Partet Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Καλημέρα παιδιά, έπειτα από πολλά χρόνια με σύνδεση(Vodafone) πήρα την απόφαση να αλλάξω σε κάρτα, θα με πάνε σε CU, να τελειώνει αυτός ο βραχνάς! Άσχετα με το πόσο εκνευρίστηκα με αυτούς με το κλείσιμο της σύνδεσης, όπου μου ζητούσαν 20€ για τέλος απενεργοποίησης και θα πρέπει να περιμένω και 30 μέρες, όπου θα με χρεώσουν και με το πάγιο χωρίς τις εκπτώσεις, έτσι για να πω τον πόνο μου... Είχα στο μυαλό μου να πάω προς Wats Up για να άλλαξω να πάω και προς Cosmote. Όποιος μπορεί και θέλει ας με συμβουλέψει να βγάλω μια άκρη! Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια.. 1
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Αν εχεις πολλες επαφες με κοσμοτε και κυριως σε whats up πανε whats up.Αλλιως για ιντερνετ frog. Αλλιως δες την Q αν πιανει η Wind στην περιοχη σου.
ziaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 στην ίδια φάση είμαι και γω .... από vodafone για να πάμε σε frog και να διατηρήσουμε τον αριθμό μας τι πρέπει να κάνουμε?
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ziaba είπε στην ίδια φάση είμαι και γω .... από vodafone για να πάμε σε frog και να διατηρήσουμε τον αριθμό μας τι πρέπει να κάνουμε? 30€ φορητοτητα,και ανανεωση χρονου μετα. Η Wind στο κανει με 10€ αν πας σε Q.Απλα δεν εχει την καλυψη της κοσμοτε καθως και πακετα 2 και 5GB οπως η Frog.Χρεωσεις ανα δευτερολεπτο οπως η Frog.Επισης παιζει με εθνικη περιαγωγη πανω στο δικτυο,με αποτελεσμα να ανοιξεις περιαγωγη δεδομενων και να βλεπεις το σημα R πανω στην ενδειξη σηματος καθως και αντι να γραφει Wind GR να γραφει Q-Telcom σε Android.Ενω σε iPhone την βλεπει ως Wind την καρτα και το 4G το εχει ως LTE. Και προσοχη αν δεν εχεις πακετο mb,σου μηδενιζει την καρτα και σου κοβει τα δεδομενα στο αψε σβησε τρωγοντας 1,2€ για χρηση ιντερνετ.Και η χρεωση γινεται μια μερα μετα,οχι κατευθειαν. Αλλα εχει καλυτερο app για διαχειρηση υπολοιπου και περισσοτερο χρονο προς προς ολους,μαζι και νυχτερινο πακετο δεδομενων και χωρια ορια χρησης στα πακετα σε περιαγωγη εντος Ευρωπαικης ενωσης.Το τελευταιο,ειναι ο λογος που την προτιμω στο roaming εντος εε σε σχεση με τις αλλες.Ανανεωση,πακετα και τα καταναλωνω ολα τα προς ολους λεπτα/sms και τα mb. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Nikolas14-MyPhone
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Partet είπε Καλημέρα παιδιά, έπειτα από πολλά χρόνια με σύνδεση(Vodafone) πήρα την απόφαση να αλλάξω σε κάρτα, θα με πάνε σε CU, να τελειώνει αυτός ο βραχνάς! Άσχετα με το πόσο εκνευρίστηκα με αυτούς με το κλείσιμο της σύνδεσης, όπου μου ζητούσαν 20€ για τέλος απενεργοποίησης και θα πρέπει να περιμένω και 30 μέρες, όπου θα με χρεώσουν και με το πάγιο χωρίς τις εκπτώσεις, έτσι για να πω τον πόνο μου... Είχα στο μυαλό μου να πάω προς Wats Up για να άλλαξω να πάω και προς Cosmote. Όποιος μπορεί και θέλει ας με συμβουλέψει να βγάλω μια άκρη! Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια.. Θα πρέπει να τα βάλεις κάτω να δεις αρχικά τις επαφές σου και να επιλέξεις πάροχο. 3 ώρες πριν, Nikolas14-MyPhone είπε Αν εχεις πολλες επαφες με κοσμοτε και κυριως σε whats up πανε whats up.Αλλιως για ιντερνετ frog. Αλλιως δες την Q αν πιανει η Wind στην περιοχη σου. Αρκετά καλές προσοφορές πλέον η Cosmote/Whats up 2 ώρες πριν, ziaba είπε στην ίδια φάση είμαι και γω .... από vodafone για να πάμε σε frog και να διατηρήσουμε τον αριθμό μας τι πρέπει να κάνουμε? Ο αριθμός δε χάνεται. Η βασική ουσία είναι τελικά πως όσοι από συμβόλαιο γυρίζουν σε καρτοκινητό, μάλλον "τιμωρούνται" και εμφάνισαν το νέο κόστος των 30€... 1
Partet Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Λογικά για cosmoκαρτα/watsup με βλέπω αν αναλογιστώ τους τριγύρω μου! Τι μαγκιά είναι αυτά τα 30€, δηλαδή για να αλλάξω από CU και να πάω cosmoκαρτα/watsup ταρίφα το 30ευρο; cosmoκαρτα ή watsup καλύτερα; Δεν είναι τα λέφτα που σε εκνευρίζουν περισσότερο στις τηλεφωνικές εταιρίες, αλλά ότι το κάνουν με τέτοιο τρόπο που παίζουν με τα νεύρα σου και με την νοημοσύνη σου!!
ziaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Την ίδια απορία έχω όταν λήξει το συμβόλαιο θα πω να μου κάνουν cu μετά αν ζητήσω φορητότητα θα πρέπει να πληρώσω 30αρι? Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από ziaba
Partet Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, ziaba είπε Όταν λήξει το συμβόλαιο θα πω να μου κάνουν cu μετά αν ζητήσω φορητότητα θα πρέπει να πληρώσω 30αρι? πρέπει να πας και 30 μερες πριν λήξει, γιατί αλλιώς θα σε χρεώσουν χωρις τις εκπτώσεις που έχεις και θα σε βάλουν να πληρώσεις και το 20αρικο για τέλος απενεργοποίησης του συμβολαίου! Μαγικό πάντως ότι για να κάνεις αλλαγη από τον ένα πάροχο στον άλλο χρειάζεται καμια ώρα και αν, ενω για να κλείσεις ένα συμβόλαιο, ενώ έχει λήξει θέλει 30μέρες... 1
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, Partet είπε Λογικά για cosmoκαρτα/watsup με βλέπω αν αναλογιστώ τους τριγύρω μου! Τι μαγκιά είναι αυτά τα 30€, δηλαδή για να αλλάξω από CU και να πάω cosmoκαρτα/watsup ταρίφα το 30ευρο; cosmoκαρτα ή watsup καλύτερα; Δεν είναι τα λέφτα που σε εκνευρίζουν περισσότερο στις τηλεφωνικές εταιρίες, αλλά ότι το κάνουν με τέτοιο τρόπο που παίζουν με τα νεύρα σου και με την νοημοσύνη σου!! Whats Up,πιο πολυ συμφερει.Περισσοτερες προσφορες και bonus.Η κοσμοτε στα καρτοκινητα παντα στα whats up δινει ενω στα αλλα οχι ολα τα δωρα.Και εχει το παρε μοιρασε,οπου μπορεις να δινεις 100MB σε σενα και 300Mb σε 3 φιλους(απο 100 ο καθενας).Αν βρεις εναν φιλο με whats up και καθε μηνα βαζετε 10€ καρτα κανεις το εξης.Βαζεις 5€-->κανεις το παρε μοιρασε-->Ανανεωνεις αλλα 5€--> κανεις το reload it παιρνοντας 1.200Mb για ενα μηνα--> παρε μοιρασε ξανα.Συνολο παιρνετε τα 2 νουμερα απο 1.200MB του Reload it αλλα 200Mb(100MB επι 2) επειδη μοιραζεις τα 100MB και αλλα 600Mb που μοιραζει ο ενας στον αλλο.2GB δηλαδη τζαμπα.Και για ομιλια βαζεις και το πακετο με 8,5€ με 400' και sms προς Whats Up,300' και 200sms προς ολους και 200MB.Συνολο 400' προς Whats Up,300' προς ολους,2.200MB και 400sms προς Whats Up και 200 sms προς ολους με 10€.Και σου μενουν 40 λεπτα για 2 κωδικους deals 4 you για 1+1 σε everest,village cinemas,intersport,goodys κλπ με χρεωση 20 λεπτα και μπορεις να τον χρησιμοποιησεις μια φορα σε ολες τις προσφορες. ΤΟ CU εχει ιδιο πακετο με την κοσμοτε στα 8,5€ και εχεις μαζι με τα 500Mb στην 1η ανανεωση απο 10€ και το Just surf bonus 500Mb και το παρε να χεις οπου παιρνεις 300Mb απο 3 φιλους+100 με ανανεωση απο 10€.Συνολο 1,600MB,400' προς CU,400' προς ολους,300 sms προς CU και 200 προς ολους και 1+1 κωδικο με 20 λεπτα για μικελ,odeon κλπ.Αλλα καθε πεμπτη παιρνεις 1+1 κωδικο χωρις χρεωση. Για να παρεις οτι γραφω σε CU κανεις μια ανανεωση 10€.Στο Whats Up αν κανεις μια ανανεωση 10€ και οχι 2 φορες απο 5€ παιρνεις 1.800MB και οχι 2.200MB.Αρα διαφορα δεν υπαρχει απλα κερδιζεις 200Mb παραπανω.Λεπτα και Mb μεταφερονται και στα 2,ενω τα sms μονο στο CU μεταφερονται. 1
Partet Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, Nikolas14-MyPhone είπε Whats Up,πιο πολυ συμφερει.Περισσοτερες προσφορες και bonus.Η κοσμοτε στα καρτοκινητα παντα στα whats up δινει ενω στα αλλα οχι ολα τα δωρα.Και εχει το παρε μοιρασε,οπου μπορεις να δινεις 100MB σε σενα και 300Mb σε 3 φιλους(απο 100 ο καθενας).Αν βρεις εναν φιλο με whats up και καθε μηνα βαζετε 10€ καρτα κανεις το εξης.Βαζεις 5€-->κανεις το παρε μοιρασε-->Ανανεωνεις αλλα 5€--> κανεις το reload it παιρνοντας 1.200Mb για ενα μηνα--> παρε μοιρασε ξανα.Συνολο παιρνετε τα 2 νουμερα απο 1.200MB του Reload it αλλα 200Mb(100MB επι 2) επειδη μοιραζεις τα 100MB και αλλα 600Mb που μοιραζει ο ενας στον αλλο.2GB δηλαδη τζαμπα.Και για ομιλια βαζεις και το πακετο με 8,5€ με 400' και sms προς Whats Up,300' και 200sms προς ολους και 200MB.Συνολο 400' προς Whats Up,300' προς ολους,2.200MB και 400sms προς Whats Up και 200 sms προς ολους με 10€.Και σου μενουν 40 λεπτα για 2 κωδικους deals 4 you για 1+1 σε everest,village cinemas,intersport,goodys κλπ με χρεωση 20 λεπτα και μπορεις να τον χρησιμοποιησεις μια φορα σε ολες τις προσφορες. ΤΟ CU εχει ιδιο πακετο με την κοσμοτε στα 8,5€ και εχεις μαζι με τα 500Mb στην 1η ανανεωση απο 10€ και το Just surf bonus 500Mb και το παρε να χεις οπου παιρνεις 300Mb απο 3 φιλους+100 με ανανεωση απο 10€.Συνολο 1,600MB,400' προς CU,400' προς ολους,300 sms προς CU και 200 προς ολους και 1+1 κωδικο με 20 λεπτα για μικελ,odeon κλπ.Αλλα καθε πεμπτη παιρνεις 1+1 κωδικο χωρις χρεωση. Για να παρεις οτι γραφω σε CU κανεις μια ανανεωση 10€.Στο Whats Up αν κανεις μια ανανεωση 10€ και οχι 2 φορες απο 5€ παιρνεις 1.800MB και οχι 2.200MB.Αρα διαφορα δεν υπαρχει απλα κερδιζεις 200Mb παραπανω.Λεπτα και Mb μεταφερονται και στα 2,ενω τα sms μονο στο CU μεταφερονται. Ευχαριστώ πολύ! Αναλυτικότατος... για wats up με βλέπω! Ρε παιδιά, αυτό το 30άρι, ποιός θα μου το πάρει; Η Vodafone ή cosmote αν πάω για wats up;
