webparts Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, GenesisX είπε Αν κάποιος έχει κάποιο άλλο τμήμα του ΚΟΚ που να αναφέρει κάτι άλλο για τα φλας ας το παραθέσει. Δεν έχω βρει κάποιο τμήμα που να αναφέρει υποχρέωση ακινητοποίησης λόγω φλας. Διαφορετικά το άρθρο 21 είναι σαφές. Δεν ειναι σαφες το αρθρο γιατι περιεχει μια μεταβλητη. Λαμβανοντας υποψην τη θεση λεει,εαν ο αλλος ειναι πισω σου εσυ κρινεις οτι μπορεις να στριψεις. ΞΑναλεμε οτι προτεραιοτητα εχει ο πισω μονο εαν εχει ξεκινησει προσπεραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, GenesisX είπε Αν κάποιος έχει κάποιο άλλο τμήμα του ΚΟΚ που να αναφέρει κάτι άλλο για τα φλας ας το παραθέσει. Δεν έχω βρει κάποιο τμήμα που να αναφέρει υποχρέωση ακινητοποίησης λόγω φλας. Το παρακάτω στο άρθρο 17 σου κάνει? "3. Το προσπέρασμα απαγορεύεται γενικά στις εξής περιπτώσεις: β) Οταν ο οδηγός που προπορεύεται στην αυτή λωρίδα κυκλοφορίας δώσει σήμα ότι προτίθεται να προσπεράσει άλλον." Και μη μου πεις ότι μιλάει για την πρόθεση του μπροστινού να προσπεράσει και όχι να στρίψει αριστερά, γιατί και στις δύο περιπτώσεις το σήμα είναι το ίδιο, το αριστερό φλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, webparts είπε Αναποδα τα ειπες. Βγαζεις φλας οταν πλησιαζεις στο σημειο που θες να στριψεις και αφου ελεγξεις στριβεις.Εαν βγαλεις το φλας την ωρα που στριβεις δεν εχει νοημα. Θυμαμαι ξεκαθαρα το δασκαλο οδηγησης να μου λεει οτι το τελευταιο που κανουμε ειναι να κοιταξουμε πριν αλλαξουμε πορεια. 14 ώρες πριν, GenesisX είπε Αναφορά σε κείμενο 1. O oδηγός πoυ πρoτίθεται να εκτελέσει ελιγμό, oφείλει πρoηγoυμένως να βεβαιωθεί ότι μπoρεί να τo πράξει χωρίς κίνδυνo ή παρακώλυση των λoιπών χρηστών της oδoύ, oι oπoίoι κινoύνται πίσω, μπρoστά ή πλάι τoυ, ή ετoιμάζoνται να τoν πρoσπεράσoυν, λαμβάνoντας υπόψη τη θέση, την κατεύθυνση και την ταχύτητά τoυς. 2. Πριν από κάθε ελιγμό, o oδηγός υπoχρεoύται να καταστήσει έγκαιρα γνωστή την πρόθεσή τoυ αυτή, χρησιμoπoιώντας για τo σκoπό αυτόν τoυς δείκτες κατεύθυνσης, αν δε αυτoί δεν λειτoυργoύν, υπoχρεoύται να δώσει τα ακόλoυθα σήματα με τo χέρι: Νομίζω το λέει ξεκάθαρα εδώ - 1. Ελέγχει αν μπορεί να κάνει ελιγμό. 2. Ειδοποιεί για την πρόθεσή του. Φυσικά και πρέπει να ελέγχει και κατά τη διάρκεια του ελιγμού, αλλά αν έχεις δει ότι δεν υπάρχει κανένας, έχεις βγάλει και το φλας και κάποιος πέσει επάνω σου, ή δεν κοίταξες καλά ή ο άλλος χάζευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, kiko33gr είπε Νομίζω το λέει ξεκάθαρα εδώ - 1. Ελέγχει αν μπορεί να κάνει ελιγμό. 2. Ειδοποιεί για την πρόθεσή του. Φυσικά και πρέπει να ελέγχει και κατά τη διάρκεια του ελιγμού, αλλά αν έχεις δει ότι δεν υπάρχει κανένας, έχεις βγάλει και το φλας και κάποιος πέσει επάνω σου, ή δεν κοίταξες καλά ή ο άλλος χάζευε. Εσυ μην ξανακοιταξεις αφου εβγαλες το φλας,εγω το τελευταιο που κανω ειναι να κοιταξω. Ποτε δεν ξερεις με ποσα ερχεται πχ το 1000ρι που οταν εβγαλες φλας ηταν στα 100 μετρα. Απορω γτ πρεπει να στο εξηγησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, webparts είπε Εσυ μην ξανακοιταξεις αφου εβγαλες το φλας,εγω το τελευταιο που κανω ειναι να κοιταξω. Ποτε δεν ξερεις με ποσα ερχεται πχ το 1000ρι που οταν εβγαλες φλας ηταν στα 100 μετρα. Απορω γτ πρεπει να στο εξηγησω. 3 ώρες πριν, kiko33gr είπε Νομίζω το λέει ξεκάθαρα εδώ - 1. Ελέγχει αν μπορεί να κάνει ελιγμό. 2. Ειδοποιεί για την πρόθεσή του. Φυσικά και πρέπει να ελέγχει και κατά τη διάρκεια του ελιγμού, αλλά αν έχεις δει ότι δεν υπάρχει κανένας, έχεις βγάλει και το φλας και κάποιος πέσει επάνω σου, ή δεν κοίταξες καλά ή ο άλλος χάζευε. Νομίζω το ίδιο λέω και εγώ στο bold, δεν υποστήριξα πουθενά ότι κλείνεις τα μάτια και στρήβεις. Δεν αντιλέγω σ'αυτά που λες, απλά επισήμανα τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις. Επίσης αν έχεις κοιτάξει καλά πιστεύω φαίνεται με πόσο έρχεται κάποιος από πίσω και αν προλαβαίνεις να κάνεις ελιγμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα