geodimis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, kilias είπε Και γιατί είναι απατεώνες για αυτό; Σου έταξαν κάτι που δεν σου έδωσαν; Απατεώνες προσωπική μου γνώμη γιατί δεν δημοσιοποιούν τους όρους της προσφοράς. Πες μου ρε φίλε μόνο για όποιον βάζει 50€ το μήνα και ανωάνω
smpt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δηλαδή, αν σου πούνε οτι βγαίνει με γεννήτρια τυχαίων αριθμών θα είσαι εντάξει;
kilias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, geodimis είπε Απατεώνες προσωπική μου γνώμη γιατί δεν δημοσιοποιούν τους όρους της προσφοράς. Πες μου ρε φίλε μόνο για όποιον βάζει 50€ το μήνα και ανωάνω Από το Δεκέμβριο έχω βάλει μόνο 10€ κάρτα και μου δώσαν την προσφορά ...
Jake07 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, geodimis είπε Απατεώνες προσωπική μου γνώμη γιατί δεν δημοσιοποιούν τους όρους της προσφοράς. Πες μου ρε φίλε μόνο για όποιον βάζει 50€ το μήνα και ανωάνω Φιλε μου, είναι random. Δεν υπάρχουν κριτήρια. Και εγώ έχω το προνομιακό, βάζω 10 ευρώ το μήνα. Όπως και οι κωδικοί του e-FOOD πχ.. Random. Απατεωνια είναι να σου ταζουν κάτι και να μη στο δίνουν, ή να σε ξεγελάνε με άλλους τρόπους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα