NovaLacertae Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Ναι στη Wind F2G αν δεν ανανεώσεις στο δίμηνο χάνεις και το χρηματικό υπόλοιπο και τον χρόνο ομιλίας από τυχόν πρόγραμμα που τρέχει. Δεν ξέρω για Vodafone - Cosmote.
samsunglife Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Στις 6/8/2019 στις 10:09 ΠΜ, MariaLog είπε να ρωτησω - εχω wind καρτοκινητο σε ολες τις καρτοκινητες, οταν βαζω ποσο ανανεωσης (ας πουμε 10 ευρω) αυτο το ποσο διατηρειται για 2 μηνες? μετα ληγει. ισχυει σε ολες αυτο? ειχα 7 ευρω που εληγαν χτες. ενεργοποιησα ενα πακετο 5 ευρω για χρονο ομιλιας ενα μηνα. ολα οκ, μου μειναν 2 ευρω και λεω αστα οκ να ληξουν αυτα αφου εχω τον χρονο ομιλιας για ενα μηνα. και οταν εληξαν.. ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ , μαζι με το υπολοιπο ( 2 ευρω) που οκ ταχασα.. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. δλδ για να καταλαβω, εαν δεν ανανεωσεις ανα διμηνο ενα Χ ποσο.. στα σβηνουν ολα..?? ακομα και τον πληρωμενο χρονο που δεν ειχε ληξει ??? Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα! Είχα 6€, αγόρασα με 5€ χρόνο ομιλίας για 1 μήνα και σήμερα που το τσέκαρα ήταν όλα μηδενισμενα!!! Τι απατεωνια είναι αυτή;;;
Brainmorf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχει η Inter Telecom αν δεν θελετε καθε δυο μηνες να κανετε ανανεωση , δεν εχει υπηρεσια φορητοτητας ακομα ( αν δεν κανω λαθος ) αλλα ο νεος αριθμος θα ισχυει για 12 μηνες. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από Brainmorf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα