Jake07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 43 λεπτά πριν, anivas11 είπε 4,5 ευρώ είχα υπόλοιπο και εγώ. Ενεργοποίησα με μήνυμα, κράτησε τα 2€ και μου έβαλε 5gb. Κάτι περίεργο συμβαίνει σε σας με τις πολλαπλές ενεργοποιήσεις. Μήπως παίζει ρόλο αν το "Α 19" είναι ελληνικό - αγγλικό, κεφαλαία - μικρά ? Για όσους δεν ενεργοποιείται η προσφορά, αυτό είναι μάλλον γίνεται επειδή είναι επιλεκτική. Το "ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA" αυτό εννοεί. (Το δικό μου είναι What's Up προνομιακό ) Και εγώ το προνομιακό έχω. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά ότι και να είναι αυτό είναι λάθος της cosmote. Οπότε θα το λύσουν.
kyanokranos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Παιδιά, εγώ σε what's up φοιτητικό το έχω λάβει κανονικά με την ανάλογη χρέωση (2€). Απλώς, καθυστέρησε αρκετά να ενεργοποιηθεί το πακέτο.
billstrong Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Εχω 2 καρτοκινητά Whatsup.Aνανέωσα πρόσφατα και τα 2 ,το 1 με 10 ευρώ,το άλλο με 5 ευρώ.Ηρθε μήνυμα μόνο στο πρώτο.Στο δεύτερο,αν και δεν ήρθε,προθυμοποιήθηκα να στείλω χωρίς κάλεσμα αλλά απορρίφθηκε:"δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη προσφορά για τη σύνδεσή σας".Προφανώς ισχύει για όσους ανανέωσαν με 10 ευ και πάνω (δεν είμαι σε κάποιο πρόγραμμα).
DEREK4A Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, anivas11 είπε 4,5 ευρώ είχα υπόλοιπο και εγώ. Ενεργοποίησα με μήνυμα, κράτησε τα 2€ και μου έβαλε 5gb. Κάτι περίεργο συμβαίνει σε σας με τις πολλαπλές ενεργοποιήσεις. Μήπως παίζει ρόλο αν το "Α 19" είναι ελληνικό - αγγλικό, κεφαλαία - μικρά ? Έδωσα το Α στο "Α 19" στα ελληνικά. Ακόμη δεν το έχουν διορθώσει... DEREK4A Δημοσ. πριν από 15 ώρες Έστειλα ένα μήνυμα και πήρα 30GB ( ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ, μου έφαγε τα 12 ευρώ υπόλοιπο) αντί για 5GB και αφαίρεση 2 ευρώ. Τώρα τι κάνουμε; Μου ήλθαν μετά από μια ώρα άλλα 5 μηνύματα απάντηση της προσφοράς (μόλις πήρες 5gb...) και μετά ένα ότι δεν επαρκεί το υπόλοιπό μου για να προσθέσει και άλλα. Αν είχα 50 ευρώ υπόλοιπο θα μου έδινε 125GB. Φοβάμαι εάν κάνω ανανέωση μην μου μετατρέψει αυτόματα το υπόλοιπο ευρώ σε GB. Φόβος κ' τρόμος η COSMOTE με τα δωράκια της. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από DEREK4A
MikeJ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Καλά τι πακέτο είναι αυτό με 30 gb με 12 ευρώ ; Ναι μεν εσύ δεν το ήθελες αλλά γενικά καλό ακούγεται αν είσαι σε φάση διακοπών στο πατρικό που δεν έχει wifi....
grinder_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, MikeJ είπε Καλά τι πακέτο είναι αυτό με 30 gb με 12 ευρώ ; Ναι μεν εσύ δεν το ήθελες αλλά γενικά καλό ακούγεται αν είσαι σε φάση διακοπών στο πατρικό που δεν έχει wifi.... Δεν υπάρχει κανένα πακέτο 30gb με 12€. Δεν είναι λογική αυτή. Το πακέτο είναι σου "αρπάζω" το υπόλοιπο που έχεις και σου δίνω μερικά GB που κατά πάσα πιθανότητα θα σου είναι άχρηστα. Ας το κάνουν μόνιμο τότε το πακέτο των 5GB με 2€. (Δεν θα το κάνουν όμως γιατί ήδη "προσφέρουν" στους τυχερούς συνδρομητές τους 700MB με μόνο 7€!) Ιδιωτική πρωτοβουλία 2018. Θάλασσα τα κάνανε με την συγκεκριμένη "προσφορά" καθώς διαβάζω την πάτησαν πολλοί και τώρα τρέχουν για να πιστωθεί το "χαμένο" υπόλοιπο... Προσοχή σε όσους σκέφτονται να την ενεργοποιήσουν. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από grinder_
vrwmiaris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Τελικά τι Α θέλει; ελληνικό ή με αγγλικό αλφάβητο; μην την πατήσουν και άλλοι γιατί βλέπω ότι μοιράζουν αβέρτα γίγα
grinder_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Τελικά τι Α θέλει; ελληνικό ή με αγγλικό αλφάβητο; μην την πατήσουν και άλλοι γιατί βλέπω ότι μοιράζουν αβέρτα γίγα Δεν είναι το αλφάβητο το θέμα. Άλλοι αναφέρουν ότι τους αφαιρέθηκε όλο το υπόλοιπο που είχαν με αντίστοιχες ενεργοποιήσεις του πακέτου. Άλλοι ότι χρεώθηκαν κανονικά μια και μόνο φορά. Άλλοι ότι δεν είναι διαθέσιμη η προσφορά σε αυτούς. Και στην cosmote ακόμα δεν ξέρουν τι έχει συμβεί... Εγώ προτείνω όποιος θέλει να ρισκάρει και να δει τι θα του "κληρώσει", να το κάνει μόνο εάν έχει μικρό χρηματικό υπόλοιπο (<5€ πχ) και ότι όντως θα χρησιμοποιήσει τα παραπανίσια GBs.
DEREK4A Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Τελικά τι Α θέλει; ελληνικό ή με αγγλικό αλφάβητο; μην την πατήσουν και άλλοι γιατί βλέπω ότι μοιράζουν αβέρτα γίγα Με Α ελληνικό τρώει το υπόλοιπο σε ευρώ. Είμαστε στο περίμενε. Το ψάχνουν ακόμη... (24 ώρες μετά , μήπως με το φως στο τούνελ?)
MikeJ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Ναι βασικά δεν έκανα τη πράξη 6*5 = 30 και 6* 2 = 12 .... οπότε ουσιαστικά αυτό που έγινε είναι κάποια σφάλμα στη προσφορά τους και σε κάποιους το πακέτο ενεργοποιήθηκε όσες φορές γινόταν με βάση τη κάρτα που είχαν και τους έδινε αντίστοιχα 5 gb για κάθε 2 ευρώ που έτρωγε. Δλδ αν είχν 20 ευρώ θα μου έδινε 10 πακέτα των 2 ευρώ δλδ 50 gb. Πιστεύω όπως αναφέρθηκε αν επικοινωνήσετε μέσω της σελίδα στο fb ή και chat support θα το λύσουν.
speedy23 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Εστειλα το κειμενο διοτι στο app δεν φαινοταν πουθενα και μεσα σε 5 λεπτα ενεργοποιηθηκε κανονικα και με σωστη αφαιρεση ευρω (2). Παλι καλα.
gaspazet Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Είναι καποιο λάθος στο σύστημα όπου εντοπιστικέ προχθές το βράδυ και διορθώθηκε στην πορεία, θα υπάρξει refund κατά 99% οπότε μην ανησυχείτε παίδες:)
Heybro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Αν κάποιος πήρε 50gb με 20ευρω κατά λάθος και τα έφαγε σου επιστρέφουν τα 18 ευρώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα