Προς το περιεχόμενο

Avm fritz 7590

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν το εχω δοκιμασει πολυ συνεχομενα ακομα διοτι κανω καποια τεστακια οποτε δεν εχει μπει μονιμα πανω.με technicolor 788 που ειχα  πριν εκλεινα 30ημερα.vdsl απο kv.

οκ καταλαβα, κατι αλλο εχεις ιδεα πως αλλαζει το dns? θελω να βαλω της google

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 minutes ago, NemeSis1990 said:

οκ καταλαβα, κατι αλλο εχεις ιδεα πως αλλαζει το dns? θελω να βαλω της google

καπου ειδα την επιλογη ατο home network που αλλαζεις και ip sto fritz.αν δεν το βρεις να το δω οταν θα ειμαι σπιτι ωστε να το εχω μπροστα μου

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

καπου ειδα την επιλογη ατο home network που αλλαζεις και ip sto fritz.αν δεν το βρεις να το δω οταν θα ειμαι σπιτι ωστε να το εχω μπροστα μου

δεν βρισκω τιποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επαθα το εξης, σε μια περιεργη γωνια στο σπιτι το κινητο αποσυνδεει απο το 5ghz και μπαινει στο 2.4Ghz και τουμπαλιν. οποτε για λιγη ωρα ειναι στα χαμενα...

Επεξ/σία από NemeSis1990
Δημοσ.
51 minutes ago, NemeSis1990 said:

επαθα το εξης, σε μια περιεργη γωνια στο σπιτι το κινητο αποσυνδεει απο το 5ghz και μπαινει στο 2.4Ghz και τουμπαλιν. οποτε για λιγη ωρα ειναι στα χαμενα...

μπορεις να τα εχεις με το ιδιο ssid οποτε να σε πεταει απο το ενα στο αλλο αυτοματα.επισης τα 5ghz δεν τα πανε καλα με τα εμποδια

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, poulinos είπε

μπορεις να τα εχεις με το ιδιο ssid οποτε να σε πεταει απο το ενα στο αλλο αυτοματα.επισης τα 5ghz δεν τα πανε καλα με τα εμποδια

αυτο με το dns το βρηκες; δεν το βρισκω με τιποτα

Δημοσ.
On 31/03/2018 at 8:11 PM, NemeSis1990 said:

δεν βρισκω τιποτα

advanced view μετα παε ιντερνετ μετα account information και τελευταια καρτελλα dns

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

advanced view μετα παε ιντερνετ μετα account information και τελευταια καρτελλα dns

το βρηκα! τελεια σε ευχαριστω! λες να δω καμια διαφορα με το dns της γοογλε?

Δημοσ.
On 01/04/2018 at 9:13 PM, NemeSis1990 said:

το βρηκα! τελεια σε ευχαριστω! λες να δω καμια διαφορα με το dns της γοογλε?

δεν νομιζω .οτι ενας ns βγαζει μερικα ms λιγοτερο δεν σημαινει οτι θα δεις καμια τρελλη διαφορα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν νομιζω .οτι ενας ns βγαζει μερικα ms λιγοτερο δεν σημαινει οτι θα δεις καμια τρελλη διαφορα.

οχι φιλε αφησα της φορθνετ και ολα καλα.

ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το ρουτερακι το οποιο ειναι παρα πολυ σταθερο, δεν με αποσυνδεει οπως αλλα στο παρελθον και εχει σχετικα καλο σημα για ενα σπιτι 100τμ. Δεν ξερω τι να περιμενω απο τα νεα updates που θα βγουν αλλα σιγουρα αξιζει τα λεφτα του. να σημειωσω οτι εχω βαλει στο usb του ενα ανεμιστήρα να το κραταει κρυο.

Δημοσ.
5 minutes ago, NemeSis1990 said:

οχι φιλε αφησα της φορθνετ και ολα καλα.

ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το ρουτερακι το οποιο ειναι παρα πολυ σταθερο, δεν με αποσυνδεει οπως αλλα στο παρελθον και εχει σχετικα καλο σημα για ενα σπιτι 100τμ. Δεν ξερω τι να περιμενω απο τα νεα updates που θα βγουν αλλα σιγουρα αξιζει τα λεφτα του. να σημειωσω οτι εχω βαλει στο usb του ενα ανεμιστήρα να το κραταει κρυο.

δεν εχει θεμα με θερμοκρασια αφου ειναι ολο γριλιες εξαερισμου πανω κατω και ελαφρως υπερυψωμενο απο κατω για να αφηνει κενο.σε λιγες μερες θα ειναι up k to review.μπορεις την κανονικη σου γραμμη να την εχεις στο κινητο σου οταν εισαι σπιτι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

μπορεις την κανονικη σου γραμμη να την εχεις στο κινητο σου οταν εισαι σπιτι

τι σημαινει αυτο;

Δημοσ.

το τηλεφωνικο νουμερο που εχεις σπιτι μπορεις να το συνδεσεις στο fritz και μετα το κινητο σου να βλεπει ασυρματα το fritz και να απαντας τις κλησεις του σταθερου σου απο το κινητο διαμεσο wifi

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

το τηλεφωνικο νουμερο που εχεις σπιτι μπορεις να το συνδεσεις στο fritz και μετα το κινητο σου να βλεπει ασυρματα το fritz και να απαντας τις κλησεις του σταθερου σου απο το κινητο διαμεσο wifi

δε μου χρειαζετε προσωπικα. να σου πω και κατι αλλο, χτες εβαλα ενα usb στην τιβι και ειδα οτι η τιβι βρισκει ενα "fritz media" περα απο το usb. τι ακριβως γινεται; δεν εχω συνδεσει κατι πανω στο ρουτερ περα απο το ανεμιστήρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...