Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. Ειχα ξανακανει ποστ για νεο κινητο αλλα αλλαξανε τα δεδομενα λιγο και το  budget ειναι 350 ευρω . Μπορώ να δώσω αλλα 20-30 ευρώ αν όντως αξιζει τα επιπλέον χρήματα. Με ενδιαφέρει πρωτίστως να είναι γρήγορο και να έχει ανθεκτική μπαταρία και μετά όλα τα άλλα. 

) Το ποσό που διαθέτουμε:350
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Instagram, YouTube, internet browsing, PUBG
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.2
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δεν έχω ιδιαίτερη προτιμηση
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι θα ήθελα να έχει καλή κάμερα, κυρίως για φωτογραφίες 
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι απαραίτητο 
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Με ενδιαφέρει να έχει 2 Sim, αν έχει και επέκταση ακόμα καλύτερα αλλά δεν είναι απαραίτητο 
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι πολύ σημαντiκο
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ιταλία και Ελλάδα, απλώς τα μεταφορικά θα πρέπει να μην ξεφεύγουν από τα 350 ευρω
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο

Όπως και την προηγούμενη φορά, σκαλωσα με ένα huawei, αυτή τη φορά το honor 9. Πως το βλέπετε σε αυτά τα λεφτά? Αξίζει ή να πάω για s7 που λέτε όλοι αν και δεν με ψήνει καθόλου? 

Επεξ/σία από Junior22
Δημοσ.

φιλε μου ηθελα και εγω κινητο με τα ιδια χαρακτηριστικα πανω κατω...η μονη διαφορα ηταν οτι εγω ειχα βαλει σαν budget τα 500 ευρω και οτι ηθελα να ειναι απο πλαισιο  η κωτσοβολο..τελικα αγορασα πριν 2-3 μερες το mi6 της xiaomi  το οποιο το εχει βαλει προσφορα ο κωτσοβολος στα 399 απο 499.. το κινητο ειναι απιστευτο η καμερα του φοβερη το δακτυλικο αποτυπωμα ταχυτατο και γενικα ειναι μια παρα παρα πολυ καλη συσκευη..

ΥΓ1. Η Καμερα ειναι πραγματικα καλη.. σημερα εκανα συγκριση αναμεσα στην καμερα του s8 και του mi6. H καμερα του s8 ειναι ενα κλικ πιο πανω αλλα κατα την αποψη μου δεν δικαιολογει την τοση χρηματικη διαφορα(100 ευρω) .

ΥΓ2. το 4g πιανει παντου δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα.. Μενω στην Αθηνα ομως.

ΥΓ3. Για την χρηση που θες να κανεις θεωρω οτι το mi6 ειναι τρομερη επιλογη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πρόταση φίλε αλλά έχω ήδη xiaomi και δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Ήθελα κάτι άλλο πχ honor 9,lg g6 να δοκιμασω. Έχω το mi note 2 και θεωρητικά η μπαταρία θα έπρεπε να βγάζει άνετα τη μέρα, με το ζόρι βγάζει 5 ώρες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα επειδη ειδα για το s7 που λες σε καμια περιπτωση μην παρεις μια συσκευη που δεν σε ψηνει επειδη σου την προτεινουν αλλοι, δε θα την ευχαριστηθεις καθολου! u11 απο γερμανο νομιζω ειναι καλη περιπτωση που ειπε ο φιλος, αν και δεν ξερω κατα ποσο αντεχει η μπαταρια του, αλλα λογικα τη μερα θα τη βγαζει.

Επεξ/σία από darkrider93
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρείς πως είναι εμφανώς ανώτερο από το honor 9/g6? Γιατί αν δεν έχει σημαντικές διαφορές, ξεφεύγει από το budget. 

Επεξ/σία από Junior22
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κυρια διαφορα για εμενα στα χαρτια ειναι o snapdragon 835 εναντι του 821 στο lg , ικανοτατοι επεξεργαστες και οι δυο, απο εκει και περα αν δεν καιγεσαι να εχεις τον τελευταιο επεξεργαστη δεν αξιζει να δωσεις το πενηνταρικο παραπανω. Σε ολα τα αλλα πανω κατω παρομοια ειναι με ελαφρως καλυτερη μπαταρια το lg 3300 εναντι 3000 στο htc, πρακτικα δεν ξερω ποση διαφορα εχει βεβαια. Τωρα μεταξυ g6 και honor 9 το g6 εχει καλυτερη αναλυση στην οθονη αλλα δεν εχει παρει ακομα oreo οπως το honor. Συν οτι εχει ευρυγωνιο φακο και νομιζω καλυτερη καμερα γενικοτερα, απο εκει και περα τα ζυγιζεις εσυ στο τι προτιμας και διαλεγεις. Το Lg g6 δεν ειναι dual Ομως σε αυτη την τιμη.

Επεξ/σία από darkrider93

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...