Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητοί,

Πρόσφατα έστησα ένα νέο σύστημα, στο οποίο μου εγκατέστησαν τα Windows 10 x64.

Ότι software έχω είναι νόμιμο, τα power savings στο BIOS (speedstep/shift) κλπ ειναι απενεργοποιημένα, καθώς και τα στα USB hubs του Device manager έχω απενεργοποιήσει τα "turn off device to save power".

Όλα λειτουργούν άψογα (και οι θερμοκρασίες), εκτός απο το mouse το οποίο κάνει εκνευριστικά σπασίματα σε ανύποπτο χρόνο, ειδικά όταν το CPU είναι full.

Δοκίμασα διαφορετικά mouse, Logitech με unifying σύνδεση, ασύρματο Logitech καθώς και Microsoft με bluetooth. Το ίδιο... USB2 USB3 διαφορετικές εισόδους, το ίδιο

Έβγαλα realtek software & antivirus καθώς και scheme απο τον κέρσορα του Mouse. Το ίδιο.....

Τι μπορεί να συμβαίνει?

Επεξ/σία από steliosfan
Δημοσ.

Απαντώ ο ίδιος, καθώς σίγουρα κάποια στιγμή κάποιος θα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα. Ενα search στο google αποδεικνύει ότι πολλοί αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Αν λοιπόν έχετε δοκιμάσει τα πάντα όπως εγώ, αλλά το Mouse συνεχίζει σε άσχετες στιγμές να κάνει σπασίματα, δημιουργήστε ένα δικό σας custom power plan το οποίο δεν θα επιτρέπει το suspend στις usb συσκευές. Φαίνεται ότι τα default plans (performance κλπ) αγνοούν τις εν λόγω απενεργοποιήσεις. 

Cheers

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

εμενα το κουλο προβλημα ειναι το ροδακι! συμπεριφερεται σαν ψυχοπαθης και ανεβοκατεβαινει λες κιαι το ταισα εκστασι, μιλαω για λαπιτοπι , οι λυσεις που δινουν ειναι να παρεις ποντικι της κατασκευαστριας εταιρειας,  ( HP) , 3 ποντικια ιδια συμπεριφορα, αν ξερει κανεις κατι ας το πει !( σορρυ αν χρησιμοποιω το δικο σου thread αλλα σκεφτηκα να το ρωτησω εδω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...