Προς το περιεχόμενο

Avm fritz 7590

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, NemeSis1990 said:

δε μου χρειαζετε προσωπικα. να σου πω και κατι αλλο, χτες εβαλα ενα usb στην τιβι και ειδα οτι η τιβι βρισκει ενα "fritz media" περα απο το usb. τι ακριβως γινεται; δεν εχω συνδεσει κατι πανω στο ρουτερ περα απο το ανεμιστήρα.

to fritz  ειναι meria server.βαζεις πχ δισκο με ταινιες kαι τις streamaris απο την tv

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, poulinos είπε

to fritz  ειναι meria server.βαζεις πχ δισκο με ταινιες kαι τις streamaris απο την tv

εβαλα ενα usb 3.0 με μια ταινια...εκτος του οτι ειναι παααρα πολυ αργο οταν γυριζω τις σκηνες δεν ειχε και ηχο. μεγαλη απατη.. (και ναι στις επιλογες εχω βαλει usb3 οχι 2)

Επεξ/σία από NemeSis1990
Δημοσ.
45 minutes ago, NemeSis1990 said:

εβαλα ενα usb 3.0 με μια ταινια...εκτος του οτι ειναι παααρα πολυ αργο οταν γυριζω τις σκηνες δεν ειχε και ηχο. μεγαλη απατη.. (και ναι στις επιλογες εχω βαλει usb3 οχι 2)

δοκιμασε να εισαι με ethernet.οτι δεν ειχε ηχο μπορει να ειναι θεμα tv

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, poulinos είπε

δοκιμασε να εισαι με ethernet.οτι δεν ειχε ηχο μπορει να ειναι θεμα tv

απο το pc, απο το φριτζ.κομ το εβαλα

Δημοσ.

παραξενο.κανονικα θα πρεπε να σου παιζει αφου στην ουσια μεταφορα αρχειου γινεται και το αρχειο παιζει στο Pc.

On 6/4/2018 at 7:54 PM, NemeSis1990 said:

απο το pc, απο το φριτζ.κομ το εβαλα

δοκιμασε με αλλο τυπο video απο περιεργεια να δεις.αλλιως να το κανω καμια δοκιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

παραξενο.κανονικα θα πρεπε να σου παιζει αφου στην ουσια μεταφορα αρχειου γινεται και το αρχειο παιζει στο Pc.

δοκιμασε με αλλο τυπο video απο περιεργεια να δεις.αλλιως να το κανω καμια δοκιμη.

μπα δεν θα ασχοληθω, το εβαλα το ρουτερ ψηλα στον τοιχο και δεν εχω προσβαση στο usb. του εχω κολησει απλα ενα fan να μενει παγωμενο. η εμβελεια μεγαλωσε απο τοτε που το εβαλα ψηλα.

το αρχειο που ειχα βαλει ηταν mkv με υποτιτλους με το ιδιο ονομα , και δεν εβαζε ουτε ηχο ουτε υποτιτλους

Επεξ/σία από NemeSis1990
Δημοσ.
4 minutes ago, NemeSis1990 said:

μπα δεν θα ασχοληθω, το εβαλα το ρουτερ ψηλα στον τοιχο και δεν εχω προσβαση στο usb. του εχω κολησει απλα ενα fan να μενει παγωμενο. η εμβελεια μεγαλωσε απο τοτε που το εβαλα ψηλα.

το αρχειο που ειχα βαλει ηταν mkv με υποτιτλους με το ιδιο ονομα , και δεν εβαζε ουτε ηχο ουτε υποτιτλους

τους υποτιτλους μπορει να μην τους τραβηξε αυτοματα οποτε δεν μου φαινεται παραξενο επειδη το βλεπει σαν δικτυακο δισκο.αλλα ναμην παιζει ο ηχος ειναι παραξενο.οσο πιοψηλα το ρουτερ τοσο λιγοτερα εμποδια εχεις .για αυτο και σε ξενοδοχεια βλεπεις πολλες φορες τα ap ή οι κεραιες να μπαινουν ψευδοροφη

Δημοσ.

