Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DATATEPAΣTIA ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA. 5GB ΓIA 15 HMEPEΣ MONO ME 2€! MΠEΣ ΣTO WHAT'S UP APPLICATION & ENEPΓOΠOIHΣE THN ΠPOΣΦOPA 'H ΣTEIΛE A(KENO)19 ΣTO 1256 EΩΣ 28/03/2018.

Μου ήρθε, πριν από λίγο, το παραπάνω.

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα. Θα τα ενεργοποιήσω μόλις λήξουν τα  δωρεάν 3gb που έβαλα χθές !!

Με τα δωράκια  και τις αποκλειστικές προσφορές, η cosmote βρήκε τον τρόπο να χτυπά τους υπόλοιπους,  παρακάμπτοντας  τους περιορισμούς που της βάζει η ΕΕΤΤ.

Δημοσ.

Έστειλα ένα μήνυμα και πήρα 30GB ( ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ, μου έφαγε τα 12 ευρώ υπόλοιπο) αντί για 5GB και αφαίρεση 2 ευρώ. Τώρα τι κάνουμε;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DEREK4A είπε

Έστειλα ένα μήνυμα και πήρα 30GB ( ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ, μου έφαγε τα 12 ευρώ υπόλοιπο) αντί για 5GB και αφαίρεση 2 ευρώ. Τώρα τι κάνουμε;

Μπορείς να στείλεις μήνυμα στην σελίδα στο Facebook σχετικά με το πρόβλημα σου...
https://www.facebook.com/WhatsUpCosmote/
Απαντάνε συχνά και βοηθάνε αρκετά.
(Εμένα σε ότι θέμα είχα με MB, Reloaded και άλλα τέτοια θέματα το έλυναν.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Μου ήλθαν μετά από μια ώρα άλλα 5 μηνύματα απάντηση της προσφοράς (μόλις πήρες 5gb...) και μετά ένα ότι δεν επαρκεί το υπόλοιπό μου για να προσθέσει και άλλα. Αν είχα  50 ευρώ υπόλοιπο θα μου έδινε 125GB. 

10 ώρες πριν, anivas11 είπε

Μου ήρθε και μένα. Θα τα ενεργοποιήσω μόλις λήξουν τα  δωρεάν 3gb που έβαλα χθές !!

Με τα δωράκια  και τις αποκλειστικές προσφορές, η cosmote βρήκε τον τρόπο να χτυπά τους υπόλοιπους,  παρακάμπτοντας  τους περιορισμούς που της βάζει η ΕΕΤΤ.

ΩΡΑΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ, ΣΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ 1.19 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ 13888 ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάρε στο 2106513888 και θα χρεωθείς σαν απλή κλήση σε σταθερό.

Δημοσ.

Εμενα μου απαντησαν με αυτο οταν εστειλα το μηνυμα:

EYXAPIΣTOYME ΓIA TO MHNYMA ΣAΣ. AYTH TH ΣTIΓMH ΔEN YΠAPXEI KAΠOIA ΠPOΣΦOPA ΔIAΘEΣIMH ΓIA TH ΣYNΔEΣH ΣAΣ.

whats'up φοιτητικο εχω.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Antonis3d είπε

Εμενα μου απαντησαν με αυτο οταν εστειλα το μηνυμα:

EYXAPIΣTOYME ΓIA TO MHNYMA ΣAΣ. AYTH TH ΣTIΓMH ΔEN YΠAPXEI KAΠOIA ΠPOΣΦOPA ΔIAΘEΣIMH ΓIA TH ΣYNΔEΣH ΣAΣ.

whats'up φοιτητικο εχω.

Αυτό

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DEREK4A είπε

Και εγώ ένα μήνυμα έστειλα και πήρα 10gb. Ευτυχώς είχα μόνο 4,5 ευρώ υπόλοιπο και έμεινα με 0,50. Ενημέρωσα μέσω messenger και μου είπαν ευχαριστούμε, συγνώμη, και θα διορθωθεί το λάθος. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jake07 είπε

Και εγώ ένα μήνυμα έστειλα και πήρα 10gb. Ευτυχώς είχα μόνο 4,5 ευρώ υπόλοιπο και έμεινα με 0,50. Ενημέρωσα μέσω messenger και μου είπαν ευχαριστούμε, συγνώμη, και θα διορθωθεί το λάθος. 

4,5 ευρώ είχα υπόλοιπο και εγώ. Ενεργοποίησα με μήνυμα, κράτησε τα 2€ και μου έβαλε 5gb.

Κάτι περίεργο συμβαίνει σε σας με τις πολλαπλές ενεργοποιήσεις. Μήπως παίζει ρόλο αν το "Α 19" είναι ελληνικό - αγγλικό, κεφαλαία - μικρά ?

Για όσους δεν ενεργοποιείται η προσφορά, αυτό είναι μάλλον γίνεται  επειδή είναι επιλεκτική.  Το "ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA"  αυτό εννοεί. 

(Το δικό μου είναι What's Up προνομιακό )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...