακριβώς το πώς δημιουργήθηκε το notch (και μάλιστα σε συσκευές προγενέστερες του iPhoneX). Και όσο εξηγώ, εσύ μας λες ότι όσο και να προσπαθώ, είναι άσχημο... Οπότε το αφήνουμε εδώ... παλικάρι μου.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nectons είπε

Τυρί! Πρώτη φορά το ακούς? Γιατί απορείς? Ακόμη και πανάκριβα ακουστικά AKG με καλώδιο οι πελάτες μου δεν βγάζουν μήνα.. μιλάμε φυσικά για γυναίκες κυρίως που δεν προσέχουν και τα τραβάνε από την άκρη κλπ... 

Και τι με ενδιαφερει εμενα τι κανουν οι γυναικες πελατες σου αγαπητε,ειναι τωρα αυτο δικαιολογια για την απουσια της θυρας ακουστικων?

Αν ο αλλος ειναι απροσεκτος ειτε ενσυρματα ακουστικα εχει,ειτε ασυρματα παλι θα τα σπασει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Και τι με ενδιαφερει εμενα τι κανουν οι γυναικες πελατες σου αγαπητε,ειναι τωρα αυτο δικαιολογια για την απουσια της θυρας ακουστικων?

Αν ο αλλος ειναι απροσεκτος ειτε ενσυρματα ακουστικα εχει,ειτε ασυρματα παλι θα τα σπασει.

καλά κρασά... μιλάμε για την κοινή γνώμη.. τέσπα... άστο

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vasilisDD είπε

Εντάξει άμα βλέπεις εσύ την τρελή διαφορά μιας καινούργιας συσκευής μπράβο έχει πολλές διαφορές με  πέρσι έχεις δικιο αλλάξανε τα πάντα 😀😀😀διαφορετικη Οθωνη τα πάντα θα συμφωνήσω μαζί σου. 

Μόνο και μόνο η κάμερα που δεν θα έχει καμία σχέση με το προηγούμενο είναι από μόνη της μεγάλη αλλαγη..σε αυτό υστερούσε άλλωστε σε όλα της σχεδόν τα κινητά της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εάν έχει πάνω του stock android ή android one σαν του Α1Μ1 θα ήταν το τέλειο 

όντως είναι πολύ πολύ ομορφο βαζω ένα βιντεο που είδα τωρα στο youtube αν δεν επιτρέπετε παρακαλώ σβηστε το και ζητώ συγγνώμη 

Επεξ/σία από hristos1975psi
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stafaf είπε

Εμένα πάλι το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχει ips και όχι amoled.

Ναυαρχίδα είναι, ίσως θα έπρεπε να έχει, αλλά από την άλλη θα ανέβαινε το κόστος.

Τι να πω...

Η 1+ πως κατάφερε και έβγαλε κινητάρα με amoled σε λογικό κόστος; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nectons είπε

καλά κρασά... μιλάμε για την κοινή γνώμη.. τέσπα... άστο

Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να υπάρχει μόνο ασύρματη φόρτιση γιατί εκεί κι αν χαλάει

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...