αυτο που μπορει να παιζει λογω dlna να μην μεταφερει το αρχειο στο pc και να το παιζει απο εκει αλλα στο dlna οσο ξερω το κανει Encoding και το μεταφερει ηδη encoded αρα για αυτο ισως να μην περναει τον ηχο για καποιο λογο οπως και υποτιτλους.εκτος αν μπορεις να τραβηξεις το αρχειο στο Pc και μετα να παιξει απο το Pc.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις ‎4‎/‎11‎/‎2018 στις 2:00 ΜΜ, poulinos είπε

αυτο που μπορει να παιζει λογω dlna να μην μεταφερει το αρχειο στο pc και να το παιζει απο εκει αλλα στο dlna οσο ξερω το κανει Encoding και το μεταφερει ηδη encoded αρα για αυτο ισως να μην περναει τον ηχο για καποιο λογο οπως και υποτιτλους.εκτος αν μπορεις να τραβηξεις το αρχειο στο Pc και μετα να παιξει απο το Pc.

οκ ευχαριστω, να σε ρωτησω σχετικα με το θετικο αυτό του ρουτερ που είναι το 35b. Εμενα γρφει ότι εχω 17a τωρα, τι πρεπει να κανω για να γινει 35b?

βλεπω από στο Wikipedia αλλα δεν καταλαβαινω

image.png.f0e737f3fa5f00cbcd31bf1af6f0622b.png

Δημοσ.
28 minutes ago, NemeSis1990 said:

οκ ευχαριστω, να σε ρωτησω σχετικα με το θετικο αυτό του ρουτερ που είναι το 35b. Εμενα γρφει ότι εχω 17a τωρα, τι πρεπει να κανω για να γινει 35b?

βλεπω από στο Wikipedia αλλα δεν καταλαβαινω

35b δεν θα γινει παρα μονο οτας πας 200 mbit plus.50 και 100 παιζεις 17α.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

35b δεν θα γινει παρα μονο οτας πας 200 mbit plus.50 και 100 παιζεις 17α.

δηλαδή όταν θα αποφασίσει η φορθνετ ότι δινει πακετο με 200mbps θα πρεπει και οι ιδιοι να αρχισουν να δινουν ρουτερ με 35b?

Δημοσ.
2 minutes ago, NemeSis1990 said:

δηλαδή όταν θα αποφασίσει η φορθνετ ότι δινει πακετο με 200mbps θα πρεπει και οι ιδιοι να αρχισουν να δινουν ρουτερ με 35b?

yes οπως και οι αλλοι παροχοι βεβαια.λιγα modem router υπαρχουν με 35b προς ωρας

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, poulinos είπε

yes οπως και οι αλλοι παροχοι βεβαια.λιγα modem router υπαρχουν με 35b προς ωρας

Μάλιστα, και αυτό με τα καφαο που έχουμε τώρα ; Πότε βλέπεις να έρχονται οι 200ρες;

Δημοσ.

Εντός του 2018. Μην ρωτάς όμως το πότε. Υπάρχει παγκόσμια έλλειψη σε κάρτες των DSLAM και OEM εξοπλισμό CPE. Μόλις πριν 3-4 μήνες ξεκίνησε ευρέως η διάθεση από τους κατασκευαστές στους μεγάλους παρόχους και λογικά θα έρθει και η σειρά μας λίγο αργότερα, καθώς είμαστε μικρή αγορά. Από τέλη του 2108 και μετά θα ομαλοποιηθούν σε όλο τον πλανήτη τα πράγματα.

Δημοσ.
On 25/4/2018 at 21:09, NemeSis1990 said:

Μάλιστα, και αυτό με τα καφαο που έχουμε τώρα ; Πότε βλέπεις να έρχονται οι 200ρες;

to dslam στο kv παραμενει το ιδιο.απλα προσθετεις καρτες με βαση τι θες.θες adsl θες vdsl θες shdsl κτλ.νομιζω πρεπει να εχουν διατεθει δοκιμαστικα μονο 200αρες αλλα ο jkoukos ισως να ξερει κατι παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...