Προς το περιεχόμενο

MeCool M8S Pro + (plus) Review και "σκάλισμα"

isay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενα θα σας πω.. τα σκ@τωσα... με εναν μαγικο τροπο σαν νουμπακι κανονικο μετα απο 10+ χρονια που ασχολουμε με καστομ ρομς σε ολα μου τα κινητα καταφερα να αφησω το μποξακι χωρις ρομ και recovery... και το ερωτημα ειναι το εξης.. τι κανουμε τωρα? σκουπιδια η υπαρχει τροπος να φλασαρω καπως μια ρομ μεσω του υπολογιστη? γνωριζω για το usb burning tool αλλα εχω παρει καμια 20αρια καλωδια usb male to male αλλα με κανενα δεν εχω καταφερει να το συνδεσω... υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το σωσουμε η να το στειλω στον καδο ?

Μιλαω παντα για το Mecool m8s pro plus  S912 chip.

καθε βοηθεια καλοδεχουμενη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mecool m8s plus με επεξεργαστη s912 δεν υπάρχει. Θελω να ελπιζω οτι δεν εχεις μπερδέψει τις rom. 

Απο εκεί και πέρα τα μποξακια αυτα δυσκολα πεθαίνουν στο σημείο να μην μπορεις να τα επαναφέρεις. Ναι χρειάζεσαι το usb burning tool  και το αντιστοιχο img με την καταλληλη rom (κι ας ειναι και custom).

Μην προσβληθείς με την ερώτηση αλλά κάνεις το reset-βραχυκυκλωμα όταν κουμπώνεις το usb καλώδιο; Δεν έχει κουμπι και πρεπει να βαλεις ενα κομματι καλώδιο/συνδετηρα και το βγαζεις μολις ο υπολογιστης αρχισει να μετρα το περασμα της rom. Δες λιγο οδηγους που υπάρχουν στο youtube (ειναι το ιδιο για ολα τα m8s)

Αν τώρα δεν τα καταφερνεις μπορεις να δοκιμάσεις την τυχη σου και με το Amlogic Burn_Card_Maker αλλα και πάλι ειναι πιθανο να πρεπει να χρησιμοποιήσεις το reset. Δεν το έχω κάνει γιατί πάντα εκανα δουλειά με το usb burning tool

https://chinagadgetsreviews.com/download-amlogic-burn_card_maker-v2-0-2.html

https://www.youtube.com/watch?v=CUfKNNgxb9E

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακου τι εκανα ο χαζος... Επειδη τα τελευταια χρονια οπως σου ειπα φλασαρω ασταματητα σε ολα τα κινητα μου και επειδη εχω τρελο κολλημα με το clean install ακου τι εγινε ακριβως.
Οταν το πηρα το μποξακι κατευθειαν εψαξα να βρω αν υπαρχει καστομ ρομ.Βρηκα την γνωστη απο το freaktab και την ειχα περασει αν θυμαμαι καλα μεσω του updater.με τον καιρο το παρατησα γιατι εβλεπα μονο νετφλιξ και αυτο μεσω της σμαρτ τιβι και τωρα τελευταια αποφασησα να το κανω δωρο στον κουμπαρο μου.Οποτε εψαξα κατεβασα την updated ρομ μπηκα twrp εκανα wipe dalvick,cache,system,data,internal δηλαδη ολα οπως κανω παντα αφου πρωτα ειχα περασει σε ενα στικακι την ρομ και πηγα να την φλασαρω.Ελα που μου εβγαζε ομως συνεχεια error corrupted file . Βρε τι κατεβασα απο πισι απο κινητο αλλαξα 10 φλασακια τα εκανα 100 φορματ,αυτο εκει error corrupted file.Δοκιμασα καμια 10 διαφορετικες εκδοσεις ρομ οπως μαμα , tv stock κτλπ , τα ιδια. Χθες δοκιμασα να φλασαρω αλλο twrp και εκει ειναι που το αποτελειωσα και εχασα και το twrp.. οποτε φτασαμε στην φαση που το μποξακι δεν εχει ουτε συστημα ουτε recovery . 

Υ.Γ. φυσικα και το βραχυκυκλωνω καθε φορα που προσπαθω.Οσο για τον επεξεργαστη μπορω να σου στειλω φωτο τι γραφει το ταμπελακι να το δεις και εσυ ουτως η αλλως ειναι ολο λυμενο.

Επεξ/σία από #SuperUser#

Καλησπερα,εχω το συγκεκριμενο boxaki περιπου εναν χρονο,αρκετα ικανοποιημενος μπορω να πω,το μονο που του εχω κανει ειναι να βγαλω τις συγκεκριμενες εφαρμογες που προτεινει ο @isay και τις ρυθμισεις που γραφει.Θελω να ρωτησω κατι,επειδη σκεφτομαι να βαλω νετφλιξ,να αφησω την συγκεκριμενη εφαρμογη που εχει μεσα η να βαλω αυτην απο το play store?

1 ώρα πριν, bill27 είπε

Καλησπερα,εχω το συγκεκριμενο boxaki περιπου εναν χρονο,αρκετα ικανοποιημενος μπορω να πω,το μονο που του εχω κανει ειναι να βγαλω τις συγκεκριμενες εφαρμογες που προτεινει ο @isay και τις ρυθμισεις που γραφει.Θελω να ρωτησω κατι,επειδη σκεφτομαι να βαλω νετφλιξ,να αφησω την συγκεκριμενη εφαρμογη που εχει μεσα η να βαλω αυτην απο το play store?

Καταρχήν δοκίμασε να δεις αν παιζει αυτη που εχει, γιατί ειναι παλια έκδοση. Αν παιζει κατσε εκει που εισαι.

Αν δεν παιζει, βάλε πρώτα το προγραμμα drm info για να δεις το security level στο widevine. 

Αν ΔΕΝ ειναι L1 τοτε πρεπει κατεβασε το MeCool BurnKeyTools, βαλε το και κάνε το patch(το προγραμμα και οδηγιες ειναι στον οδηγο μου). Κάνε επανακκινηση και δες πάλι το Level στο DRM info. 

Αν είναι L1 δες πάλι αν παιζει το netflix. Αν παιζει κάτσε εκει που εισαι. Αν δεν παιζει, βγάλε το και βάλε την τελευταία έκδοση της έκδοση με ασπρο-κοκκινο εικονιδιο απο το apkmirror ( https://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/netflix-android-tv/ )

Δώσε feedback

4 ώρες πριν, #SuperUser# είπε

Ακου τι εκανα ο χαζος... Επειδη τα τελευταια χρονια οπως σου ειπα φλασαρω ασταματητα σε ολα τα κινητα μου και επειδη εχω τρελο κολλημα με το clean install ακου τι εγινε ακριβως.
Οταν το πηρα το μποξακι κατευθειαν εψαξα να βρω αν υπαρχει καστομ ρομ.Βρηκα την γνωστη απο το freaktab και την ειχα περασει αν θυμαμαι καλα μεσω του updater.με τον καιρο το παρατησα γιατι εβλεπα μονο νετφλιξ και αυτο μεσω της σμαρτ τιβι και τωρα τελευταια αποφασησα να το κανω δωρο στον κουμπαρο μου.Οποτε εψαξα κατεβασα την updated ρομ μπηκα twrp εκανα wipe dalvick,cache,system,data,internal δηλαδη ολα οπως κανω παντα αφου πρωτα ειχα περασει σε ενα στικακι την ρομ και πηγα να την φλασαρω.Ελα που μου εβγαζε ομως συνεχεια error corrupted file . Βρε τι κατεβασα απο πισι απο κινητο αλλαξα 10 φλασακια τα εκανα 100 φορματ,αυτο εκει error corrupted file.Δοκιμασα καμια 10 διαφορετικες εκδοσεις ρομ οπως μαμα , tv stock κτλπ , τα ιδια. Χθες δοκιμασα να φλασαρω αλλο twrp και εκει ειναι που το αποτελειωσα και εχασα και το twrp.. οποτε φτασαμε στην φαση που το μποξακι δεν εχει ουτε συστημα ουτε recovery . 

Υ.Γ. φυσικα και το βραχυκυκλωνω καθε φορα που προσπαθω.Οσο για τον επεξεργαστη μπορω να σου στειλω φωτο τι γραφει το ταμπελακι να το δεις και εσυ ουτως η αλλως ειναι ολο λυμενο.

Αν μπορεις στείλε φωτογραφίες απο τη μητρική και το emmc chip, οπως επισης και απο το επανω καπακι (αυτο που βλέπεις οτι εχεις το box στο τραπέζι. Μη βγάλεις την ψυκτρα για να βγαλεις φωτο τον επεξεργαστη. Μετά βλέπουμε επομενο βήμα, γιατί θελω να επιβεβαιώσω οτι δεν εχεις προβληματική παρτίδα απο emmcs. Επιμενω όμως οτι αυτά τα box δυσκολα πεθαίνουν τελείως. 

Μιας και δεν υπάρχει άλλο νήμα αφήνω εδώ τις ρομ που βρήκα :

http://blog.geekbuying.com/2018/11/mecool-m8s-pro-plus-s905x-2gb-16gb-tv-box-firmware-update-20180806/ για pro+ 2/16

http://blog.geekbuying.com/2018/11/mecool-m8s-pro-3gb-16gb-s912-tv-box-firmware-update-20180806/ για pro 3/16

changelog δεν βρήκα κάπου

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα μετά απο κατι μηνες αλλα ειδα οτι είστε γνωστες και εχω το εξής πρόβλημα.

Εχω Netflix 4k αλλα θελω Αμερικής. Εχω vpn και βλεπω κανονικα στο κινητο αλλα θελω να βλεπω στην tv με android tv box. Κλειδώνω 10mbps στο speed test αλλα στην εφαρμογή του netflix στην tv βλεπω κανονικα 4K. Ειμαι στο οριο δηλαδή. Να αγοράσω το mecool η mibox που παιζει netflix 4k βλεπωντας Αμερικης μεσω vpn αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα πιανω αρκετή ταχύτητα με αυτά τα boxes ετσι ωστε να παίζει σε 4k? Η να αγοράσω συνδρομή για smart dns ωστε να το βαλω στην TV και να παιζει απο εκει netflix Αμερικής? Αλλα και με αυτήν την μεθοδο δεν ξέρω τι speeds θα πιανει για να βλέπω 4K οπως τωρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κανει ενα περιεργο πραγμα καποιες φορες ενω βλεπω κατι στο Kodi μεσω streaming εφαρμογης ....πχ κανω fast forward η rewind προς τα πισω και σε καποιες τυχαιες φορες κλεινει τελειως το boxaki σαν να το εκλεισα εγω απο το τηλεκοντρολ.... μου μυριζει υπερθερμανση αυτο το προβλημα.

Το airmouse εντωμεταξυ που περιμενα με voice control δεν ηρθε ποτε δυστυχως απο τα βαθη της ασιας... παλι καλα πηρα refund.

Επεξ/σία από afterhours

@isay καλησπέρα φίλε, αν μπορείς να πεις καμία ιδέα μπας κ φτιάξω το box θα βοηθούσε πολύ.

Μόλις έκανα εγκατασταση την rom που ανέβασε ο φίλος πριν 2 ποστ. Αλλά ενώ είμαι L1 σύμφωνα με το dmr δεν παιζει full hd Netflix. 

Με την έκδοση που είχε η παραπάνω rom δεν δείχνει hd και με την tv android έκδοση δεν ανοίγει καν το netflix.

Καμιά ιδέα; 😅

Μόλις τώρα, Billator είπε

@isay καλησπέρα φίλε, αν μπορείς να πεις καμία ιδέα μπας κ φτιάξω το box θα βοηθούσε πολύ.

Μόλις έκανα εγκατασταση την rom που ανέβασε ο φίλος πριν 2 ποστ. Αλλά ενώ είμαι L1 σύμφωνα με το dmr δεν παιζει full hd Netflix. 

Με την έκδοση που είχε η παραπάνω rom δεν δείχνει hd και με την tv android έκδοση δεν ανοίγει καν το netflix.

Καμιά ιδέα; 😅

Ναι δυστυχώς εχω ιδεα. Εδω και 2-3 εβδομαδες υπάρχει γενικο προβλημα με τα mecool και το netflix και αυτή τη φορά δεν ειμαι πεπεισμένος οτι θα διορθωθεί, οπως εγινε τον Αυγουστο. Σε αναμονη λοιπον για πιθανη λύση ή αν βιάζεσαι πρεπει να δεις εναλλακτικές λύσεις. 

• Sad 1

2 λεπτά πριν, isay είπε

Ναι δυστυχώς εχω ιδεα. Εδω και 2-3 εβδομαδες υπάρχει γενικο προβλημα με τα mecool και το netflix και αυτή τη φορά δεν ειμαι πεπεισμένος οτι θα διορθωθεί, οπως εγινε τον Αυγουστο. Σε αναμονη λοιπον για πιθανη λύση ή αν βιάζεσαι πρεπει να δεις εναλλακτικές λύσεις. 

Μάλιστα, κρίμα τι να πω. Ούτε με custom rom θα δούμε φως στο τούνελ?

8 λεπτά πριν, Billator είπε

Μάλιστα. Οπότε κολλήσαμε στα 480p μέχρι να βρεθεί κάποια λύση. Κρίμα

To θεωρώ απίθανο να ξεκολλήσουμε...... 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω, ο οδηγός που έχει φτιάξει ο @isayείναι και για το m8s pro L ή μόνο για το pro και pro plus; Και γενικά, όταν ψάχνω για ROMs (για το L) να ψάχνω γενικά για το pro ή συγκεκριμένα για το pro L;

Επεξ/σία από Hommer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...