dionysg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν εχεις ορεξη για λιγο τρεξιμο (και σιγα το τρεξιμο μια online καταγγελια στην EETT) γλυτώνεις το 30 πιστευω. Εγω παντως σε φορητοτητα απο wind σε voda κατεληξα σε καταγγελια στην ΕΕΤΤ. Με προφασεις διαφορες ιστοριουλες δεν μου την προχωρουσαν εκτος και αν εκανα καρτοσυμβολαιο με παγιο 13-15 ευρω. Το αποτελεσμα εγινε η φορητότητα, πηρα και αποζημειωση απο τη voda 20 ευρω. Σιγα το ποσο αλλα στην @τανα, @τανιες δεν κανεις. Το πρωτο 4 μηνο ουτε καρτα δεν χρειαζεται, οταν φαγωθει και η αποζημειωση παω cote. Χαλια το σημα, χαλια στη voda Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από dionysg
Partet Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, dionysg είπε Αν εχεις ορεξη για λιγο τρεξιμο (και σιγα το τρεξιμο μια online καταγγελια στην EETT) γλυτώνεις το 30 πιστευω. Εγω παντως σε φορητοτητα απο wind σε voda κατεληξα σε καταγγελια στην ΕΕΤΤ. Με προφασεις διαφορες ιστοριουλες δεν μου την προχωρουσαν εκτος και αν εκανα καρτοσυμβολαιο με παγιο 13-15 ευρω. Το αποτελεσμα εγινε η φορητότητα, πηρα και αποζημειωση απο τη voda 20 ευρω. Σιγα το ποσο αλλα στην @τανα, @τανιες δεν κανεις H Wind σου έβαλε όμως το 30άρι; Γιατί αν στο βάλει η κάθε εταιρία που αφήνεις.. δεν της το πληρώνεις!
dionysg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Οχι μην μπερδευεσαι ο παροχος που πας στο ζηταει. Ολες το χρεωνουν με διαφορα προσχηματα. Σου λενε τα 25 μενουν στην καρτα
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Παντως αυτο που αλλαζουν τα πακετα καθε μηνα δεν μπορω να το καταλαβω. Μας εχουν πρηξει στα τηλεφωνα και το refill νομιζω το καταργησανε.
MariaLog Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) να ρωτησω - εχω wind καρτοκινητο σε ολες τις καρτοκινητες, οταν βαζω ποσο ανανεωσης (ας πουμε 10 ευρω) αυτο το ποσο διατηρειται για 2 μηνες? μετα ληγει. ισχυει σε ολες αυτο? ειχα 7 ευρω που εληγαν χτες. ενεργοποιησα ενα πακετο 5 ευρω για χρονο ομιλιας ενα μηνα. ολα οκ, μου μειναν 2 ευρω και λεω αστα οκ να ληξουν αυτα αφου εχω τον χρονο ομιλιας για ενα μηνα. και οταν εληξαν.. ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ , μαζι με το υπολοιπο ( 2 ευρω) που οκ ταχασα.. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. δλδ για να καταλαβω, εαν δεν ανανεωσεις ανα διμηνο ενα Χ ποσο.. στα σβηνουν ολα..?? ακομα και τον πληρωμενο χρονο που δεν ειχε ληξει ??? Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από MariaLog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα