Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι στη Wind F2G αν δεν ανανεώσεις στο δίμηνο χάνεις και το χρηματικό υπόλοιπο και τον χρόνο ομιλίας από τυχόν πρόγραμμα που τρέχει. Δεν ξέρω για Vodafone - Cosmote.

Δημοσ.
Στις 6/8/2019 στις 10:09 ΠΜ, MariaLog είπε

να ρωτησω - εχω wind καρτοκινητο

σε ολες τις καρτοκινητες, οταν βαζω ποσο ανανεωσης (ας πουμε 10 ευρω) αυτο το ποσο διατηρειται για 2 μηνες? μετα ληγει. ισχυει σε ολες αυτο?

ειχα 7 ευρω που εληγαν χτες. ενεργοποιησα ενα πακετο 5 ευρω για χρονο ομιλιας ενα μηνα.

ολα οκ, μου μειναν 2 ευρω και λεω αστα οκ να ληξουν αυτα αφου εχω τον χρονο ομιλιας για ενα μηνα. και οταν εληξαν.. ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ , μαζι με το υπολοιπο ( 2 ευρω) που οκ ταχασα.. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

δλδ για να καταλαβω, εαν δεν ανανεωσεις ανα διμηνο ενα Χ ποσο.. στα σβηνουν ολα..?? ακομα και τον πληρωμενο χρονο που δεν ειχε ληξει ???

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα! Είχα 6€, αγόρασα με 5€ χρόνο ομιλίας για 1 μήνα και σήμερα που το τσέκαρα ήταν όλα μηδενισμενα!!! Τι απατεωνια είναι αυτή;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει η Inter Telecom αν δεν θελετε καθε δυο μηνες να κανετε ανανεωση  , δεν εχει υπηρεσια φορητοτητας ακομα ( αν δεν κανω λαθος ) αλλα ο νεος αριθμος θα ισχυει για 12 μηνες.

Επεξ/σία από Brainmorf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...