Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι εδω και καιρο να το κανω. Το χρειαζομαι κυριως καλοκαιρι, και απ οτι ειχα ψαξει μονο η cosmote προσφερε τετοιο πακετο. Με ενα γρηγορο search εχω τις εξης αποριες:

1) Οταν αναφερει τιμη π.χ. 14Ε τον μηνα για ιντερνετ χριστουγγενα πασχα και καλοκαιρι (6 μηνες συνολο), χρεωνομαι 14 ευρω για τους 6 μηνες που ειναι ενεργη η υπηρεσια, ή 14 για καθε μηνα του χρονου ανεξαρτητα;

2) Καποιο πακετο μονο για ιντερνετ χωρις τηλεφωνο υπαρχει;

3) Εστω οτι κανω την αιτηση απο Αθηνα ενα μηνα πριν κατεβω στο χωριο. Μπορει ο ΟΤΕ εκει να ενεργοποιησει την γραμμη χωρις να ειμαι στο σπιτι εκει;

Δημοσ.

1. Κάθε μήνα πάγιο, για όλο το έτος.

2. Όχι σε κανέναν. Αυτό που έχουν κάποιοι είναι σύνδεση χωρίς προπληρωμένο πακέτο τηλεφωνίας. Με απλά λόγια κάθε χρήση χρεώνεται έξτρα.

3. Εξαρτάται. Αν ο τεχνικός έχει πρόσβαση στον κατανεμητή ή box της οικοδομής, ναι μπορεί αλλά δεν θα ξέρει κανείς αν έρχεται η σύνδεση και μέσα στο σπίτι. Επίσης ο εξοπλισμός στέλνεται μόνον στον χώρο της σύνδεσης.

Δημοσ.

Καλημερα και απο μενα

Επισης εναλλακτικα θα δεις αν μπορεις να εξυπηρετηθεις με πακετα 4g εαν βεβαια παει στ εξοχικο τετοια συνδεση. Το καλοκαιρι δινουν πχ η watch up νομιζω με 10Ε 8 giga με δυνατοτητα 1 η 2 ανανεωσεων οποτε αγοραζεις ενα wifi 4g (οχι stick αλλα να δινε σε πολλες συσκευες) και τουλαχιστον το καλοκαιρι πχ με 40€ εχεις περιπου 40 Gb, το χειμωνα θα επιζησεις απο τις προσφορες.

Ετσι κι αλλιως φθηνοτερα θα σου βγει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/3/2018 στις 9:02 ΠΜ, tz_aristotelis είπε

Καλημερα και απο μενα

Επισης εναλλακτικα θα δεις αν μπορεις να εξυπηρετηθεις με πακετα 4g εαν βεβαια παει στ εξοχικο τετοια συνδεση. Το καλοκαιρι δινουν πχ η watch up νομιζω με 10Ε 8 giga με δυνατοτητα 1 η 2 ανανεωσεων οποτε αγοραζεις ενα wifi 4g (οχι stick αλλα να δινε σε πολλες συσκευες) και τουλαχιστον το καλοκαιρι πχ με 40€ εχεις περιπου 40 Gb, το χειμωνα θα επιζησεις απο τις προσφορες.

Ετσι κι αλλιως φθηνοτερα θα σου βγει.

Εγω θα προτεινα Frog,5Gb με 8,5€ για 25 μερες και 2GB με 4,44€.Αυτη την περιοδο τα 2 πακετα δινουν και 2Gb για 30 μερες ως Bonus.Μεχρι 2 φορες το μηνα ενεργοποιουνται.και F2G 10GB 22:00 με 08:00 το πρωι της επομενης με 5€ και απεριοριστες ενεργοποιησεις.Αντιστοιχο πακετο εχει και η whats up της κοσμοτε με οριο 4 φορες ενεργοποιηση το μηνα(40GB συνολο).

Απλα για Wind,παρε ενα καρτοκινητο βαλε 10€ και δοκιμασε αν σε καλυπτει το 4G.Αλλιως αστην.

Επεξ/σία από Nikolas14-MyPhone
Δημοσ.

Συμφωνω οτι θελει μια δοκιμη. Παραδειγμα στο εξοχικο το δικο μου το καλοκαιρι που πλακωνουν οι Αθηναιοι τουριστες το 4g ειναι απλα αθλιο τις ωρες αιχμης. Η vodafone κατι κανει, ενω ο οτε ειναι μεταξυ των δυο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...