NemeSis1990 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, poulinos είπε δεν το εχω δοκιμασει πολυ συνεχομενα ακομα διοτι κανω καποια τεστακια οποτε δεν εχει μπει μονιμα πανω.με technicolor 788 που ειχα πριν εκλεινα 30ημερα.vdsl απο kv. οκ καταλαβα, κατι αλλο εχεις ιδεα πως αλλαζει το dns? θελω να βαλω της google
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 30 minutes ago, NemeSis1990 said: οκ καταλαβα, κατι αλλο εχεις ιδεα πως αλλαζει το dns? θελω να βαλω της google καπου ειδα την επιλογη ατο home network που αλλαζεις και ip sto fritz.αν δεν το βρεις να το δω οταν θα ειμαι σπιτι ωστε να το εχω μπροστα μου
NemeSis1990 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, poulinos είπε καπου ειδα την επιλογη ατο home network που αλλαζεις και ip sto fritz.αν δεν το βρεις να το δω οταν θα ειμαι σπιτι ωστε να το εχω μπροστα μου δεν βρισκω τιποτα
NemeSis1990 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) επαθα το εξης, σε μια περιεργη γωνια στο σπιτι το κινητο αποσυνδεει απο το 5ghz και μπαινει στο 2.4Ghz και τουμπαλιν. οποτε για λιγη ωρα ειναι στα χαμενα... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από NemeSis1990
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 51 minutes ago, NemeSis1990 said: επαθα το εξης, σε μια περιεργη γωνια στο σπιτι το κινητο αποσυνδεει απο το 5ghz και μπαινει στο 2.4Ghz και τουμπαλιν. οποτε για λιγη ωρα ειναι στα χαμενα... μπορεις να τα εχεις με το ιδιο ssid οποτε να σε πεταει απο το ενα στο αλλο αυτοματα.επισης τα 5ghz δεν τα πανε καλα με τα εμποδια
NemeSis1990 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, poulinos είπε μπορεις να τα εχεις με το ιδιο ssid οποτε να σε πεταει απο το ενα στο αλλο αυτοματα.επισης τα 5ghz δεν τα πανε καλα με τα εμποδια αυτο με το dns το βρηκες; δεν το βρισκω με τιποτα
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 On 31/03/2018 at 8:11 PM, NemeSis1990 said: δεν βρισκω τιποτα advanced view μετα παε ιντερνετ μετα account information και τελευταια καρτελλα dns
NemeSis1990 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, poulinos είπε advanced view μετα παε ιντερνετ μετα account information και τελευταια καρτελλα dns το βρηκα! τελεια σε ευχαριστω! λες να δω καμια διαφορα με το dns της γοογλε?
SkyNet Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Λογικα δεν θα έχει διαφορά. Συνήθως οι NS του ISP μας ειναι μια χαρά
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 On 01/04/2018 at 9:13 PM, NemeSis1990 said: το βρηκα! τελεια σε ευχαριστω! λες να δω καμια διαφορα με το dns της γοογλε? δεν νομιζω .οτι ενας ns βγαζει μερικα ms λιγοτερο δεν σημαινει οτι θα δεις καμια τρελλη διαφορα.
NemeSis1990 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν νομιζω .οτι ενας ns βγαζει μερικα ms λιγοτερο δεν σημαινει οτι θα δεις καμια τρελλη διαφορα. οχι φιλε αφησα της φορθνετ και ολα καλα. ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το ρουτερακι το οποιο ειναι παρα πολυ σταθερο, δεν με αποσυνδεει οπως αλλα στο παρελθον και εχει σχετικα καλο σημα για ενα σπιτι 100τμ. Δεν ξερω τι να περιμενω απο τα νεα updates που θα βγουν αλλα σιγουρα αξιζει τα λεφτα του. να σημειωσω οτι εχω βαλει στο usb του ενα ανεμιστήρα να το κραταει κρυο.
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 5 minutes ago, NemeSis1990 said: οχι φιλε αφησα της φορθνετ και ολα καλα. ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το ρουτερακι το οποιο ειναι παρα πολυ σταθερο, δεν με αποσυνδεει οπως αλλα στο παρελθον και εχει σχετικα καλο σημα για ενα σπιτι 100τμ. Δεν ξερω τι να περιμενω απο τα νεα updates που θα βγουν αλλα σιγουρα αξιζει τα λεφτα του. να σημειωσω οτι εχω βαλει στο usb του ενα ανεμιστήρα να το κραταει κρυο. δεν εχει θεμα με θερμοκρασια αφου ειναι ολο γριλιες εξαερισμου πανω κατω και ελαφρως υπερυψωμενο απο κατω για να αφηνει κενο.σε λιγες μερες θα ειναι up k to review.μπορεις την κανονικη σου γραμμη να την εχεις στο κινητο σου οταν εισαι σπιτι
NemeSis1990 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, poulinos είπε μπορεις την κανονικη σου γραμμη να την εχεις στο κινητο σου οταν εισαι σπιτι τι σημαινει αυτο;
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 το τηλεφωνικο νουμερο που εχεις σπιτι μπορεις να το συνδεσεις στο fritz και μετα το κινητο σου να βλεπει ασυρματα το fritz και να απαντας τις κλησεις του σταθερου σου απο το κινητο διαμεσο wifi
NemeSis1990 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, poulinos είπε το τηλεφωνικο νουμερο που εχεις σπιτι μπορεις να το συνδεσεις στο fritz και μετα το κινητο σου να βλεπει ασυρματα το fritz και να απαντας τις κλησεις του σταθερου σου απο το κινητο διαμεσο wifi δε μου χρειαζετε προσωπικα. να σου πω και κατι αλλο, χτες εβαλα ενα usb στην τιβι και ειδα οτι η τιβι βρισκει ενα "fritz media" περα απο το usb. τι ακριβως γινεται; δεν εχω συνδεσει κατι πανω στο ρουτερ περα απο το ανεμιστήρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα